![]() |
|
Ty chyba nie rozumiesz co ja napisalem, do mnie naucz sie czytac? jak sie pytasz o takie rzeczy 10 osob do ciebie ogarnij, a ty do mnie naucz sie czytac.
ejj meen _/ |
sprzedaje juz ostatnie pakeity GP na harmonii w cenie 50 gr/10k (w przypadku przelewu), 80 gr/10k (w przypadku doladowania) - taki jest przelicznik.
pisac na GG: 8164972 czesto jestem na niewidocznym, w grze nie odpisuje btw. sprzedaje przez allegro lub poza (zalezy od kupujacego). |
@irva
nie logowałem się na forum pisz tu |
@up
Wy sie juz umawiacie na ta randke miesiac nie mozna tak raz napisac i przyjsc? :D |
|
Kupie cc za sms pisać priv albo w tibi Blood Knightnare
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@up
Spokojnie kolego, bez nerwów. Chill. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Po to, żeby ci co dalej graj± mieli szansę dowiedzieć się o takich sprawach...
Ja np dowiedziałem się o tym tutaj a nie z gadu/komy. Więc sam widzisz. I proponuję skończyć już ten temat, bo z tego tylko wyniknie kolejna głupia kłótnia, że jednemu to się nie podoba a innym przeciwnie. http://i75.photobucket.com/albums/i3...ik3789/195.jpg http://i75.photobucket.com/albums/i3...ik3789/196.jpg |
@Wieczny~
Naprawdę jeste¶ taki tępy? Zdejmuj kominiare i idĽ na robote,a nie na forum siedzisz. No hey. |
Cytuj:
sciagnij normalna gierke a nie grasz w ten syf bo nie mam co prosic zebys wyszedl z domu,no chyba ze ci matka kupi psa zebys mial jaksi powod. |
|
Joł!
Sprzedam 35kk na Harmoni, 70gr/10k. Mozliwosc wystawienia na allegro! GG 13035936. Jakies bonusy sie znajda xd siema! |
@up
no widzisz :D 70 gr za 10k to duzooo :D ja po 50 gr/10k sprzedawalem 60kk i tez mi to toche zajelo tak ze nie licz na to ze szybko sie tej kasy pozbedziesz btw info dla stalych klientow... kase bede jeszcze sprzedawal w najblizszym czasie, napisze na forum kiedy |
sprzedam feru hata :>
|
Cytuj:
No niestety w Tibię nie gram już od dłuższego czasu, czasem wejdę na forum ;* |
Kupie Pallka :>
siema wszystkim :)
Kupie pallka 150lv+ lub ewentualnie do 50lv z dobrym distem. KAZDY SERVER NON PVP. Jesli ktos zainteresowany moja oferta, moje gadu :22897164 Tak, juz wypier...am. Pzdro:p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:32. |
|