![]() |
|
@up
Nawet mnie nie znasz wiec co mozesz o mnie wiedziec? Nazywajac mnie psem, lizodupem pokazujecie brak jakichkolwiek zdolnosci formowania zdan ;). To ze padam czesto znacyz ze jestem noob? Nie kazdy ma tak dobrego neta jak wy ;) W tibie gram mniejwiecej od 2 kl gim a obecnie studiuje I rok na PW wiec troche lat minelo 5-6. I jeszcze - patrz w regulaminie punkt 3.1 "3. Jakich treści w postach zawierać nie wolno: 1. Wulgarnego języka, przekleństw, wyzwisk i obrażania innych userów. Nie wolno również omijać auto-cenzury poprzez wstawianie kropki w środku wyrazu bądź zamiany np. "u" na "v"." @Diego325 Nie jestes moderatorem forum wiec nic nie mozesz ustanawiac @Lisuu-aleniewrl <---- tam sa drzwi @Librys Swe mniej mnie huncili niz PL na iridi + paru znalem od dluzszego czasu |
Cytuj:
|
Cytuj:
Zmien dilera.B) |
Cytuj:
i nie wiem w ogole skad ma te swoje wydumane argumenty typu ze chce zaimponowac analfabetyzmem, loL, nabijamy sie z was wszystkich rowno bo nie potraficie zrozumiec slowa z tego co tu piszemy, uwazasz ze jestes bystry koles mowiac ze siedzimy w pieluchach, wyzywasz, gadasz jakies glupoty o wietnamie itp itd bo przegrales z nami w gre komputerowa, /rozbiorca rzeczpospolitej irydyjskiej lOOOOl ps, olorion chcialem to samo napisac ;o |
@Hoster
Coz to czemu padam to jest moja sprawa - gram dalej i mam ten 101 lvl |
Neztas
Coś Ci nie pasi? Kłamie. Lol to tylko nooby używają. Kuchin to wspaniale ^^ Przynajmniej się podnosisz. |
Cytuj:
|
Hardkory chlopiec jestes. :D
Tylko wiesz, zebys kiedys kompa nie rozpierdolil. |
Cytuj:
|
@Olorion
Wykształcenie gimnazjalne Ci mało daje. |
Cytuj:
|
@Hoster
Jesli zamierzasz tylko obrazac tak ludzi to wyjdz - robiac to nie pokazuje jak bardzo jestes fajny |
haha inteligencja!
nie żebym kogoś bronił ale Ci też xD |
@Olorion
To dużo wiesz widać. @Troto Nie obrażam tylko stwierdzam fakty. |
Cytuj:
|
Ludzie uspokójcie się to że powyzywacie kogoś na forum daje wam jakąś satysfakcje... Bo dla mnie to jest idiotyzm jak chcecie się powyzywać to pogadajcie sobie na gg bo wolałbym czytać 2 normalne posty z sensem dziennie niż 3 strony jak ludzie się bluzgają... (gdyby usunąć spam z tego forum zostało by może 30~ stron? )
/Nitz |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Nie brakuje wam mnie? ^^ |
po co wy wogle tu postujecie te pl majom po 13-16 lat i mama im jenzyk szoruje jak w rel przeklinajom to na forum jadom;;pppppppppppppppp
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:04. |
|