Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Hyde Park (Furora) <- regulamin w temacie zaostrzony (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=144019)

Dosyc 06-01-2008 19:08

Ja to widze tak...

Połowe trolli z carlin zazdroś zżera, że ich normalni koledzy z forum maja wieksze lev, to sie czepija o wszystko. 20stron temu czepiali sie o ich życie rl, teraz nastepne 20stron beda sie czepiac kto o której spi :D boże jakie to forum jest "śmieszno-żałosne" . Za 20 stron nooby sie przyczepia czy tajfun je żarcie w fast-food'ach czy mu matka gotuje.

Połowa forumowiczów to jest żenada.pl

Zmieńcie sie ludzie :p

Mistrzunio_IIII 06-01-2008 19:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dosyc (Post 1830262)
Ja to widze tak...

Połowe trolli z carlin zazdroś zżera, że ich normalni koledzy z forum maja wieksze lev, to sie czepija o wszystko. 20stron temu czepiali sie o ich życie rl, teraz nastepne 20stron beda sie czepiac kto o której spi :D boże jakie to forum jest "śmieszno-żałosne" . Za 20 stron nooby sie przyczepia czy tajfun je żarcie w fast-food'ach czy mu matka gotuje.

Połowa forumowiczów to jest żenada.pl

Zmieńcie sie ludzie :p

Smutne ale prawdziwe ;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(

Wigget 06-01-2008 20:26

Ich życie...a zawiść to nic nowego w tym kraju :)

LaRrYxX 06-01-2008 20:43

suovik to vempajer on nie śpi bo u niego suońca nie zobaczymy -.^

Damage 06-01-2008 21:06

Powiedziec Wam cos? :s
Vision nie ma juz zadnych szans w tej wojnie, chyba ze nastapi rozlam.(jeżeli nastapi, ta wojna nie skonczy sie nigdy)

Sama triada liczy 120~osob. (Inshon,We rule~, Duskiness)
Podczas wojny Ptaaq i Thellionn wbili 200, zaniedlugo dolacza do nich Fenix, Hasek, Kerston, Pasterz, Triondusis. Ludzi z 150+ jest ok. 10~.
Poza tym maja Taifuna i Spaawa...

Vision liczy 70~ osob wliczajac Curse i Reaktywacje (w ktorej sa osoby z 50-80 lvlami). Kogo ma Vision? Katrile, Zwidka, Imargama, Gohana, Vuaevo ale on nie wychodzi na ob, a reszta to pionki z 100 lvlami..

Ile Vision stracilo lvli przez okres tej wojny, a ile wbila Triada? Doskonalym przykladem jest Has'ek, który śmignal ze 137~ (nie wiem dokladnie) na 183.

Jedyne co Vision moze teraz robic, to pekowanie przed ss i zabijanie 100 lvli Triady, co i tak jest najczesciej samobojcze.

Wiem odkrylem Ameryke, pozdro Demejdż

Voyphox 06-01-2008 21:18

tak samo było przed wakacjami, tylko że dusk~ przegrywali..

Ta wojna zależy od WRA i ich lojalności, zresztą przypomnijcie sobie jak wyglądał wynik wojny do momentu ich dołączenia

Rasta-Vandetta 06-01-2008 21:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Damage (Post 1830536)
Vision nie ma juz zadnych szans w tej wojnie, chyba ze nastapi rozlam.(jeżeli nastapi, ta wojna nie skonczy sie nigdy)

Podczas wojny Ptaaq i Thellionn wbili 200, zaniedlugo dolacza do nich Fenix, Hasek, Kerston, Pasterz, Triondusis. Ludzi z 150+ jest ok. 10~.

Vision liczy 70~ osob wliczajac Curse i Reaktywacje (w ktorej sa osoby z 50-80 lvlami). Kogo ma Vision? Katrile, Zwidka, Imargama, Gohana, Vuaevo ale on nie wychodzi na ob, a reszta to pionki z 100 lvlami..

Ile Vision stracilo lvli przez okres tej wojny, a ile wbila Triada? Doskonalym przykladem jest Has'ek, który śmignal ze 137~ (nie wiem dokladnie) na 183.

Jedyne co Vision moze teraz robic, to pekowanie przed ss i zabijanie 100 lvli Triady, co i tak jest najczesciej samobojcze.

