Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Aurea (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=184)
-   -   WYDARZENIA ze świata Aurea (Najciekawszy Temat Roku 2006) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=82440)

Iron'knight 31-03-2007 21:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Slait (Post 1343452)
Czemu jestes takim debilem ze wierzysz co jest napisane obok <- ??. Moze jakbym wpisal ze mam 90 lat to pisal bys do mnie na Pan??^^

@Vesz loota nie sprzedalem bo wrzucilem komus do domku :P ale i tak sie na moim dedzie nie oblowiles hrhr

Ja bym sie na Twoim miejscu nie przyznawal ze loot podpierdoliles. Ze wszystkich noobstw - glupie posty :P zabijanie potworow, lazenie i pisanie "br?", proszenie o free itemy, najgorsze jest to! Nawet hackowanie jest inteligentniejsze bo musisz sie wysylic, zdobyć/napisac kg. Wez Ty lepiej zedytuj tego posta, bo sobie tylko obciach robisz ;s

duuKi 31-03-2007 21:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Iron'knight (Post 1343598)
Ja bym sie na Twoim miejscu nie przyznawal ze loot podpierdoliles. Ze wszystkich noobstw - glupie posty :P zabijanie potworow, lazenie i pisanie "br?", proszenie o free itemy, najgorsze jest to! Nawet hackowanie jest inteligentniejsze bo musisz sie wysylic, zdobyć/napisac kg. Wez Ty lepiej zedytuj tego posta, bo sobie tylko obciach robisz ;s

Heh ty bys sklamal tak?
On mowiac prawde a raczej potwierdzajac slowa Vesz'a pokazal ze reprezentuje soba wiecej niz tylko zlodzieja, nooba, itp...

Kolirn 31-03-2007 21:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez duuKi (Post 1343675)
Heh ty bys sklamal tak?
On mowiac prawde a raczej potwierdzajac slowa Vesz'a pokazal ze reprezentuje soba wiecej niz tylko zlodzieja, nooba, itp...

ale nie wiele więcej B)

@Slait lekcja nr 1

Nie kradnij - przez blisko 4(sic!) lata gry nie okradłem nikogo, nawet będąc 8 lvlem nic nikomu nie zabrałem, a wały w stylu Endrox'a mogłem zrobić z 4-5 razy...
bo zaufanie to najcenniejsze co można zyskać bądź stracić.

Raxeff 31-03-2007 22:23

Kolirn pisze najsensowniej tutaj, zresztą w innych tematach to widziałem też. Respect ;]

A server Aurea już się robi lipny.... na D lair nawet nie można się spytać jak długo, bo odrazu cię biją i krzyczą"leave!11!!'...

Iron'knight 31-03-2007 22:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez duuKi (Post 1343675)
Heh ty bys sklamal tak?

Ja bym nie ukradł ;s

Sope(L) 31-03-2007 23:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Iron'knight (Post 1343806)
Ja bym nie ukradł ;s

I tak by cie nikt nie zajebal szkoda unjow ...

Tomorro(Sarloon madex) 31-03-2007 23:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raxeff (Post 1343751)
Kolirn pisze najsensowniej tutaj, zresztą w innych tematach to widziałem też. Respect ;]

A server Aurea już się robi lipny.... na D lair nawet nie można się spytać jak długo, bo odrazu cię biją i krzyczą"leave!11!!'...

Ten serwer jest "lipny" od kiedy na nim gram
X(

Chomski_1991 31-03-2007 23:28

Ehm :P
@Kolirn chyab jako jedyny na tym forum mowi sensownie ... (jesli kogos obrazilem zwracam honory)
@Slait jestes poprostu noobem i nic tego nie zmieni... Zrozum to wreszcie grasz na serverze Aurea.
@Feliex wojny jeszcze nie przegralismy :DD chociaz wiem ze nic nie zdzialam, ale no coz wierzyc zawsze trzeba bo cuda sie zdarzaja wiec nie sprzedawaj chara :)

huggae 31-03-2007 23:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tomorro(Sarloon madex) (Post 1343854)
Ten serwer jest "lipny" od kiedy na nim gram
X(

"Lipny" bo nie możesz grać ? :( Przypomnij sobie jak FaG panował i ciagle wklejałeś ssy jak lootles k-armor albo k-legi :baby: to wtedy nie był "lipny"

Kolirn 31-03-2007 23:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sope(L) (Post 1343851)
I tak by cie nikt nie zajebal szkoda unjow ...

