![]() |
|
Cytuj:
Ferguson wypowiedział się, że Rafael zostanie podstawowym zawodnikiem wypychając ze składu Browna i Nevilla. Realne, ale wtedy wszystkie gry piłkarskie (a raczej ludzie zajmujący się oceną zawodników) wypadli by blado, gdyż ten zawodnik został oceniany dużo słabiej od każdego z wspomnianej wcześniej dwójki. Teraz można jeszcze spekulować, ale gdy do tego dojdzie... @Edit Pomyślałem o tym awansie, jeśli przytrafiła nam się wspomniana sytuacja to prawdopodobnie w jednym z meczy byłaby dogrywka, była o tym mowa na Euro (Czechy - Turcja). |
noo narazie 0-1 może jednak Lech coś ugra xD
|
calkiem ladnie graja :)
|
hm podejrzewam, że w tym temacie : wypowiadają się również ludzie otrzepani z kibicowskim światem a więc : co inne ekipy sądzą o Lechii Gdańsk? bardzo mnie to ciekawi gdyż rzadko jest okazja do rozmowy i nie zawsze jest to czysta nienawiść (np w przypadku Lecha Poznań My mamy do Was szacunek) jak to jest? czy bez względu na argumenty jedziecie określoną ekipę bo to kosa, czy może szanujecie innych ze względu na osiągnięcia? Co z powiedzeniem"można się nie lubić, ale trzeba szanować?" liczę na mądre odpowiedzi :>
|
Ze'to, z takimi pytaniami na kibice.net ;P
Lech ładnie gra, w sumie zwyciestwo=awans. Byle bramki nie stracic. Deportivo narazie 0:0 z Nancy, wiec moze byc dobrze ;P edit: No i awans ;) Gratulacje dla Lecha. |
Lech Lech Kolejorz!
Awans ! |
Lechowi Poznań Gratulujemy Awansu do 1/16 Pucharu UEFA : ) :cup:
|
Gratulacje dla Lecha.
@EDIT Cytuj:
|
Szkoda, że Lech nie ustrzelił drugiego gola. Dodałoby im to pewności siebie na dalszą grę w PUEFA. A szans na to było bez liku.
|
Równie dobrze mogli wygrać spotkania z Nancy i Deportivo, i nie oglądać się za siebie dziś. Szans było miliard.
Jakoś se poradzili. Przyznaje, że nie wierzyłem w ich awans. Gratsss. B) |
@up
Nie jesteś "on top" |
O co ci chodzi? :|
|
Cytuj:
### Manchester United w finale Klubowych Mistrzostw Świata hej! |
Akcja drużyny z Holandii z około 56 minuty... Ma ktoś to? GENIALNE! Było widać, że gdyby Feyenord nie grał o pietruszkę mógłby wygrać z Lechem.
@Up and 2 Up Nie rozumiecie? To Sza'hel... Patrzcie na jego posty. Gorszy przychlast niż 2x Yoh... |
To ta akcja w, której było podanie piętką i zaraz później podanie na lewą strone pola karnego i strzał prosto w Turine ? :P
|
Tak! Makaay udowodnił mi, że to wciąż wielki piłkarz. Rispekt! Super akcja, szkoda strzału. Ze względu na to, że ten cały Lech mi zwisa żałuję, że nie padła bramka. Byłaby w wielu kompilacjach : ]
|
Cytuj:
|
To rzeczywiście, akcja bardzo bardzoo ładna. Szkoda, że nie zakończona bramką.. Ale zrobili to na takim luzie i zgraniu, że aż dziwnie potem patrzyło się na słabą grę Feyenoordu..
|
Jeszcze tylko bramkarz z wyższej półki niż Turina, czy Kotor i może uda się zajsć jeszcze wyżej? ; >
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
hahaha
Barcelona (Spain) Possible Opponents: Chelsea, Inter Milan, Lyon, Arsenal. Potencjalni rywale Barcy w 1/8. Nie ma to jak zająć 1 miejsce w grupie ;] |
Chciałbym żeby Barcelona wylosowała Chelsea, no ostatecznie Arsenal;)
|
Cytuj:
Albo Milan, 2 kluby, ktorych nie lubie by musialy grac przeciw sobie i by chociaz banowo odpadl. Ewentualnie Arsenal. |
@Up
Nie chce cie zasmucic, ale Milan = Mediolan, a tam pisalo Inter Milan, a to oznacza Inter Mediolan. Ja na poczatku tez przeczytalem Milan, ale milan nie gra w lidze mistrzow :confused: |
a w 1/4 trafili by na Real :) marzenie by było :D
|
oo jutro sie zapowiadają ciekawe spotkania w La Liga : )
Real Madryt C.F - Valencia no i oczywiście : ) RCDEspanyol de Barcelona - Atletiko Madryt! kiedyś sie trzeba odbić od dna, wiec dlaczego nie teraz ;) iHala Madrid! iVamos Pericos! : ) |
Cytuj:
Manchester United (England) Possible Opponents: Inter Milan, Sporting Lisbon, Atlético Madrid, Lyon, Real Madrid. Trzymam kciuki dziś za Sportnig :D Może się załapiemy. Chociaż pewnie ManUtd na Real trafi >.< |
Czelzi z Juve, Real z Live i MU z Interem zapowiadają się nieźle. Szczególnie ten ostatni. Chociaż pewniakiem dla mnie jest MU, ale co Mourinho wymysli?:P Barca z Lyonem... fart w losowaniu ;p czekamy na rywala Lecha :)
Edit: z Udinese więlkich szans nie mają... |
Chelsea - Juventus
Villareal - Panathinikos Sporting - Bayern Atletico Madryt - FC Porto Olympique Lyon - FC Barcelona Real Madyrt - Liverpool Arsenal - AS Roma Manchester United - Inter Mediolan ;>>> |
Cieszę się, że Arsenal trafił na Romę, chociaż wolałem, żeby wylosowali Barcę.
|
No a Lesiu z Udinese :) będzie ciekawie, mamy dużą szansę :)
|
Jak wygraja to stutgart - zenit ino ciezko ;d
|
Ojjj Inter trafil najgorzej jak mogl,no ale zeby wygrac LM trzeba pokazac ze jest sie najlepszym. Na taki mecz czekalem dlugo,bo to idealna szansa by przelamac fatum europejskich pucharow i srednio grajacego Interu poza Italia. Obiektywnie patrzac to szanse na awans Interu w tym dwumeczu oceniam na 40%.
|
No coz srednio zadowolony jestem z tej pary Inter - Manchester. Ale wlasnie jest to dla nich bardzo dobra okazja, aby pokazac, ze sie licza w LM.
|
Z chęcią obejrzę pojedynek Zlatan - Ronaldo, o ile nie będzie kolidował z pokazem beznadziejności serwowanym przez Romę.
|
Cytuj:
Ja tam z chęcią obejrzę Zlatana w pojedynku z Ferdinandem, Vidicem lub z obojgiem na raz. W końcu co to dla niego? Phi. |
A ja z checia obejrze smutek barcy i jej fanow po poraazce z Lyonem ;>
|
@up
oo ja tez : ) Real Madryt C.F - Liverpool F.C hmm to może być ciekawe starcie : ) |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:56. |
|