![]() |
|
@up
Nie zrozumiales ironii? ^^" @topic Juz 68,5 lvl. Zaraz uruchamiam gierke i lece dzisiaj prosto do siedmiu dyszek. ;p |
no to gl :D
ja narazie ogran iczylem sie tylko do APQ jak uzbieram kasy na jakis lepszy luk to zaczna grac ;p |
Gdzie expić 24 swordmanem, aby szybko dobić 30lvl ?
Czy Cygnusi wykluczyli całkiem adventurerów ? Tzn. czy da się zrobić od początku normalną postać, czy musi być to cygnus? |
no ba pewnie ze mozesz przeciesz cygnus ni jak nie bd spearmanem(ktory jest baaaaaaaaardzo potrzebny) albo dagger thiefów czy kusznikow. Magowie I/L i clerycy tez sa potrzebni a cygnus moze byc tylko fire.
|
Przy robieniu postaci masz 2 obrazki z cygnusami i z normalnymi zaznacasz ten normlany i tyle
|
Ja jak narazie wbiłem 79,5 i nie mam ochoty expić... Bym sobie porobił APQ, ale szkoda mi kasy na Weeding Ticket ;/
|
Jak wrócić z Nihal Desert do Victoria Island?
|
Najpierw lecisz djinnem do orbis, a z Orbis do Elinii (chociaż polecam bardziej z Orbis do Erev i z Erev do Elinii)
|
Albo wychodzisz z Ariantu PRAWYM wyjściem, przechodzisz mapke z Desert Rabbitami i w następnej lokacji bedzie taki NPC, który za 10k przeniesie cię od razu na losowe miasto na Victorii.
|
To ma ktos te konto na gMS? xD
|
Wejdź w pogaduchy na forum cloudparku tam ludzie sprzedają w temacie hadnel postaciami przedmiotami mesos. Myślę że ktoś się znajdzie. :P
|
Nie o to chodzi, nie chce kupowac bo szkoda mi kasy; Miesiao mowil ze jak znajdzie passy to mi da konto ; | a jakos go nie widac ostatnio ; /
|
Po dlugiej przerwie wbilem 104 :cup::cup:
@edit screen nie moj byl to moj 1 zak nie ryzykowalem dc padlem po 25~ min nie zorientowalem sie gdzie stoje i wpadlem na body ;p http://img39.imageshack.us/img39/8336/zakum.jpg |
zaglada tu ktos jeszcze?:confused:
|
Zagląda, zagląda xD Oj a nie widziałem tego ss z zakiem :S
|
do dodalem go edytujac xd
|
Chyba przytrafił mi się OKURWAFART. Kupiłem 30% claw att za 499k :baby::baby::baby::baby::baby::baby:
|
|
troche temat umiera mam nadziej ze ktos sie odezwie w koncu xD
http://img689.imageshack.us/img689/3134/maple0028.jpg jakis ss ;p |
Cytuj:
To normalne że temat umiera, jak nikt nie gra i następuje to co jakiś czas. A potem znów wracają [niektórzy] stali gracze + zazwyczaj nowi... Ehh...5.* sezon nadchodzi! -.^ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:56. |
|