![]() |
|
@Eragog
Taaaa Thoria SUXXX najgorszy wybór chyba .... Przekonasz sie po kilku dniach =d |
No, ale dlaczemu? <,>.<,>
|
W sumie to tak ironicznie napisalem bo zadnej mocy na forum nie mam :D ale swoja drog± w*****a mnie to ze wchodze i zero informacji o wojnie ;/
Te Mazo twoje dzieci beda mialy glowe jak hatchety jak bedziesz dalej tak gral w tibje |
to ja ci dam troche informacji:
Wczoraj w dupe dostali¶my chyba do zera (my czyli ftp) 20+:0-1 a dzis mass loga nasi zrobili i hp dostalo 7:0 Ogólnie to my jestesmy w pz tzn, w ogóle brazole nie loguja a oni se expia ;P A i ogólnie w fragach przegrywamy xD |
@up
Podoba mi sie twoje podejscie do war xD fajnie jak kazdy by takie mial... :D @Shorty I na chuj Ci kurwa znow zaczynac... Skoncz, zamilcz i wyjdz omfg Wyprzedzam pytanie "O co mi chodzi". chodzi o to ze kurwa chyyba dla mnie i innych temat byl skonczony a ty znow zaczynasz .... Chcesz sie powyzywac zapraszamy na Forum Furory <3 |
No, ale co wy macie do Thorii? Jak na razie nic szczególnego nie widziałem, żadnego PA, jak jacy¶ pkerzy, to 15 lvle, które miss clickiem czache załapały, no ale ja ogólnie tylko na hunt place siedzę. >.>
|
Cytuj:
a w otwartej walce sa niczym co pokazal dzisiejszy masslog I MINI OPEN BATTLE w ankh desert. |
@Shorty
Narazie to gram chyba mniej od Ciebie oO btw. to z hachetami było marne ;S postaraj sie bardziej :] |
NIe ma to jak hacked!!!
Kiedy ja to ostatnio przeżywałem? na pocz±tku gry xD To był 2 raz i ostatni bo już nie gram w tibie... hehe a miałem free items tobić to sobie sam kto¶ zrobił free items xD Hail Silvera!!!:] |
Daj sobie spokój i wbijaj na Thorię, bo samemu nie chce mi się grać. -.-
|
@poreda
Nie byłe¶ to nie gadaj >.>, lali¶my się 30s na desert, po czym pobiegli¶my na schody i tam ftp noob chary zablokowały je przez co paru od nas nie mogło wej¶c up. w tym ja, ale jako¶ się udało w ostatniej chwili dzięki czemu nie padłem. Po 1 był to masslog, po 2 na charach FTP była Rubera, a akcje zorganizowało ID |
Cytuj:
I TO NIE ZMIENIA FAKTU ZE AKCJA ROZEGRALA SIE NA OTWARTYM TERENIE BEZ NOOBCHAROW HP, I DLATEGO WIEKSZOSC PADLA. A pozniej przy schodach sami siebie blokowaliscie. ;p |
Każda ze stron używa noob charów, a że FTP ma większe szanse na wygran±, więc trzeba sobie jako¶ pomóc...btw dobrze, że np. taki Borno siedział na Xeosnarze, przyjdzie co do czego to użyje letter :d
|
Cytuj:
|
No i? Zobacze jakie to c**ki, dostali 21:1 i wezwali Rubere :baby:, FTP pokazało swoj± klasę, najlepiej i¶c w 10 na 70 ek na żółwiach, zabrac dsm i bohy, ubic, a potem "come to FTA and pay 10k for enter" hausaush xD
|
Co za roznica kto tam gra?Ja osobiscie mam wyjebane na to,wy tez mozecie dawac huj wie komu i tez bedzie git.
|
eeeeeeeeeeeeeeeeeedit;P
|
Cytuj:
|
Vinera to Vinera, maj± swoje chary, wiadomo, że czasami kto¶ inny gra na czyim¶ charze ale powodem tego jest nieobecno¶c tej osoby. My nikogo nie wezwali¶my z innego serva, prawda jest taka że FTP bez Rubery i ID sra w gacie, a dzi¶ rano dostali¶my jak już mówiłem, dlatego, że był masslog i też nie było battle commanderów jak Aervani, Jogador, Vicorf.
|
Cytuj:
@Bytom Team Prosze niech ktos sie do mnie odezwie, tibia/lub pm tutaj na forum, BARDZO WAŻNE! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:11. |
|