![]() |
|
#Krzemyk, już wiem skąd Cię znam :D
|
Ojaaaaaa Dżeru chyba nie miales co robic w domu, milosc Ci dodaje skrzydel :< xd
Flinciak no łał Ty jeszcze grasz, odezwij sie na koma :> Mynda nie widac czyli dobrze, po co marnowac czas na to :> |
Świetne te ostatnie fotki :D
Nice :) |
Cytuj:
|
@Vetiax
Skąd? xdd @Lady Eski mi się skończyły : < Jak będę miał to napisze ; pp @Jer Ale długo byłeś retired.I pamiętaj jak dają to bierz,bo byś miał blessy za free xdd |
Widze Je'ru, ze sie z wrl zwrocilo. ;) More ssow z wrl plx. Ile tam expa/h robisz? :p
|
Je'ru jaka rozbieżność hitów z sd, icicle(od ile do ile hitasz) :P?
|
Gz !
Zawsze cos zj*bią na tym forum ^^;) |
Ulubiony temat mój ;] Zapraszam do mnie !! ;d
|
Genialny temat!
Nie mam pojęcia jak ty to robisz, Je'ru,, że po tylu dead'ach jeszcze masz odwagę bloczyć takie potwoki jak Hellfire Fighter :D. Właściwie to tylko gra :). za to cię podziwiam: play for fun. Powodzenia w lootaniu rare itemów, których jeszcze nie masz, w expieniu i cieszeniu się grą :D. GOGO 200. |
No temat ogladam regularnie i wedlug mnie to najlepszy temat na forum. Dajesz 200lvl i kolejne sski ^^
|
@Dragones
Ten temat byl najlepszy jak ja gralem i byly ss ze mna na nim:confused: Je'ru - naab :P Mynd - to tylo zarabia Flint - dunno :( Vatras & Angry .... tez nabki :P Jebac Tibie 1!1 To ZUO !!!111 Pozdro :> Your old Cric... |
@Davidin
Do Je'ru lepiej by pasowało gogo 150 ;)ONEONEONE!!!!!!!!!!!!! |
@Up
Hehe, no właściwie patrząc na te deady to tak. Ale i tak go podziwiam za wytrwałość i życzę jednak, aby szedł w przód :). |
Taa bawcie się dobrze:P
|
Je'ru udaje ze sobie zrobil przerwe xdd
|
Cytuj:
|
#up
lol, ale to napisałeś xD |
Wowow ;d super Je'ru dawajta do mnie!! ;d
|
Nie no ja wiem, to moze dziwic, ale Dzeru naprawde ma wazniejsze rzeczy na rl do robienia :>
Tak tak, tez nie moglem spac przez 3 dni :< |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:13. |
|