![]() |
|
@up
'najstraszniejsze' na tych poziomach sa z tego co pamietam CS'y czy cos przeoczylem? nie wiem '_' |
na jakich tombach na 31 lvl mogl bym expic ??? Pomozcie :D Stone czy jakie tam :P i zeby bylo ich tam dużo
|
Cytuj:
|
Aktualnie moim 28 knightem, 4mlvl. BS & plate set & beho shield. Na moim expowisku wyrabiam 15k expa na godzine + bp kasy. Aktualne skille 60/60. (bez pacca)
Na jakim expowisku i z jakimi skillami wyrobilbym 20-25k na godzine? |
Skille 43/40, lvl 12
Soldier helmet, longsword, scale armor, dvaren shield, plate legs, leather boots Gdzie expić? Nie posiadam pacca. I jeszcze 2 pytania: Od jakich skilli będe mógł chodzić na cycki? Czy warto kupować jakieś lepsze buty a jeśli tak to jakie i ile będą na Kelterze kosztować. |
gdzie powinienem expic: jestem drutem 17 lv, 19 mlv(prawie 20), p-set(do tygodnia b-robe, plate legs) zwykle bootsy, dwarven shield, dark helmet i laska
doradźcie mi... |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
1(towje pytanie nr 1 ;D) cycki z fire swordem skile coś około 60/60 2.:D następnymi butami do kupywania są bohy kupuje je się na 35+lvl :) Cytuj:
|
Czyli mowisz ze do skillowac do 75/75 i guardy / elf fortess. Wyrobie ponad 20k /h ? Bo aktualnie mam sporo kasy, pusty resp ale tego expa ciut za malo...
|
Cytuj:
|
ok dzieki :P a do ktorego lvl najlepiej tam expic ??
|
gdzie mogę expić paladynem lvl 14 i dist 49 z 6 mlvl nie mam pacc
|
@up
Ghost land, jakies dwarfy, dark katedra, jakies orki. Miejscowek jest duzo. A jak jestes poczatkujacy to jakies trole, roty itp... |
do ktorego lvl mam expic 32 master sorcerem na tombach ?? i gdzie potem mam expic ??
|
Cytuj:
|
a przed teleportem do ktorego ???
|
Cytuj:
|
Guardy/Tar Tomb -3 na zmiane od 33 levela:D Jak umiesz grać to bedzie ci sie wyrównywać z guardow za zwastowane mf na vampach:P
|
Paladin, 18lvl, 51 skila, 7 magic, eq: noble armor, c helmet, p legs ;] gdzie expic i co wziąść ze sobą? mam pacc ;)
|
Gdzie exp ???
Knight 26lvl 65/65 Devil Helmet,Knight Armor,Crown Shield,Plate legs,Knight Axe i niestety bez pacc gdzie wedlug was mam exp ?? :p Pozdro for All
|
Cytuj:
Dark Catedral 1 poziom ( Wszystko poza spawnem tarantul i pomieszczeniem gdzie schodzi sie niżej. Elvenbane korytarze ( nie lez na berserkerow a tym bardziej nie proboj walczyć z mino guardem na dole ). Cała Folda poza poziomem z kluczem. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:44. |
|