![]() |
|
@Vegeta
Nic dziwnego, że masz wolne expiowiska, jak każdy, który wbije ci sie na respa daje loga i idzie do kibla, bo to dla niego za dużo wrażeń, jak na jeden dzień. xD |
@Vegeta jutro b-q o 18.!!8o
Btw. 01:31 You advanced from Level 58 to Level 59. :cup: |
Vidze ze to ze opieprzylem vegete pomoglo w tym aby zrobil sobie wreszcie konto na forum tibi.pl
Vegeta zapoznaj sie najpierw z regulaminem i nie uzywaj niecenzuralnych slow :p |
@ asen
BIggg gz chlopie. na czym ty tak szybko expisz?? @ vegeta Hmm.. na moje oko to niecenzuralne słowa chyba widac w twoim podpisie:P Ps. to kto jest chetny na tego qesta (deep fibule) trzeba wkoncu go zrobic . Piszcie na forum kto i kiedy chce isc |
Kto mi zasponsoruje tak z 250 spearów ?? Nabilem 74 i mi się skończyły ;(
@neo miałeś do mnie sprawę jakąś ?? Wbijajcie na forum o silverze >>>>>www.silvera.xt.pl ( narazie 20 userów ale mam nadzieje że będzie więcej ) |
To jak nie bylo wojny to all bylo wolne ;o?
Ja jak gralem tutaj jeszcze to nie mialme problemu z respem guardy albo drgi i tomby ;] |
Cytuj:
|
16:44 You advanced in sword fighting.(79)8o
17:29 You advanced from Level 59 to Level 60.:evul: na deep fibule moge isc;d |
Graaaaaatz Bro!!!
GOGO 100lvl!!!B)
|
maniaki kompa... ;)
pulpet gdzie ty takiego posta znalazles?:P |
@ narkoman
Jestem pewny ze ktos anpisal ten post zaraz po moim. ps. sry ze nie przyszlem na pingla, nie chcialo mi sie:P |
@ Asen
OMG.Ty jescze tydzien temu nie byles w top 300 a juz prawie 200 jestes:P.Moze tera probuj w skillach pokonac moradina??8o .(Bo mi mowil ze wrocil do gry.:evul: ) |
@adrius na facc jade do 90sworda:baby:
|
@Vegeta
Witaj na forum btw.. Ja pier*** Wszyscy bili lvle.. cieszyli sie ze banshe quest.. kupili uhy... i jak zwykle tylko pl byli online.. nie wiem co bym zrobil na miejscu Asena.. tyle nerwow i czasu przy kompie.. 6 lvli w 3 dni(?) tyle poświęcenia.. i BANSHE QUEST SIE NIE ODBYL BO TE JE**** NOOBY SIE NIE WLOGOWALY:/ AFFF... noi advanced.. : 22:45 You advanced from Level 63 to Level 64. I buy all mino leathers msg me fast plx :) |
@Asen
Po co mówisz coś czego napewno niezrobisz, bo wątpie, że będzie ci się chcialo siedzieć na tym JE***** faccu. Ja już nie mam pacca ze 4 miechy i już KU***** można dostać :P |
nom, racja... ale dizeki temu, ze nie byloi br, moglem sobie postrzelac i po pkowac 60 lvl. mozna powiedziez, ze prawie pokonalem ekipe, tylko loot sux...
|
@up
O co ci chodzi?8o i ty to jeses noobek :P znowu grasz kuba narkomanem.8o btw You advanced from level 32 to level 33. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Tibiaauto rox ;] |
HAHA
Dawerego noob 4ever. Btw. Niedługo się odwdzięcze.... i tego pożałujesz:evul: Nieskiluje na bocie nigdy, myślisz ze przyszleś mnie ubic i niedaleś rady to juz bot8o |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:37. |
|