![]() |
Xenezis zjadl dzis sytego kebaba :)
Trailer to klub rugby tegoroczni mistrzowie polski ;) |
Po tej wojnie , nikt nie bedzie glodny xD
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
1. Jakie macie zgranie? Zerowe 2. Ile macie kasy? 1mln?2? 3. Jestescie gorzej przygotowani 4. W arc jest Sesulo, mewtu i lubo a u was Nazgul i Bezok 5. Arc ma 11 mln na rozjebanie was. 6. Po wojnie czesc z was nie dostanie paymenta, bedzie poprostu wyrzucona 7. Nie zaplace ,,l,, |
Cytuj:
|
Cytuj:
jestes niiiiiiiiiiiiczym dili :baby: :baby: :baby: |
Cytuj:
Maja 3kk w guild cashu nie 11? OKKKK @anas to jutro sie widzimy?:D |
Cytuj:
hmm..... 1.Masz jakis honor? nie masz 2.Masz juz szwedzkie obywatelstwo? 3.Czym czyścisz język po wylizaniu szwedzkiego rowa? Pumex 4.1kk to juz zlootowalismy z samych fragow na arc. o.0 5.U nas jest jeszcze Mor'grimm Xenezis Undead i inni. 6.Wszyscy sa gotowi poświęcić chara 7.Żal mi Ciebie |
Righhhhhhhhhhhtttttt /\/\/\/\/\/\/\/\;) ;) ;) ;)
|
Cytuj:
@Arra Mam szwedzkie obywatelstwo, zazdroscisz? ZALOWE POLACZKI _/ #Edit 12:01 Anas Kiro [118]: and didn't knew where hills are made my day XDDDddd |
Cytuj:
|
śmiesznie wczoraj bylo w nocy , ale po co to ja juz nie wiem . Wiele juz stracilem na iridi ale cuz zycie
|
Cytuj:
|
Cytuj:
omg chlopcze co ty soba reprezentujesz :| ? jestes zalosny :| ile mozna o tym pier******* ? niech ci bedzie mamy zerowe zgranie 0 kasy, jestesmy polaczkami, i nie wiem co jeszcze od 120 stron pier****** te glupoty starczy juz bo forum nie idzie czytac przeciez kazdy wie ze jestes wielki pvp bogaty master evul rozpier*** potwor akrobata i nie wiem co jescze te twoje oneoneoneone1111111111 wyglada jak bys byl uposledzonym debilem :| kiedys moze to zrozumiesz jak dorosniesz :D ;( japierdyle bonanza ! /Miniek |
A jest ten frag Czilino na camie? I jeśli jest to chyba nie taki długi jak pod desertem ;D
@edit Na filmie jak Fenshi pada jak sie podniecali że 10 osób zabiło 113 ek, rofl :D @edit2 A Źelpęr'archęr leje sie dla Arc? ;s |
Cytuj:
@Arra Czy ty kurwa wiesz co to honor jest?;s |
@Dili
Ile jeszcze razy będziesz pokazywał i uświadamiał wszystkich jakim jesteś debilem? Jedyne co może Cię usprawiedliwić to to, że masz 15 lat mały buntowniku i wszystkie rozumy pozjadałeś. p.s pogadaj sobie jeszcze a załatwię Cię tak samo jak Twojego przyjaciela Craya PA Bellatora:) thx&bye |
Dili czyli poje***y ripper to najwieksza ciot@ jaka kiedykolwiek widzialem
Wez idz sprawdz czy tata w wannie siedzi bo moze pora na wspólną kąpiel. TY JESTES SZWED!! to spierda*** na szwedzkie forum ty mały lachocią**. Na tibia.com tez postujesz swoim 2 lvlowym wspaniałym charem. Nie no SZACUKEN dla ciebie. taki niesamowity i wspanialy pro gammer. Mama pozwala mu obejrzec dobranocke jak dobrze wylize dupe szwedzkiemu tacie. Ja nie wiem, wszyscy cie tyraja a ty dalej na tym forum piszesz. To tak jakbys mial jakas chorobe genetyczna, moze nawet jakis zespol (downa, toureta). Moi sąsiedzi mają uposledzonego syna ale, pomimo tego, ze nie potrafi on sie nawet sam załatwic to jest inteligentniejszy od ciebie. Prawda w oczy kole, ale ty pewnie jestes tak tyrany w przedszkolu, czy gdzie tam chodzisz ze spływa to po tobie jak po kaczce, albo swiezo wylizanej szwedzkiej dupie. BtW: Dalej onanizujesz sie podczas grania w tibie? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:31. |