Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   RPG (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=26)
-   -   League of Legends (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=226565)

Quezacoatl 28-08-2011 19:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2817357)
??????????????????????

Burst mu napewno znerfia. I racja, pierwsze kilka gier, widzialem talona w kazdym teamie, i nasz jakos zawsze ssal a ich jakos zawsze dawal rade. Okazalo sie ze Talon na mid, i Talon na solo top sa sredni. Za to ostatnia gre gralem Janna, w bot bylem z Talonem, mielismy Sone i Annie w lane, Talon je tak gwalcil ze wyszlismy po zniszczeniu towera w 16min i Talon 6/1/0.

Yoh Asakura 28-08-2011 19:48

"Mieliśmy sonę i annie"

:D

No dobra, graj dalej na swoim low poziomie, gdzie Sona i Annie są razem i uważaj, że talon jest op i znerfią mu burst.

_WrD_ 28-08-2011 20:09

Wyjaśnij, dlaczego Sona i Annie to zły pomysł? I nie, nie próbuję ci zrobić na złość czy coś, nie piszę tego złośliwie albo dlatego, żeby udowodnić ci, że mówisz źle. Zamiast wyzywać mnie teraz od noobów i pisać "OMG WRD TY NIE WIESZ??!?!? LOL NOOB JEZU CHRYSTE LOW POZIOM", po prostu wyjaśnij. Nie wiem dlaczego Sona i Annie to zły pomysł.

Yoh Asakura 28-08-2011 20:28

Brak mi słów.

W każdym bądź razie, ja mam ZŁOTE elo, ty nie masz nawet brązu. To co ja mówię jest prawdziwe i właściwie.

_WrD_ 28-08-2011 20:48

Lol, no ale wyjaśnij dlaczego Annie i Sona na jednym lane to zły pomysł.

Yoh Asakura 28-08-2011 21:02

Bo mam złote elo.

_WrD_ 28-08-2011 21:32

Ja pierdolę, jesteś żałosny. Gadaj z dupą...

Knight Patryk 28-08-2011 22:34

A ja mam platynowe i caly temat nadaje sie do kasacji oprocz moich postow:B

Yoh Asakura 28-08-2011 23:02

A ja grałem z Zylorem

robek 28-08-2011 23:12

po prostu wrd w dzisiejszym meta game (czyli jak graja pro typu joh) nie ma takiej opcji, zeby caster byl z supportem na bocie, przeciez tylko ranged carry ma taki przywilej! (nie sluchaj joha, jest zalosny)

Erverse 28-08-2011 23:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2817401)
A ja grałem z Zylorem

A ja grałem z Zwalsobie <facepalm>

ej, wymyslilem sobie rozmowe

'czesc magda... tu joh, pamietasz mnie?
-nie bardzo
- z równoległej klasy
-ten co z domu nie wychodzi
-....... tak ten
-no, co tam?
-chcialbym sie spytac czy moze nie wyszlibyśmy gdzies...
-BUEHEHAHEAUHEUAEH
-mam złote elo i gralem z zylorem"

Yoh Asakura 29-08-2011 00:05

Cytuj:

po prostu wrd w dzisiejszym meta game (czyli jak graja pro typu joh) nie ma takiej opcji, zeby caster byl z supportem na bocie, przeciez tylko ranged carry ma taki przywilej! (nie sluchaj joha, jest zalosny)
Ja akurat uważam, że aktualna meta jest niesamowicie ujowa i z chęcią bym to zmienił.

CytrynowySorbet 29-08-2011 01:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2817411)
Ja akurat uważam, że aktualna meta jest niesamowicie ujowa i z chęcią bym to zmienił.

A mimo to kropka w kropkę grasz według meta, tak jak reszta sheepów.

Kolejna zaleta normali. Ty nie ma żadnego meta. Nawet tanka nie potrzeba. Ba, da się wygrać na lane z Soną + Soraką (no może nie po patchu... o ile Soraka stała się trochę silniejsza pod względem ofensywy, to Sona stała się 2x bardziej bezużyteczna...)

