![]() |
|
ostatnio nawet te lagi nie takie straszne, tzn dzisiaj juz nie mialem tych wielkich freezow. chociaz sorcem expic i tak ciezko by bylo, poza tym mam rs, nie mam kasy nawet na blessy jak padne na tym anni, no i mannow nie chcial isc tydzien temu to dlaczego nagle ma zmienic zdanie ? poza tym, nie mam zamiaru sprzedawac anni itemka ;) jeszcze kilka tych "maintenance works" i bedzie chodzilo jak w zegarku :p
@ szafa ja w wakacje mialem lagi od ~10 rano, tak od pazdziernika mi sie zaczynaja okolo 16, przez pare ostatnich miesiecy bylo gorzej i lagi caly dzien a od 15 freezy co chwile po kilka/kilkanascie sekund. |
czy ktos na tym jebanym servie kupuje g army?!=/ ja jebie
|
Dzisiaj mi te lagi sie mniejsze zrobiły trochę ale i nadal są
|
istnieje taki 7 lvl co kupuje wszystkie itemy :) ale to moja slodka tajemnica
|
u mnie to samo, zapewne dlatego:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
chęci są - gorzej z mozliwosciami. moj net jest do dupy od wakacji i nie wiem dlaczego ale jak narazie nie moge go zmienic bo nie mam na co >.> poza tym dzieki, ale wiem co robic.
|
ja niemam lagow nawet jak pisza na tibia.com
suv moze masz lagi bo przekaznik do twojego bloku jest zjebany |
Cytuj:
|
@Szafa
Ty to i tak masz sie dobrze :D ja mam codziennie od okolo 14... raz wieksze, raz mniejsze, ale sa praktycznie codziennie X( dzisiaj na przyklad bylem sobie na dragach w ank, ide se lurnac... i freez :o po jakis dwoch minutach juz to olalem wylaczylem i wlaczylem tibie na nowo, i... nie moglem sie zalogowac :D juz bylem prawie pewny ze padlem wiec tak dla pewnosci sprawdzam na stronie i ... o dziwo... zyje :D probuje sie zalogowac... udalo sie za ktoryms tam razem :baby: no i patrze... 0 many (mialem manashielda i full mane, tzn 1445 :p ) i niecale 400 hp :cup: niewiem jakim cudem ten drag mnie nie ubil przez +/- 3-4 minuty B) pozdro :) |
Cytuj:
|
kurde ,a juz mialem nadzieje ,bo nikt tego gowna nie kupuje
|
Name: Moose Darkshade
Guild membership: Guardian of the Next Generation Mar 01 2007, 19:28:48 CET Killed at Level 82 by Yunichi |
Cytuj:
OMG zal.pl Napisal w jednego sorca i mialem nadzieje ze jesli napisalem jednego sorca to sie kapniesz ze reszta to beda najci albo palki(specjalnie dla Ciebie:najci i palki).LOL Ale widac ze Cie przecenilem:D Jesli sie myle to niech ktos mnie poprawi ale zanim Suv`owi manashield zniknie to demony musza byc rozj*ebane bo nie wydaje mi sie zeby sie wyUhal. Pozdro Ziomus :cup: |
hmm to skoro to ty lub Pephy (oczywiscie w to nie wieze) dlaczego tylko ty zostales wyrzucony z ET? : >
|
Urg wiesz na pephego ciezko reke podniesc a na takiego 108 rp :D dzieciaki moge se cos obzdurac :D ale wiesz najwieksza zwala ze dzieciaki zaczynaja rzadzic ta gildie mnie to rozwala :D ale skoro ekipa se na to pozwala to mam to w dupie ... zreszta Pephy wie jak jest i mi to wystarczy a reszta mnie nie interesuje ... moge se walnac akcje z benkiem i z pepsim bez bycia w ET :P
Wuja Kiroy:cup: |
Yol Noobki ;]
po co kiroy odszeles z ET ? manow pomysli ze ju sie rozpadacie ...:/ eyyyy Czemu Fozivo juz bana nie ma ? :o |
anga ty sie tak nie burz, bo sam zes sobie delete zalatwil :p
azared sprzedaje sca, wiec wniosek z tego taki, ze kiroy sharuje z azaredem, hacknal raidriona i oddal eq azaredowi, zeby wygral wojne i pozniej kiroy bedzie free bo jest przeciez szpiegiem. jak ktos mi powie ze jestem idiotą, bo sam nie rozumie, co to jest ironia, to leb kurwa ukręcę jedna osoba zapytala sie czy ktos ma na sell mms czy tam sov, to nie jest robienie trade z forum, lukasz, poluzuj :p elitarny, jak probowalismy kiedys tam anni, to stalem do konca UH :D tzn az mi sie niecale 2 bp UH skonczyly, przez ten czas ani 1 burst nie wystrzelil >.> |
No to ladnie.Ogladalem sporo filmikow ale wlasnie takiej ekipy gdzie jeden sorc/druid nie widzialem i wnioskowalem ze ciezko sie wyUhac majac tyle hp bo combo czasem ladne wchodzi.Ale mysle ze za duze ryzyko.Czas skonczyc temat :p
Co do SCA to podejrzane ale nikt pewnosci nie ma i raczej nie bedzie mial jaka prawda :( Co do Kiroya to fakt, sam pall to moze g*wno zrobic :( hehe.Ale juz mi sie nie chce zmieniac profesji.Sorc rox jak narazie. |
Dela se zalatwilem ale to nie mialo wplywu wiekszego na inne osoby poza osoba mojego kuzyna. A W*****a mnie poprostu nie umiejetnosc porozumienia sie z innymi... Btw slyszalem tez od Emila o Rambo jak tam sie chlopaki dogaduja, maja guild forum, zrobili guild skladke podobno Emil zrobil guild Ots nawet a Joppe licytuje guild house, wybrany droga glosowania. Czemu w innych gildia tak nie mozna?!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:53. |
|