![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
http://pytamy.pl/question/ile-centym...miary-spodni/1 Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
a ryba się wejdzie w puszke od konserw! : P
btw. czemu te ruryy takie jasne! |
Ja tak troche nie na czasie, tak sie zastanawiam, czy rurki sa uwazane za pedalskie czy nie?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
A propos rurek to chyba w zamierzeniu były to damskie spodnie, not sure bout it tbh ;) |
ja nie wyobrażam sobie siebie w rurkach, brrrr.. Dopiero niedługo robię eksperyment i kupuję sobie normalne spodnie w np housie czy gdziekolwiek. Bo zawsze noszę chociaż trochę luźne :P
|
Ja ostatnio kupiłem sobie szare rurki, całkiem fajnie wyglądają. Nosze bluzy (najczęściej prosto.) więc za pedała nikt mnie nie bierze. loozik
|
Cytuj:
|
Koledzy ci tak powiedzieli? Niestety jp nie oznacza jestem pedałem, zgaduj dalej, powodzenia.
@gonzo Fajne rurki, ile dałeś? |
Cytuj:
|
Zarówno rurki jak i cała gadka o rozmiarówkach jest pedalska. Jakbym czytał forum bravo -.- Mały tip dla Was chłopcy. W rurkach możecie nie donosić ciąży pozamacicznej bo uciska kolana.
|
Cytuj:
|
Cieszysz się?
|
Cytuj:
firma ma tyle wspolnego z prosto co to ze prosto jest ich wytwornia. ale wiekszosc prosto robi normalne rzeczy, nie jakies tam hardcore jp ogien jp. @down nie spinator, tylko w*****a mnie jak jakis kindermetal wygaduje rzeczy o ktorych nic nie wie. eot |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ktoś taki jak ja, takie zero jak Ty.
Za to Ty mi się nie podobasz. Kogo obchodzi co Ci się bardziej podoba. Nie wypowiadaj się
HE HE? |
Cytuj:
|
Plecy sie same nie zrobią
Nie jestem koksem
|
Mamba.. A gdzie Party! i Show?: /
@bboyjuri Jak jesteś taki pro i nazywasz to "flagą" to ja bym bardzo chciał zobaczyć jak robisz normalna, prawidłową flagę:) Btw fajne koleżanki, którą zaliczyłeś?: > |
@Gelt
Tak się składa, że najnowsze Party, Show, Newsweek'a, Panią i Świat Seriali już przeczytałam. ; < I nie będzie co czytać w szpitalu, kurde. |
A Kropka.Tv?!
|
Dresy!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Albertus obmyślający kolejny szatańskozabawny zart ku uciesze widzów i forum Tibia.pl!
@down Szczerze? Można było to jakoś urozmaicić. Nie wiem... Same bokserki + okulary przeciwsłoneczne + jakaś zwykła deska (że niby surfingowa). |
żart dziś był ;D mam nawet zdiecie ;D bo rozebrałem się i biegałem po ulicy w centrum ;D zostałem w koszulce i podwiniętych spodenkach , no i w szaliku.
UP. wiem , ale to był pomysł na szybkiego, wcześniej nie planowany a nie chciało się do domu wracać. |
Twój kolega dokonał słusznego wyboru - Mrągowska ftw!
|
Cytuj:
|
Jako zaprawiony w boju smakosz mrągowskiej, uważam że to jest właśnie smakowa (sraczatela) ale truskawkowa i tak lepsza :cup::cup::cup:
@down Ale mrągowska? bo jak nie to masz dałna |
Brzoskwiniowa z Biebronki i koniec tematu.
|
Dodałem jeszcze jedna fotke tam ;p
|
@Glamri
To wygląda zupełnie jak Athena Blades z God of war : > |
Glamri.. Pro!!!
|
Rybzor.. Skomciuje Ci je:*
Nr. 1 To nawet nie przypomina chinczyka: < Nr. 2 Z perspektywy szklanki wygladasz lepiej. A 7.50 to grosze! Nr. 3 Za mało flesza i brudu na lustrze: / |
Jest Orbit, jest impreza!
|
Najs focie rypa!
My to w takiego chinczyka gramy na 2-3 okrazenia :D BTW. Popracuj troche nad emo-zdjeciem ;> |
Cytuj:
@ZDJĘCIA TOMPJORA (To do kota, żeby nie było) http://img202.imageshack.us/img202/6...4689765489.jpg (Do Tompiora) http://img41.imageshack.us/img41/7969/omgdonotwant.jpg |
sandaly bez skarpetek! : O
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:13. |