![]() |
|
Cytuj:
a ja na Khazula MarSa i Feltaksia xd |
nie podoba mi sie tak skrajna ocena ludzi, bo u kazdego mozna znalesc pozytywy
|
Cytuj:
|
Feltaxia H@H@H@H :<
|
Cytuj:
To była taka mała metafora Właściwie tez bym dał głos na Khazula ... hmmm jednak pomyłka z tym pozytywem |
Cytuj:
|
Cytuj:
@ps z tego co wiem SaShO ma tu bana więc to nie on tam wyzej ;/ |
Cytuj:
Niestety, piesek nie może mieć pieska - to nielogiczne :confused: |
Witam Ponownie :)
Szczerze mówiąc to dziwie się czego jeszcze ten temat istnieje :) 8o no ale, ten podpis Imargama w stronę modków to chyba prawda B). |
`
Ima ma racje z MOdkami xD;)
|
Sprzedam 20 bps uh. Zainteresowani niech wysyłają mi prywatne wiadomości, żeby offtopu nie robić.
|
Ta, złodzieje są z pewnością lojalni. (Demthes)
|
No niestety sa nooby,Hakery,thiefy na Tym Świecie ;(
|
Cytuj:
cieszyl sie? lizal dupe zeby wrocic? @down ze coś tam rozpizdzi all etc ; p |
Demthes mial racje, a tak btw wlasnie co takiego napisal taifun w tym poscie ? :>
|
Nigdy nie lubialem tego Demthesa,ale za to co zrobil HAIL HIM
|
Name: Klotbas
Guild membership: Hofferowie of the Na Wspolnej Comment: Hail Na Wspolnej Account Status: Premium Account Character Deaths Apr 07 2007, 12:45:25 CEST Killed at Level 65 by Venz and by Aqo Widze że Vision kocha Na Wspólnej. |
Na wspolnej by tylko huncili nie mozna normalnie poexpic ;/ expisz na Tombach wchodza .Trap. ded;/
--------------------------------------------------------- Umiesz Liczyć? Licz Na Siebie.Twoje Szczescie Innych jebie!!! |
Nie wiem czy widzieliście ,ale wyszła druga część filmu kalashnikov'a
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=124497 |
14:38 Imargam [202]: SELL PROTECTION 10k 2 MONTHS
nie ma to jak zarabianie na Noobach :D |
Cytuj:
@Nacpany_Wlodek Serdzecznie dziękuje, nareszcie ktoś mnie zauważył. :* Btw,.. Chyba stawiam ci juz drugą kolejke piwa,.. ;> |
ja proponuje porozmawiac o sasho pansa :D
|
@Up
A co boli Cię to że jadą po Tobie tutaj i na forum tibia.com??:D Sasho miał już swoje xx stron na tym forum i starczy ;] |
[quote=Reloop;1363701]@Up
A co boli Cię to że jadą po Tobie tutaj i na forum tibia.com??:D Sasho miał już swoje xx stron na tym forum i starczy ;][/QUO Jak Chca to niech se pisza onim !!! Widac ze im malo onim stron !!8o |
Cytuj:
Ja tego chara sprzedalem na 50+ lvl ponad półtora roku temu za 70? zł xd widze ze jakis koleś sobie daje rade na wojnie hahah zalbr |
@Skibo
Skibolek byl lepszym wymiataczem :) ehh mogłeś więcej za niego wziąść ;] |
Może kiedyś.... :) :) :) :) :):cup:
Hail NF _/ |
Name: Qel
Sex: female Profession: Elder Druid Level: 105 Apr 10 2007, 23:00:04 CEST Killed at Level 106 by Jina Kamiza Name: Jina Kamiza Sex: female Profession: Master Sorcerer Level: 20 World: Furora WTF ? :confused: |
Cytuj:
Może "Botten Anna" ? |
Cytuj:
|
Cytuj:
Ty sobie daruj. Widze ze dales w avatara ss z chara. Szkoda ze to nie jest Twój char...Twoj smieszny palek byl jednakowo slaby jak Ty Pozatym tak napisal juz ktos na tibia.com Twoj comment jest daremny i osmieszasz sie nim. |
Kiedys na selenie byl 30+ bodajze master mial zajebiscie nick podobny do Jina kamiza bez kitu :S
|
Z tego co pamietam, to Jina Kamiza to stary char Avelorii el'baq...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Chcecie historyjkę o Sasho Pansa ?
Ok.. Tydzień temu was Przemek na świecie azura zapłacił Wanted. A co się stało 2 dni później ? Evil Stronghand Apr 09 2007, 14:27:14 CEST Killed at Level 67 by Ecrusher Tururu wywrócił się 8o Chyba tam miał mniejszy peyment i chciał tam spróbować. No cóż nie wyszło, może non-pvp ? Do Zulla, na początek może odpali jakiegoś p-secika. Sry, że nie furora no ale chcieliście. |
Cytuj:
@down Ta ja bym sam nie uważał że jak 100 pada na 20 to już noob, ale to właśnie ludzie z Vision (nie wiem czy każdy) uważają że jak ktoś pada na np. Orcu Spearman'ie czy 40lvl+ to jest ciota, bo przecież raczej niemożliwe jest że Qel by sobie nie poradził/a z 20ms, tyle ode mnie (: sam uważam że miał/a kicka lub akurat "tyrała" na bocie i nie było przy kompie |
Masz racje ziooom wielkie yo dla ciebie qel to noobka bo padla od 20 msa YAYAYAYAYAY
;< Co sie dzieje na tej furorze wogule ? :S |
Cytuj:
Ima~ nie pisze sie "wogule" tylko W ogóle ;), jeśli chcesz zdać ta maturę z polaka musisz poćwiczyć ortografie troszku 8o bez matury to ani rusz na zachód ani w Polsce B) |
Zawsze pisze wogule "wogule" a matura to nie problem bo z moja ortografia nie jest tak zle :)
POLECAM TEN TEMAT http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1611614 Kto mi powie co w nim ciekawego =) ? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:24. |
|