No nie wiem :p

a tak przy okazji to chill out chłopaki bo widzę że robi się tu jakiś fan club Kolirna albo coś, na prawdę mam gdzieś co myślicie o mnie wy i ci którzy nie przepadają za mną jak i za moimi wypowiedziami...

@mark - taki urok aurei wygrywają jedni drudzy marudzą że grać nie mogą potem się sytuacja ziemia i tak od początku już ....

@off

nowa reklama Sprite rox xD szalik legii na dworcu w Krakowie hahahahah:dance:

duuKi 01-04-2007 01:12

Widzialem i smialem ostro xPPP

Losari 01-04-2007 01:14

Kolirn jestem Twoim fanem kocham Cie :***********

Hanys_Kce 01-04-2007 01:26

Nowa moda na pucowanie sie Kolirnowi :evul:
Wygrales w totolotka czy cos ??
Za niedlugo beda tworzyc o tobie tematy jak o MDW jak byl bliski 300 lvl.;)

Kolirn 01-04-2007 06:44

Losari a ty to kto w ogóle jesteś ? bo się gapie patrze i nie mogę wykminić ^^ Lukcik ?

żadna moda Hanys, po prostu 13-15 latki myślą że jak jebną komplement kolirnowi na początku swojego forumowego życia to ten ich gnoić nie będzie a tutaj zaskoczka bo kolirn gnębi wszystkich :P - jedyny sposób żeby się uratować to wykazać choć odrobinę inteligencji...

@Huggae - a ja dzisiaj K secik na goromie :P i crown shield na hero ale już więcej solo na to cholerstwo nie idę -.- respi się jakby chciało a nie mogło a jak sie bije tego skur.... pojedyńczego na drodze to sie leczy lepiej niż hydra...

Bartasss 01-04-2007 10:46

Rychu Peja co sie stalo??

[CHAR]Linglifer[/CHAR]
Apr 01 2007, 08:52:40 CEST Killed at Level 106 by Therrax

[CHAR]Larza elvenwing[/CHAR]

Tomorro(Sarloon madex) 01-04-2007 10:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez huggae (Post 1343889)
"Lipny" bo nie możesz grać ? :( Przypomnij sobie jak FaG panował i ciagle wklejałeś ssy jak lootles k-armor albo k-legi :baby: to wtedy nie był "lipny"

"Lipny"
Bo i tak mnie fag zabił pare razy...miałem kilku qmpli w fagu...i co?
Za jakis słaby reason jak butek im kazał mnie zabic to to zrobili
zal.pl
Od molta tez miałem kilka zdrowych huntów
Ale wtedy mi pomógł Cromak

ragafewee 01-04-2007 11:04

Lepiej grać na innym serwerze :P

Sell 72 knight

Hedrus 01-04-2007 11:11

Na Aurerze graja tylko najtrwalsi ja juz od dawna nie gram =( :p poprostu nie ma co grac wyjde tylko z dp juz jakis noob np: quarin mnie bije poprostu zaled a zreszta mam hunta wiec bye B) a isarisowi na runy nie bede kasy dawac zeby byc free FAG _/

Hanys_Kce 01-04-2007 11:45

@Kolirn
Moje forumowe zycie nie jest dlugie i jak narazie mam spokoj od ciebie ;p
Moze jest dla mnie jakas szansa zeby wyjsc na ludzi :evul:

Tomorro(Sarloon madex) 01-04-2007 12:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ragafewee (Post 1344413)
Lepiej grać na innym serwerze :P

Sell 72 knight

Ja sobie narazie tworze noob chara do pkowania:baby:
A pózniej zależnie od losów wojny wróce do rpka.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:12.