Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Galana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=183)
-   -   Wydarzenia z Galany (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=80742)

Morbom 05-12-2006 22:20

Przestańcie się kłucić przez głupią gre!!

Może niech jakiś modek zrobi znów kare, bo ten dział nie ma sensu ;d

Poznanski Rycerz 05-12-2006 22:34

...

ceza jaki numer LO!??

Konda napisal mi na msn o tajnej akcji ^^

Cataclism 05-12-2006 23:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kurier (Post 1113669)
*Rycerz~ nie razily mnie nigdy braki poslkich znakow, nie zwracam wiekszej uwagi nawet na przystankowe...

poslkich ? cos nowego mam sie smiac ? nie nie bede bo mnie to nie bawi jak ciebie

hummmm co do akcji taka tajna ze wszyscy od rana juz o niej wiedzieli i dlatego nie wypalila ;p za duzo spy macie xD

co do wydarzen z galany uuuu az dwie inwazje :P a pozatym nudy

pawlon 06-12-2006 00:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Poznanski Rycerz (Post 1113548)
Chcialem zeby nie wypowiadal innym bledow... SLusznie zauwazyles, ale co jak co jestesmy mlodzi. Po prostu niech nie wypomina innym bledow, w jego postach tez mozna duzo znalezc ^^ to jest internet wiec ... nie wymagajcie od ludzi poprawnej polszyczyzny ^^

Ta... tharrin duelowal toxa hahaha. Gdyby duel sie odbyl tharrin by najpierw narzekal ze go trapneli i robili tak zeby toxo go fragowal, a w dodatku w jego deadliscie zobaczlbys nowy dead ^^

nigdy nikomu tu nie ywpomnialem ortografii, zskoda czasu, iowszem popelnilem blad, dziek iza poprawke, next time bardziej zwroce uwage na to slowo, a ty drogi kolego zacznij czytac ze zrozumieniem - kto powiedzial ze moje wyksztalcenie jest pelne? ciagle sie ucze i mam nadzieje ze tak zostanie przez jakies 3 lata jeszcze :)

co do duela: przeczytales sam siebie? tak, to dobrze, a teraz co napisales:
"tharrin by narzekal ze go trapneli" - czytaj to nie bylby duel, w 1 osobe nie da sie nigdzie nikogo trapnac, z gory zkaladasz ze toxo nie zagralby fair i przyprowadzil by przyjaciol na takich czy innych charach - slusznie mniemasz
a co do dead w deathliscie, nie bylbym tego taki pewien, jakbys byl taki "pro" jak sadzisz to bys wiedzial ze nie ma szans zeby mnie zabil chyba ze by mi braklo run itp. a juz moja w tym glowa zeby nie barklo.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Azenus (Post 1113543)
Buahha naprawde..... dziwne spekulacje, lol... wtf

to samo up, mam nadzieje ze ciagle znajde checi na to zeby pograc jak go odbanuja na tyle zeby ta wlka sie odbyla, i ze uda mi sie upewnic ze to bedzie duel, a dopiero potem komentujecie ewentualna walke ;) na razie nie gram i nie zamierzam ale mam postanowienie pologowac sie troche jak go odbanuaj zeby mial swoja szanse...

NOHAS 06-12-2006 00:53

Jakie byly inwazje.:p ?

Cat~ sam mówiles ze 133 knight jest zly do pekowania :P
A co do tego 60 lvl jak narazie to wy takie lvl zabijacie za free....:baby: X(

Kurier 06-12-2006 03:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cataclism (Post 1113966)
poslkich ? cos nowego mam sie smiac ? nie nie bede bo mnie to nie bawi jak ciebie

hummmm co do akcji taka tajna ze wszyscy od rana juz o niej wiedzieli i dlatego nie wypalila ;p za duzo spy macie xD

co do wydarzen z galany uuuu az dwie inwazje :P a pozatym nudy

Zwykla literowka bo pisane w pospiechu.. co to ma do rzeczy z twoja slowotworczoscia?:baby:
to sie moze zdazyc kazdemu ale twoje "ludzia" to juz chyba slawne sie stalo zuczku;]

@Nohas~ ogolnie oni sie tylko do tego nadaja zeby bic lvle miedzy 40-80...

@Cea~ ogolnie puenta mojej wypowiedzi byla taka ze gdyby byla mozliwosc spotkania 1 na 1 z czescia (ta starsza) z lithium, a przynajmniej z tymi co sadza ze rzadza w kazdej materii to chetnie bym ich czasem uswiadomil..
Pomijajac juz kilka grozb ktore otrzymalem jak to oni przyjada i mnie pobija :"(((
Jakos do teraz czekam i zaden nie wpadl.. no moze za duzo wymagam zeby im kieszonkowego od rodzicow starczylo na taka podroz.. no i jak to tak mozna puscic dzieciaczka samego do obcego miasta czy cos...

Co do galany... nudy... ale co ja wiem bywam z godzine dziennie online..
2 dni left..

