![]() |
|
Jesli tak bylo to sorry, ale ja slyszalem od jej znajomych zupelnie cos innego : P
|
Szkoda Reny :(;(
Ale i tak pewnie jest mięsem armatnim w szeregach Next Generation i po wojnie będzie tak jak z Bośniakami kiedyś.. |
@ romas, milosz
to ja juz nie rozumiem, najpierw romas pisze, ze Nati padla od noobcharow saint, wiec dolaczyla do ng. pozniej milosz pisze, ze padla zanim dolaczyla do ng, co zgadza sie z wersja romasa, a pozniej pisze, ze dolaczyla do ng, co bylo przyczyna jej smierci. padla od noobcharow > dolaczyla do ng taka wersje mi podala ;) @ allirav a co, ma siedziec na tylku i czekac, az po nia wpadna noobami drugi raz? co ty bys zrobil, gdyby Cie ubila przeciwna gildia. |
Suv Pogmatwane to wszystko ale wszystko zgodne z twoją wersja :cup:
|
Nice
Nitro Del'Sal
Killed at Level 89 by Waxxi and by Sven slaggare Pephy albo ktos z ng moze sie wypowiedziec na ten temat? |
22:20 Yaugardo [110]: .
22:20 Yaugardo [110]: men 22:20 Yaugardo [110]: why u killed nitro? 22:21 Waxxi [128]: he atked me lol 22:21 Yaugardo [110]: ;x |
Tak niby lali nitra for fan a jak wbil pz przez przypadek (miss klick) to odrazu ded
|
Wy tu naparzacie o byle czym a o wojnie mało co piszecie....yhy.:D
|
TO zal kolesia ze wbil pz. Nie wiem jak w tibi 8.1 mozna robic missclicka, Trzeba byc chyba skonczonym idio.... . GRam od tibi 7.4 i nigdy nie zrobilem missclicka to nie wiem jak 90 Ek mogl go zrobic:evul:
|
@Suv
No doszedłbym do Ng.. Każdy by tak zrobił na miejscu Natali..Ale chodzi mi o to że po wojnie i tak Ng będzie miało wyjebane na nią jak i na resztę mięsa armatniego typu Yaugardo (no offence). Pozdrawiam :) |
Cytuj:
No tak bardzo jej szkoda, wszyscy jej bardzo zaluja, bo co? bo jest dziewczyna? jest takim samym graczem jak kazdy i ma swoje grzechy. Raz ze zachowała sie nie wporzadku do pewnej osoby, a nie wspomne o mało istotnym fakcie ze grał na niej Pephy... :] |
i jeszcze ktos powie ze random pffff smiech na sali widac kto tu wiele wie o tej obsidii i co sie dzieje !!! dlatego lepiej niech sie kazdy zastanowi a nie potem wjezdza na mnie czy omg itd !! pffffff
|
aha FInerku : jesli uwazasz ze rena to random to " w dupie byles gowno wiesz " :D:D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
A to wkoncu najpierw doszla do ng i padla czy padla i doszla do ng bo juz sam niewiem? =/ |
Tak tylko ze ta dziewczyna dopiero zaczyna sie uczyc w to grac wiec nie wiem o co wam chodzi. Wczesniej nie pisalem ze to ona ale teraz juz moge.
|
ale my dorbze wiemy ze rena to dziewczyna :D tylko przypadkiem ktos sie dowiedzila ze expi nia pephy :D a czy expi aby jej pomoc czyexpi po to aby nie dojsc to nas gowno ocbhodzi a rena jzu w ltk w wojnie byla wiec nie dyskryminuj jej kolego i nie rob z niej nierownej od nas :D
|
Romas
Do NG dołączyłam po tym jak padłam :p |
Kiroy nupku ja ciagle pisalem ze nitra zabili ze nitro del sal to dziewczyna.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:33. |
|