![]() |
|
Cytuj:
zal mi was !!!!!!!!!!! |
Azared dla sprostowania przeczytaj pare stron w tyl.... Kiroy zostal wyrzucony a nie odszedl sam... mam nadzieje ze uda wam sie dokonczyc to co zaczeliscie i to w co brniecie przez te kilka miesiecy - czyli wygranie wojny Powodzenia
Hail |
=// Yunichi zrobic gildie taka jak np. NG Juniors ?? co beda 10 lvle ;]
wtedy moze mannow bana zalapie :)) Przyjmijcie Kiroy do gildi on kur .. prawie najwpiecej robi z Pephim -.- mam pytanie kto go wyrzucil ?:o |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
popros jakiegos hawka czy da ci invta jak nie da to znaczy ze on cie wywalil =/ |
Cytuj:
Hhueuhehueuh "guild kupa" dobre, nie oni nie beda robic guild kupy, ja tylko chcialem pokazac ze istnieja gildie dobrze i ciekawie zorganizowane, gdzie jej czlonkowie potrafia sie dogadywac. Wybor padl na pierwsza lepsza gildie ktora odpowiada powyzszym kryteriom i ktorej znam nazwe :) |
lukasz, emil zrobil otsa zeby poszpanowac jakie to ma dobre lacze jak gra na wlasnym otsie, i jak pieknie za*******a ze swoim ngbotem :] hueahueahue emil jest zly i niedobry :(:(:(
jakby ludzie z rambo chcieli ots to by wypowiedzieli wojne miss click czy czemus tam >.> gildia jest zgrana, bo nie ma w niej gangsterow, jak np w infernal costam czy jak sie to zwie, co chodza w nocy po miescie ew jeżdza na hulajnogach i roz*******aja smietniki. to samo w rosenrot. poza tym joppe to dobry lider i tyle guodek, masz apetyt na nasz gildiowy kał ?:o |
Nie plx wole "kau" Divilonii, bo on jest ril gangsta, prawie zabił człowieka na ulicy i przyjedzie i Cię zbije w rl B) (A właśnie miał przyjechać jeszcze za czasów Sobs, odwołał wizyte? :o )
@edit AzaredZarazded Zbanowany viva la moderation, eh? |
Cytuj:
|
Cytuj:
Wogóle nie wdawaj się z nim w dyskusje bo nie warto... |
wkoncu dead :)
od nas: ja od nich: moose~~, azared, memy~~, milivojac, i nadal padaja ;> |
wow... wiekszosc fragow z dzisiaj jest pephego... niedlugo dostanie bana:P
gratz ale szkoda Kiroya:( |
gdzie battle ? LB ?
|
rec. plaax :D :D
|
sry double post
|
A może jeszcze nie skończyli ?? A posty można edytować .
|
mhm, co z tego ze padaja jak zaraz odrobia :p
|
Cytuj:
|
all fragi pephego sa na ok :>
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:20. |
|