Adelao 06-12-2006 08:55

OK Teraz moje "mysli o was"

1. Wielki Dajmos - Mysli ze nie wiadomo kim jest a tak naprawde jest nikim, przez tibie nie daje rady sobie z szkola :baby:

2. Catr~ - Kolejny polak ktorego nie lubie poniewaz jest tempakiem bez wyksztalcenia i jebany cwaniakmiem bo ma przewage :evul: Ojj zapomnialem jest tez zlodziejem, ktory nie ma sumienia :baby: :baby: Mam dla Ciebie nawet slowa pewnej piosenki "Pragnienie kasy zmienia Twój tok myślenia sny marzenia sposób ich spełnienia"

3.Aylithia - Hmm w sumie nic nie mam do niego ;) Ale i tak nie lubie :p

4.Dravenor - Koles moze byc ale czasem przesadza B)

5.Tharrin - Omfg zawsze mowili ze nie da rady nic zorganizowac, chociaz nigdy nie bylo go na vent (Bylo trzeba go prosic zeby szanownie wszedl na vent) :confused: :confused:

6.Anarchist - Duzo mowi nic nie robi, ale oczywiscie jak kazdy high lvl gdy kondy nie ma, nie wejdzie na vent :cup:

7.Boltina - Nie ma pojecia o niczym a posty na najdluzsze i bez sensu poprostu brak slow X( ;( ;( ;(

8.Navoxiv - Jak dla mnie jeden z najlepszych ziomkow ;)

9.Skopo (ten co pisze na forum tibia.pl) - Nawet sie zakolegowalem z nim, ale dla kolesia nie ma kolegow jest tylko GRA i jak 80% polakow w hwl ma problemy w szkole zawsze jak gadalismy zalil mi sie ze dostal szmate z jakiegos przedmiotu. ZAL :D

10.Ascario - Cipa jak ich malo ;*

11.Poznanski~ - Nie znam ziomka ale widac ze jest takim kretynem jak wiekszosc :)

Jak o kims zapomnailem prosze przypomnic B)

HAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHHA CIOTY !!!!!! :dance:

/eM AGie I Ka

Lord Hybrid 06-12-2006 13:21

o mnie...... :(

Boltina89 06-12-2006 14:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Adelao (Post 1114163)

1. Wielki Dajmos - Mysli ze nie wiadomo kim jest a tak naprawde jest nikim, przez tibie nie daje rady sobie z szkola :baby:

2. Catr~ - Kolejny polak ktorego nie lubie poniewaz jest tempakiem bez wyksztalcenia i jebany cwaniak bo ma przewage :evul:

5.Tharrin - Omfg zawsze mowili ze nie da rady nic zorganizowac, chociaz nigdy nie bylo go na vent (Bylo trzeba go prosic zeby szanownie wszedl na vent) :confused: :confused:

6.Anarchist - Duzo mowi nic nie robi, ale oczywiscie jak kazdy high lvl gdy kondy nie ma, nie wejdzie na vent :cup:

7.Boltina - Nie ma pojecia o niczym a posty na najdluzsze i bez sensu poprostu brak slow X( ;( ;( ;(

9.Skopo (ten co pisze na forum tibia.pl) - Nawet sie zakolegowalem z nim, ale dla kolesia nie ma kolegow jest tylko GRA i jak 80% polakow w hwl ma problemy w szkole zawsze jak gadalismy zalil mi sie ze dostal szmate z jakiegos przedmiotu. ZAL :D

11.Poznanski~ - Nie znam ziomka ale widac ze jest takim kretynem jak wiekszosc :)

/eM AGie I Ka

Jesli chodzi o czyjes pojecie na dany temat to akurat Ty nie powinienes wiedziec za duzo. 60 ms mysli ze jest w guild z Konda i Lovize i mysli ze pozjadal wszystkie rozumy. Ja sprobuje Cie sprowadzic na ziemie-jak dla mnie jestes na tym serwie nikim. Oczywiscie moge znowu nie miec pojecia co pisze, ale tak wlasnie uwazam i Twoje pouczenia i obrazenia wysylane do innych(lepszych)graczy to smieszna zenada z Twojej strony.

Tyle chcialem napisac do Ciebie ziomku (CIOOOOTAAA):D

Akcja miala byc i moze nawet szkoda, ze sie nie odbyla ;)

Moriento 06-12-2006 14:06

No nie moge HaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHa omg co za ludzie po co jest temat zebyscie sie klocili czy zebyscie rozmawiali - opowiadali o swiecie ;]
HaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHa

Pozdrawiam.

Ps: Soory ale ten temat mnie wzruszyl ! HaHaHa !

