![]() |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
tylko gdzie? do zamku nie pójde bo full ludzi
|
Mam się tak. 21lvl Skille 55/36, 8 m lvl, crusahder helmet, medusa shield, knight legi, furki, speary. Gdzie mogę expić, żeby sporo expa wbijać, aczkolwiek bez wastów i zagrożenia. Z góry mówię, że nie chce, żeby to był POH. Potworki w stylu cyców, ale nie same cycki (120+expa) Proszę o szybką pomoc.
P.S Nie moge expic na D.C bo nie mam tam dojścia (gs na drodze :/) Palek! FACC! |
Dwarfy, Dwarf Soldiery, Rotki, Carriony. Wszystko w Kazo, zazwyczaj poziomy -1, -2. Od biedy mozesz isc na Amazon Camp albo Beho kolo Venore
|
Cytuj:
|
Pall, 21lvl 60/47 7mlvl, Non-PvP, steel helmet, leopard armor, plate legs, dwarven shield i zwykle buty, wale najczesciej ze spirow, czasami z kuszy. Mam problem bo nie wiem gdzie moge na tym lvl expic. Prosze pomozcie.
|
Knight 11 skille 36/35 lub 37/36 Trenie ..
Eq Scale armor , Solider helmet , studded legs , dwarven i Battle Hammer PVP Prosze o podpowidz PS Kopalnie sa zajete ... |
MAM 30 lvl skille 65/51
blue robe vampire shield plate legs Royal spears wiem ze moge bic guardy ale czy cos lepszego ? NIE MAM PACC..... jeszcze;p |
Mam Paldka 15 lvl, 3 mlvl skile 43/26, Scale armor, dwarven shield, dark helmet, leather boots, plate legi.
Beholdery raczej odchodzą, gdyż chodzi dużo osób, na demon skletony chodzę, lecz zadko mi się nieoplaca, gdyż żadki dobry loot, cyklopy też nie bo zadużo osób i mnie też nudzą. |
i mnie nieobchodzi gdzie to będzie, mam uzbro na całej pierwszej wyspie. I nie mam paca
|
wszystkim knightom do 30-40 lvl doradzam kazoo, najpierw do 10 na dwarfach, potem na soldierach, potem na guardah, gdy się czują na siłach to z 20-30 lvl to na beho
|
paladynom radze
-beholdery w thais, lecz trzeba mieć sporo many, i trzymać odpowiedni dystans, żeby niewalnal serii z trucizny energii i ognia, najlepiej widziać go tylko w polowie, -demon skletony niedalko carlin, są pod ghulami, trzeba je wyciagac z dziury i walić pojedyńczo z dystansu, lecz wielkie ryzyko, gdyż dużo hitają, nawet w ciągu 1s. walnąc z 200, lecz naszczęście rzadko. -mniejszym lvl cyklopy -slimy -można dedać orc shaman -ogułem prawie wszystko, co nie deda z dystansa, i cie niedogoni. |
Cytuj:
nie wiesz co piszesz za bardzo |
Czy dam radę moim knightem (skille pod nickiem) expić w miarę efektywnie na Orc Fortress? Co wziąć na ok. 2h expienia?
|
btw palkow
Teraz do palkow...
Od 20 lv (vita) mozecie ze skillem 58+ latac na guardy z kusza. Jest jako taki zysk. Koniecznie robcie lootbagi. Na 25 lev zmieniacie kusze na royal speary i najlepiej jak byscie mieli juz vampire shielda. Jesli nie to dwarven/bh shield wystarczy. Siedzicie na guardach do 45 lv i zbieracie all zlom z guardow + grzyby (przydadza sie na gl na przyklad jak na 35+ wyskoczycie na ds). Od 45 lv boh+time ring i gs na poh tyle was widzial :P Thx za uwage. Bujnik |
Mam 21 pallka z 8 mlvlem, i skillami 55/36 ( nie chce mi sie trenować i na pewno nie bede trenowal ).
Moje eq to p set i dwarvenka. W depo mam 12 k, nie robilem jeszcze deserta. Do tego mam 1 bp boltow. Gdzie moge expic? Narazie expie na soldach i wychodzi 7-11 k/godzine. Oraz czym moge expic? Mam rowniez nieaktywowanego pacca. Gdzie moge expic i czy aktywowac PACCa. |
Cytuj:
|
20 pall, facc, skille 53/38 (wiem ze slabe ale opierałem sie na eq). mam: c helmet, c armor, p legi, vamp shield i wale z beltow lub ze spear (hunting jak mam). wiem, ze musze naskillowac do 55-60, ale gdzie mam teraz expic? bo mi sie by zdał lvl..