Racja, nareszcie żydzi wytępieni ;p

Lavus 06-01-2008 23:14

Cytuj:

bueheh jestes w bledzie czas pokaze :D , dzis lamuski pokazaly klase bali sie na opena wyjsc a bylo ich o ciut wiecej :)

Slovik 06-01-2008 23:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez neutral.forum.fighter (Post 1830769)
widzę, że Ci się argumenty kończą

a bardzo proszę możesz mi nawrzucać od "ch***" :)
co i tak nie zmieni, że chwiejesz sie na wietrze

Drajzer

Mam argument nawet na waszą całą gildie:) i nawet bardzo pewny

Nie jest was więcej niż 30 - nie wyjdziecie na ob :)

@Rester

Co tak często ? Umówiony z Cipsoftem ?

thoro 06-01-2008 23:22

Cytuj:

Wiesz co, daje pol roku i sytuacja na furorze pierdolnie w ta badz druga strone. 150 osob? To w pizdu za duzo, na pewno sie nie dogadaja, jakas glupia klótnia o expowisko, ktos komus noobchara zabije, jeden drugiemu cos powie i rozlam gotowy. A wtedy wiadomo - vision bedzie mialo szanse ponownie znalezc swoje miejsce na furce ;]

Rester 07-01-2008 00:20

http://img218.imageshack.us/img218/4...ndrake4vl4.jpg

4 plz?

Ps. sell mandrake x)

sallceson 07-01-2008 00:23

rester, przyznaj sie ze ci jakis CM te tikuandy summonuje :D

Volcan-Raven 07-01-2008 05:48

tacy to maja farta niedlugo przezuci sie z Tiquand na Orshe :P

neutral.forum.fighter 07-01-2008 07:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Slovik (Post 1830816)
Mam argument nawet na waszą całą gildie:) i nawet bardzo pewny

Nie jest was więcej niż 30 - nie wyjdziecie na ob :)

cholera mój najlepszy przyjaciel spod depo w Carlin z którym non-stop rozmawiam musiał Ci wszystko zdradzić ;(

ogarnij się
nie po to nas jest 150 w różnych guildiach (ale bądź co bądź wszyscy są razem) żebyśmy w 30 na 30 wychodzili jak możemy ich zmiażdżyć całą ekipą

Khazul 07-01-2008 08:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pro_Evo_Mastach (Post 1830823)
Vision wogule nie wyjdzie i przestan pierdolic. Wiem, ze jestes spoko itd. Elo i nie odpisuj.

Jan 07 2008, 08:00:23 CET Killed at Level 115 by Zwidek
and by Jitvey

yo wogule

Bongozzpl 07-01-2008 09:06

Na kazdego przyjdzie czas , predzej czy pozniej : p

Tucz 07-01-2008 09:22

@up ta szczegolnie z samego rana albo pozno w nocy gdy pz nie boicie sie robic -.-

klimek1990 07-01-2008 10:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez neutral.forum.fighter (Post 1831047)
cholera mój najlepszy przyjaciel spod depo w Carlin z którym non-stop rozmawiam musiał Ci wszystko zdradzić ;(

ogarnij się
nie po to nas jest 150 w różnych guildiach (ale bądź co bądź wszyscy są razem) żebyśmy w 30 na 30 wychodzili jak możemy ich zmiażdżyć całą ekipą

Driz mogles napisac poprostu ze jak by Nie noObowali lizaniem dupy ludziom z innych serverów aby tutaj noob hary zakladali sobie bo potrzebuja pomocy w wojnie to bysmy wychodzila ekipami 30 osob jak to oni mowia :].. znajac zycie teraz znajdzie sie jakis Forum fighter i zacznie mi nawrzucac xD, Bo musi obronic tytol Swoich ^.^

Lavus 07-01-2008 11:36

@ktos tam up "po co mamy wychodzic w 30 osob jak mozemy zmiazdzyc ich cala ekipa"

ta twoja ekipa to 70% przydupasow , lizodupow i totalnych noobowatych knajtow

Lotah 07-01-2008 12:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lavus (Post 1831151)
@ktos tam up "po co mamy wychodzic w 30 osob jak mozemy zmiazdzyc ich cala ekipa"

ta twoja ekipa to 70% przydupasow , lizodupow i totalnych noobowatych knajtow

W Vision to samo? :\

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:38.