Vienek 06-12-2006 14:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Adelao (Post 1114163)

2. Catr~ - Kolejny polak ktorego nie lubie poniewaz jest tempakiem bez wyksztalcenia i jebany cwaniak bo ma przewage :evul:

/eM AGie I Ka

oł je adelao rulez wymiatasz i wogóle :) szkoda że zamiast latać sorcem to chodzisz na akcje knightem :P hahahaha CIota :P

Adelao 06-12-2006 15:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vienek (Post 1114357)
oł je adelao rulez wymiatasz i wogóle :) szkoda że zamiast latać sorcem to chodzisz na akcje knightem :P hahahaha CIota :P

HUHUhu, o to chodzilo a ciote masz w gaciach :cup: ( Tekst skopa ) ;*

Adelao 06-12-2006 16:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Boltina89 (Post 1114341)
Jesli chodzi o czyjes pojecie na dany temat to akurat Ty nie powinienes wiedziec za duzo. 60 ms mysli ze jest w guild z Konda i Lovize i mysli ze pozjadal wszystkie rozumy. Ja sprobuje Cie sprowadzic na ziemie-jak dla mnie jestes na tym serwie nikim. Oczywiscie moge znowu nie miec pojecia co pisze, ale tak wlasnie uwazam i Twoje pouczenia i obrazenia wysylane do innych(lepszych)graczy to smieszna zenada z Twojej strony.

Ojjjj yeah jestem najlepszy na swiecie, bo jestem w gidli najlepszej na swiecie! hahahhahahhahahhahahhahah. I przynajmniej moge pisac do prawie kogo chce zeby mi placil bohy huehuheuheue :evul: :evul: :evul: :evul: Gdybym mnial takich jak ja z 4 jeszcze to poszedlbym cie zajebac najlepiej huehehuheuheu.

P.s Ci co nie znaja powodu takiego mojego pisania odpowiedz jest prosta nie moge czytaac juz tego forum to daze do jego zamkniecia :evul:

Adelao 06-12-2006 16:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lord Hybrid (Post 1114314)
o mnie...... :(

Hmm, nie wiem co o Tobie napisac X( Ale mozesz byc 8o

Nastir 06-12-2006 16:10

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lord Hybrid
o mnie......

o tobie napisalem ze jestes pimpkiem. powinno wystarczyc !

Poznanski Rycerz 06-12-2006 19:58

...

" Nie znam kolesia ale kretyn"
To patrz na to
Nie znam twojej starej, ale widzialem ja u fryzjera jak klate golila. Ma sens?
Gdybys zeskoczyl ze swojeg ego, na iq z pewnoscia bys sie zabil ^^.

Moglem nie reagowac, ale jak widze naszego inteligenta, ktoremu brak erudycji to mnie krew zalewa.

Jestes przewidywalny wiec zebys napisal cos nowego, uprzedze cie.
No ty sam! Sam nic o mnie nie wiesz. Jestes kretynem. Jestes kolesiem z tibii to mam na ciebie wala.

Prawda jest taka, ze wszystkie osoby, ktore zjechales juz cie nie lubia. Ja wiem, ty masz na nich wala hahaha ^^.

Moze i dostane warna za ublizanie, ale "OK".
Nie wkurzylo mnie to, ze mnie nie lubisz, nazywasz mnie kretynem. Wpienia mnie to, iz naskakujesz na wszystkich. Jakby kazdy mial pisac, co o kim mysli, to by cienko to wygladalo( zakladajac, ze kazdy bedzie odpowiadac szczerze)

Teraz podsumuje i napisze jasno.
Jak cos piszesz to, argumentuj swoja wypowiedz. Nie pisz o innych, bo jestes malo inteligentny i bystry. Przyklad: wrzucasz innym, zeby zamknac temat, co zrobi mod? usunie twoj post, a temat bedzie dalej trwac, ale bez Ciebie. Podniecajacy jestes jaki ty odwazny, mozesz o bohy wolac. Idz matke krzeslem nawalac...

Go get the real ( life - zebys skumal)

@tharrin
Cos studiujesz?

Azenus 06-12-2006 20:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Boltina89 (Post 1114341)
Twoje pouczenia i obrazenia wysylane do innych(lepszych)graczy to smieszna zenada z Twojej strony.

Takie zachowanie osobiście nazywam młodzieńczą/dziecięcą pseudointeligencją, lol...
Zrobił se liste i ocenia, wtf?

Arkuss 06-12-2006 20:47

O ja! to forum juz zupelnie schodzi na psy! xD
Jak taki Nastir, Hybrid i Cea tu cos wypisuja no to nie ma przyszlosci xD Czuje ze bedzie kompletna patologia :D <zarcik>

@Azenus
ty sie nie odzywaj bo zepsules ostatnio całą zabwe w Ab :P

@Adelao
Rozjebunde zrobiles tym postem kompletna

O Hybridzie:
to jest waryjot! tylko by męczył dziewczynki! seksochochlik!

Bru666 06-12-2006 21:02

@Adelao - zal-br.swe/pl
Jak nie możesz czytać tego forum to wyjdź, nikt cie nie zmusza i nikt nie będzie tęsknił:baby:

Co do topicu..
19:44 Lord Anarchist [108]: Koniec wojny

;o?

Genehuk 06-12-2006 21:23

z forum tibia.com :

Lord Anarchist:
Why guys we can't create guild ( Loem + Lithium Together ) It's hard? I Don't think so. Somethink like Old Patriots.
Gaostic:
ok! PEACE IN GALANA!

lol?:> ;p nie mozna tak bylo odrazu xD

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:33.