|
elo ja tez mam pytanie gdzie mgoe expic moim knightem 28 lv fACC 60/60 skille :l Tylko nie piszcie ze soldiery bo ja gram na no pvp i one caly czas oblegane sa :/ Eq moje to
rh dsm c legs boh aol mms i swordzik ten an 25 lv |
Cytuj:
Cytuj:
|
druid 25 lvl
shieldning:21 Mlvl 31 eq:volcanic rod, blue robe, corown helmet,boots of haste,vampire shiled p legi. kasa:44k accont:free ziomki; ,palek,62lvl,knight84lvl knight 30. Exepie na guardach..i ratach <-raty za mocno biją. |
noto ja tez sie spytam :D
knight lvl 31 skile 70/71 m lvl 4(prawie piaty) eq: rh dsm c legi boh/steel boots bright sword demonka platinum amulet moje pytanie jest takie gdzies expic?? tylko nie elfy plx a i jeszcze cos czy dam rade na obrzezach orc fortres i czy mnie jeden leader orc nieubije? |
Cytuj:
|
Ja Mam 11 Knighta skile 51/51 :)
Do 45/45 Na Misiach Potem Roty :) Najlepjej Najpierw Skilowac Niz Potem Bo sie Nie Chce Odrazu Muwie :) |
11 lvl paladyn
skill 48 (prawie 49) 3 ml eq plate set dark helmet speary tortoise shield gdzie mam expić żeby dużo kasy zarobić?? |
Mam Pytanko
Wiem Ze Mi Dobrze Napiszecie Gdzie Mam Expic Ze Skilami 60/60 Z Eq K Armor, K Legs, Crusader Helmet, Vampire Shield, Leather Boots(fajne Co?:d) DziĘki Za OdpowiedŹ |
Cytuj:
hmmm z takimi skilami to na ratach wbij 90/90 i smigaj na dl topic@ exp na dwarfach soldierach do 25lvl doskiluj potem do 70/70 i lec na elf fortres albo gucie(quardy) |
Ktoś mi pomoże bo nudne takie stanie w dp...
|
marsik idz na folde tam zagrzybiscie powinienes wyexpic i kasa powinna byc spora tylko uwazaj na pk
|
DOBRA DOBIŁEŚ MNIE WIĘC PISZE TAK TY SE MOZESZ EXPIC NA ROTACH BO JA WOLE NA GL SE POEXPIC NA NA ROTACH A POZATYM NOOBY TAKIE JAK WY MI WSZYSTKO ZABIJACIE JA SE SKILUJESZ DZIS JUZ NAPISALEM 4 RAZY REPORT WIEC KURRRR...... NIE ZABIJAJCIE MI NOOBY
BERCIK-KNIGHT TO SIE TEZ DO CIEBIE LICZY A NA ORK FORTRES SE NIEPOEXPISZ BO NIE ZABIJESZ KA CI WYJDA 4BERKI I 2 LEADERY :evul:evul::evul::evul::evul::evul::evul::evul::ev ul: |
Sorka Troji Mi Sie W Oczach ( Tu Jest Napisane Ratach) :d
|
chlopaki spokojnie po co te nerwy.Denis badz grzecznym chlopczykiem i wrzuc na easy ;) na orc fortess sobie nie poexpisz bo doskoczyl by do ciebie nawet sam warlord i bez uhow zaorasz zebami glebe.to samo bedzie jak ci wyskocza2-3 berki wiec nie polecam chyba ze mozesz sobie pozwolic na nice waste uh (mf watpie nie wyrobisz sie exurowac) wiec chlopie nie na takie monsterki z czyms takim. B)
|
gdzie ekspic druidem 29lvl 33mlvl eq dobre
może być niewielkie waste PS chciał bym sprobować sie z dragiem koło kazo co wziąć i mam jedno pytanie ds prowadzić je przed sobą czy za sobą i potem liczyć ze drag sie przeżuci bo rzadko używam summonuw i czy postawić dsa czy orc leadera |
Palek
Yoyo ziomy mam sprawe a wiec...
Mam 27 palka skille 63/42 10 mlvl bez pacca gdzie radzicie expic?? Prosze o jakies fajne miejsca typu OF PozdrawiamB) |
@filip 1432: ja bym się z tym dragiem wstrzymał aż będziesz miał 33 lvl i tempest roda.
Jak koniecznie chcesz teraz to weź moonlight roda , hmm , manasy dla siebie (i dla ds-nie wiem czy masz pacc i sio), jak nie masz pacca to ihy do leczenia dsów. Stawiaj 2 ds i prowadź je przed sobą. IMHO lepiej by chyba było ci iść do ancient temple (resp ze schodami) - tam stawiasz dsy , idziesz na góre i czekasz aż drag zaatakuje dsy, schodzisz i walisz go z moonl.rod+hmm albo z tempesta jak już będziesz miał i dobijasz z hmm. Expić możesz np na soldkach w kazzo z volcanic rod , na cycach w mount sternum z q rod , na amazon camp , jak masz pacc to w tombach na -2 przed tp (ale ostrożnie) |
Gdzie expić, żeby wyjść na plus, na facc 70 Knight 80/80... mystic blade + demonka oprócz dragon lair?
Aha no i jeszcze czy na dragon lair bić od czasu do czasu dl'e? |
36ek 64/60 bs, c arm, k legs, fur boots, medusa shield, warrior helmet
Gdzie moge efektywnie i przyjemnie expic? |
Cytuj:
|
@ krol_podziemia
Proponuje ci dwarfy guardy najlepiej ostatnia jaskinia (ta najblizej thais) gdzie schodzisz na -5 i latasz dookola jaskini i zaden guard cie nie drasnie, bedzie niedobrze jak jakis noobek wpadnie i zacznie cie blokowac ale mysle ze masz przy sobie jakies uhy/ihy/manasy wiec dasz sobie rade :):) Jesli chodz i OF to chodzisz przed brama a najgorsze zagrozenie to zerk ale jak masz bohy to looz. Uwazaj zebys nie wpadl w full respawn bo wtedy jest ostra sieka szczegolnie dla palka bo jak cie strapuja potworki to liczna strata uh/ih/mf gwarantowana :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:28. |
|