![]() |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Kiedys chyba nawet tak :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
czy ja o czyms nie wiem?o0 |
LOL ludziki weĽcie sobie dajcie na wstrzymanie. Robicie z tego forum jak±¶ Mode na Sukces...
|
Dlamnie dla niekturych tibia naprawde z muzgu gowno zrobila no zeby sie kochac w tibi to jest jakis niezdrowe. Rozumiem mozna miec zone i sie pobawic ale zeby na forum pare stron bylo o milosci gammblera do tej i tamtej OMG.Ale ja mam takie wytlumaczenie gammbler w rl niegdy dupy niebendze mial wiec musi w tibi sie wyrzyc (albo na lalkach :D) muehehehe
|
Gammbler kurwa ja cie czlowieku nie rozumiem
Madzia i Mais juz ci nie wystarczaja czy jaki huj? Musisz sie czepiac innych-.- nie masz dziewczyny to twoj problem po co mieszasz osoby trzecie mozesz mi to powiedziec czlowieku zastanow sie nad tym co robisz i co piszesz |
Cytuj:
|
@bump!
@Jasmin-Tak kiedys cos do ciebie czulem, ale to co mi pisalas to same klamstwa byly wiec czego sie spodziewasz, pewnie tak z kazdym robilas!:P
Peace~ hrhr @Frank Horrigan- Dla mnie to bardziej jakas telenowela! @Tosik- ahaha ale ja wybieram restauracje :D :D :D, bo innaczej nie dasz rady @Reszta-Moze ktos napisze cos sesowne co sie dzieje na servie etc. -WIEM ZE LUDZIE CZEKALI AZ TO NAPISZE- czekamy, na wasze posty! 8o 8o 8o _________________ He that dies pays all debts. |
@JACYNA
DoF tez nie jest swiety : XAIGAN : Sep 17 2006, 15:05:55 CEST Killed at Level 84 by Shanoz and by Cors Ent. |
Cytuj:
Z tego co przeczytalem wynika ze ty nie masz na rl dziewczyny czemu? dobre pytanie :) Drugie pytanie co robisz takiego ze tyle dziewczyn cie lubi a pozniej nie nawidzi Trzecie pytanie czemu na forum pisza te rzeczy o tobie powiedz mi :) |
Cytuj:
@ogolnie ten topic zaczal przypominac Zbuntowanego Aniola albo inna Lucecite |
Niech ktos zrobi jakis ciekawe filmik na wmp. zeby bylo cos ciekawego do ogladania!
Peace :) _________________ He that dies pays all debts. |
Cytuj:
NO WLASNIE A NIE SIE O*******ACIE TYLKO W DP SIEDZISCIE I NA FORUM PISZECIE NIEMUSICIE CZYTAC NOOBOSKICH WYPOWEDZI PAVVULONIKA I INNYCH :cup: :p |
Rotfl
Omfg ale wy bzdury tu piszecie ;>.Zgodze sie co do osiamy,madzi,mais z wami ;) btw. madziu ile hajsu w rl wydalas na eq?? Ladnie cie osiama z tym hackiem wkrecila ^^.
|
to naprawde jest zal.... po poludniu jakos wpadlem zobaczyc co sie dzieje na forum, patrze telenowela... poszedlem na piwo, wracam a tu 4 nowe strony takich pierdoł ze brak slow. niech jakis modek zamknie ten temat do nastepnego fraga. bye
|
Cytuj:
|
@Przemo2- Czemu sie wypowiadasz na forum azury, jesli grasz na furorze?8o
Az tak pociagajace losy ciagnie za soba azura?;( ;( Widze ze lubisz Seriale Romatyczne! Peace.:D _________________ He that dies pays all debts. |
nie probuj byc smieszny bo nie jestes, mam tutaj postac.JAk rok temu stad odchodzilem miales 54 lvl , teraz masz 73 zajebiste Pg! musisz mnie nauczyc tak expic....Btw. co do serialii. Tak lubie wlasnie ogladam z Twoja mam± zbuntowanego aniola !
_________________ He that dies pays all debts.[/quote] |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:11. |
|