Yoh Asakura 29-08-2011 01:31

Nie, ja biorę pantheona na last pick i kradnę creepy carry

Jak CHCĘ wygrać, to biorę Ashe i idę na dół. Ale ja rzadko chcę wygrać w tak "łatwy" sposób. Poza tym, niejako muszę naśladować tę metę, bo próbując innej kombinacji zostałbym po prostu zgwałcony przez jakąś Cait + heal bot :wasabi:

VarianWrynn 29-08-2011 01:45

@Erverse
Piona ziom, zajebiste :D
@Yoh
Ogarnij sie czlowieku, zlote elo to jest 1500 elo kurwa mac przeciez to jest nic a pierdzielisz jakbys 2k elo mial.

@

Talona widzialem pare razy i nic ciekawego nie pokazal, bede musial jeszcze zobaczyc.
Btw. uwazam,ze panth jest teraz naprawde mocny. Ostatnio na 20 zagranych gier 3v3 panthem mam 14 wygranych i w kazdym dobre kda. Dorans Blade - Zerki (ew. merce jesli duzo cc) - frozen mallet - atma -sytuacyjnie (jak potrzebujesz survi to fon/sunfire (w zaleznosci czy brak arma czy mres, jesli dmg to IE) idziesz farmic na gorna linie i harass z Q (ew. dobijasz creepa jak nie dasz rady z aa). 5v5 da rade, tez solo top, ew. mid(na rankedzie cie wypierdola)

_WrD_ 29-08-2011 10:47

Stwierdzam, że aktualne 3v3 jest żałosne. To, co Trynd tam wyprawia jest po prostu niedorzeczne. Nigdy nie można zagrać normalnym champem bo zawsze jakiś kurwa nieumiejący grać noob picknie Tryndę, zrobi rightclick i ma triple.

robek 29-08-2011 12:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez _WrD_ (Post 2817424)
Stwierdzam, że aktualne 3v3 jest żałosne. To, co Trynd tam wyprawia jest po prostu niedorzeczne. Nigdy nie można zagrać normalnym champem bo zawsze jakiś kurwa nieumiejący grać noob picknie Tryndę, zrobi rightclick i ma triple.

ale na trojce nie gra sie normalnymi champami, chcesz grac trojki to idz na ranka i banuj najbardziej "op" czy tam najtrudniejsze do kontrowania picki zamiast tutaj plakac, na trynda wystarczy thornmail, exhaust i za duzo do gadania nie ma, trzech was jest w druzynie a jesli nie potraficie go zatrzymac - wasza sprawa, placz nic nie pomoze :)

btw. kazda postac jest do grania, po to sa stworzone zeby je uzywac, jedne sa bardziej drugie mniej wymagajace ale wszystkie mozna jakos skontrowac (pickami , spellami czy itemami), wiec nienawidze takiego glupiego gadania jak twoje;p

_WrD_ 29-08-2011 13:25

Ale mnie wku*wia to, że ja żeby wykręcić duży damage Cass to celuję te poisony jak głupi, wysyłam fangi na prawo i lewo pilnując, żeby targety cały czas miały poisona, mam kurwa poustawiane smartcasty, zarządzam maną non stop pilnując pasywa, analizuję kiedy rzucić ulti, najlepiej mając 5 stacków z Deadly Cadence... A on sobie kurwa right-clickuje, bierze mnie na dwa crity i ma kurwa pentę.

btw
http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazk...jpg?1314518618

Yoh Asakura 29-08-2011 13:30

Widać twoje planowanie i mikro jest gówno warte!

_WrD_ 29-08-2011 15:55

Nie jest gówno warte, bo potrafię pokonać Tryndę, od czego jest Banshee, slow i stun z ulti? Chodzi o to, że żeby uzyskać taki sam efekt, jaki Trynda uzyskuje right-clickiem, ja muszę się naprawdę starać. A potem taki debil uważa się za lepszego.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:58.