![]() |
|
Ja też mam dylemat: nowy dysk/płyty DVD. Jednak na razie zostanę przy płytach- moje DVD z tv nie obsługuje USB, więc sprawi mi to problem : P.
Cytuj:
@edit! Katastrofa! Tragedia! Kryzys! Okropieństwo! Syf! Ściągałem sobie Wolf's Rain a tu angielski dubbing! Mam focha na to anime, polećcie jakieś inne. |
@Nari
Jak to mkv to mozesz wylaczyc : P @Topic A ja siedze i gram w Wanko to Kurasou :3 |
O! Clannada najnowsze epy sobie pooglądam. Tak mi się skojarzyła gra Grocka z grą Clannad a później przypomniało mi się, że mam anime do oglądania : P.
btw. as suspected... Gra warta Grocixa, od razu widać, że loli : P. |
@Up
Expected jak juz xD A gre polecil mi Rayza! Ale racja, pasuje mi... ; D |
Cytuj:
|
Też muszę niedługo pobrać drugi sezon Clannada.
|
Cytuj:
@Wanko No i koniec sesji, starzy w domu >.< |
Cytuj:
Mówiłem, że chodziło mi o expected tylko, że źle napisałem. A co mają rodzice do gry? : P Clannad AF 15-18 Ukryty tekst:
I niech ktoś mi poleci jakieś fajne anime. Może być smutne, komedia, byleby fajne i wciągające. Onegaishimas. |
Cytuj:
ocena TLR po 8 epach - 7/10, klasyczne ecchi, nic specjalnego ; ) ale pewien czlowiek z tego tematu polecil mi mange, bede musial zobaczyc, bo podobno wiele lepsza niz anime BTW http://images49.fotosik.pl/63/04b3f9ccdc4f2c48med.jpg edit: walentynka dla was : ] |
@up
Aaaaa Pedobear! |
Pedobear na walentynki? : P
|
@Nari
No a co moga miec do loli eroge... Mmh... @i386 Starzy weszli jak dobieralem sie do Nadeshiko-san, po urodzinach Kotarou :< |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ajj, nie dopisałem. Przeczytałem całą, jaka wyszła : D
#edit A i jeszcze jedno, ja polecam ci przeczytać Mysterious Girlfriend na onemandze. Dużo mniej ep (+), bardziej poważne (+) no i mniej, a właściwie duuużo mniej nagości (no tu zależy dla kogo +/-). |
Cytuj:
@Topic Ej, jak gadacie o anime, którym nie oglądałem robi się nudno : P To co? Porozmawiamy o SD? Poświęcimy te 4 strony ? |
Po długim namyśle, bohater SD nie był AŻ tak podły jak by się wydawało. Nie wiedział do końca którą z tych 2 dziewczyn (już nie pamiętam jak się nazywały, tu się pokazuje jak ja oglądam animki) kocha, ta koleżanka ze wcześniejszej szkoły to go do łóżka sama zaciągnęła a tamte trzy to się mu do domu wpakowały... (chyba).
P.S.: Tylko ten temat z CAŁEGO forum potrawi być prowadzony nawet w nocy ; ] MANIAKI ! |
Cytuj:
|
Za późno, jesteśmy jak tsunami (or whatever).
Niestety, z tego co pamiętam on wcale się nie opamiętał na końcowe odcinki. Był wściekły jak tamta powiedziała, że jest w ciąży, bo przez to nie mógł się już ru***ć a kiedy zobaczył tamtą pierwszą w święta odrazu do domciu zaprosił ^^ |
Nie damy sie zrobić xD SD jest be i już... Ciekawe czy Grocix nie załapie i znowu napisze wielki esej....
Nipah! Corgar Frizz |
Wiecie, że od kąd ktoś mi Clannada polecil nie ogladalem ani jednego epa anime przez miesiac? Mam takie zboczenie, że nie ogladam innej serii nie konczac poprzedniej chyba, ze jest fatalna. Wy ciagle utrzymujecie, że Clannad jest fenomenalny, a ja ciagle wylaczam w polowie tego samego odcinka XD
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Co do gb na anime. Mam ten sam problem co niektórzy i muszę nagrywać animu na płytki, jak na chwile obecna mam ich coś koło 15 + 130gb na dysku. Wczoraj zainstalowałem grę Wanko to Kurasou, teraz czekam aż wszyscy pójdą spać lub gdzieś sie oddalą, aby zacząć pierwszą sesje :3. |
Cytuj:
|
Code Geass - 16ep obejrzany :P
Anime fajne, tyle, ze "troche" sciagniete z death note'a. |
@tompiorr:
Death Note - 2006-10-03 Code Geass -2006-10-06 Oba anime weszły na antenę w tym samym czasie. Więc używanie zwrotu "zżyna" jest odrobinkę nie na miejscu. To, że obejrzałeś najpierw DN - to twój punkt widzenia :P |
Jak na razie podoba mi się Wanko to Kurasou.
@up. Ale manga DN powstała w 2003 r. : P |
Argen - Zbanowany
Za gadanie o SD :evul: @Kuma Pierwsze 3-4h mozesz grac bez martwienia, potem sie zaczyna akcja ; ) |
@Nari:
No fakt. Ale tez nie mówmy o zżynaniu z całą pewnością, bo projekty często powstają długo. No, ale szansa, że DN zainspirował w większym, lub mniejszym stopniu twórce CG jest spora. Ale dla mnie CG > DN. Zdecydowanie |
@eerion
Nie tylko dla ciebie : ) Tym bardziej, ze DN od pewnego momentu jest strasznie skiepszczone. |
Cytuj:
Ukryty tekst:
|
@QRAS
No przeciez, ze o to chodzi - tylko nie chcialem spoilowac, ty tez zedytuj posta >.< |
Cytuj:
|
@qtas
JA PIERDZIELE, wez to usun, jestes juz druga osoba ktora mi to wyspoilowala.. zeby nie bylo ot, tlr po 11 epie - 8/10 potem NHK ni Youkoso! @down ZAL xD |
Cytuj:
|
Dzisiaj, prawdopodobnie nie bedzie mnie przez cały dzień, nie obejrzę, ani nie poczytam nic ;] pozdrowienia.
|
Nie wiem dlaczego, ale Wanko zaczyna przynudzać. Nic tylko praktycznie lity tekst : P. A akcja... Lepiej nie gadać.
|
@Nari
W Wanko zaczyna sie akcja po 4-5h gry. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:29. |
|