![]() |
|
Omg...
Afff.... Ale zmulil Silver...
To chyba jest syndrom ToDu albo 100 lvl+:P Ale coz tak bywa:P Sa nooby i wsrod 100 lvl Xd Po prostu znola Silwer:P Kazdemu sie zdarza "15:34 Silver Xavii [115]: ide ci upierdolic zolwie" Z tego nie moge hasuuhashuasuhashasu ^,..,^ Xd pwn3d Mefiu plz uzywaj takiego czegos jak "Edytuj Post" Bede wdzieczny:P |
MUti nie wiem o co ci chodzi, konkrety plx.
@Desp, oke ;P |
I to jest właśnie cały urok luminery.
Co druga strona to kłótnie, skończycie nareszcie ? |
15:36 Silver Xavii [115]: bo jestes dzieckiem neo
own3d hehehe |
Silver, sądząc po twoim zachowaniu ciekaw jestem ile zapłaciłeś Ziomsterowi za to, zeby ci dobra opinię wstawil.. Broniąc go, sam pokazujesz jaki masz charakter.. no comment i nie kłam na przyszlosc Xavii bo nigdy nie ubijalem ci żółwi..Bye
|
LooLs
Emon Zgodzę się z Tobą, Oni chyba jednak bardzo tego Pragną zeby zamkneli nam Forum...
Zeby nie bylo potem dam edita z adv |
yyy... "rzal.pe el.
ale i tak best uzytkownik forum to robertoichi czy jak zwal tak zwal ; ) dzieciak pewnie z 12-15 lat obstawiam a mysli ze kozak jest ; ). po mojemu to go kazdy na osiedlu jedzie i tepi jak frajera, a ze w necie w pewnym stopniu mozna byc anonimowym to chce pokazac jaki on to nie jest :P. jego posty typu "co kurwo masz problem" albo "no dawaj przyjedz domnie ja lubie zalatwiac sprawy czynami nie slowami" sa poprostu wysminite uwielbiam go :D oby tak dalej |
Cytuj:
jak dla mnie to jestescie załosni, pierw koles sam zaczyna, a potem sie dziwi, czemu mu zolwie wybijaja |
Cytuj:
|
Omg
Za to ze mnie wywalil Evil z ToDu to wiesz dokladnie chyba Kruca wiec nie pierdol ze ja zjebalem...
A jak nie wiesz to sie zapytaj Evila i Ci powie ze nie przez moje noobostwo:) Popieram tego kto powiedzial ze Robert~~ to najwiekszy noob Xd Z niego zawsze najwiekszy laszek leci:P I tak dalej uwazam ze Luminera to zjebany serwer:P Kurwa lagi kynynanyn i jeszcze mosznogrywy ktore sie w*******aja na resp p3wned... Ale do Krucy nic nie mam i innych mi sie nie w*******ali, zawsze respektowali:P Kynynanyn & Bobanynanyn ..i.. |
@Stefan Wichura,Eloszka,
Ja zapraszam ja sie niezpękam jak wyskoczycie do mnie we dwóch, a i na podwórku nikt mnie nie jedzie. Sami jesteście noobami i swoją fotke dałem kikla stron wcześniej....Jak jesteście tacy mądrzy to ja zapraszam Lidzbark Welski ul. Graniczna B) ja czekam i się doczekać już nie mogę snaga (sam mi dał zły adres) bo się pęka bić i tyle! A jak wam się nie podobają moje teksty to papa P.S Eloszka to chyba dziewczyna, ale to nic nie szkodzi też jej liścia w morde zajebie:D |
@Up: n/c
http://img165.imageshack.us/img165/1...orc0006hl5.jpg 66 dist. Btw. dzięki Mefi za podjebanie lootbaga ;] Mogłeś paść na tych GSach. |
O Upierz Come Back ;)
|
Cytuj:
@Edit Kolega to napisał do roberta 20:45 XX [65]: mam wyjasniene czemu pisze ze chce wpierdol itp.. bo jedyna droga do niego to albo samolot lubjakis traktor :D20:46 XX [65]: i czuje sie samotny @Down Noo Olsztyn rox 550km ode mnie _/ |
Yy Lidzbark ... znalazłem, że to gdzieś koło Olsztyna ... i do chuja nie kłucic się. Połowa postów tutaj to jakieś badziewiarskie gadki, które mozecie sobie załatwic na PRV. Wchodząc tutaj chce zobaczyc ss'y a nie jak jeden jedzie drugiego ... heh a co do tego że Silver Xavi poweidział, że zna Mefja z RL To było dobre xD miałEm z tego pianie eheheh :P PoZdRo =*
|
Dobra ja przepraszam all za te problemy co robiłem itp.
Dziś byłem na hydra hunt i mam pytanie czy wam też takie gówna lecą?Jedyne co dobre to meduz shield. |
|
|
gz zbuch i jera :P
|
zbuchany wielkie gz za lota wielkie nice ;p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:28. |
|