![]() |
|
Cytuj:
|
Mam Problem Z Klientem Tibii
Siemanko ziomki......mam pewien problem z tibią....teraz nie dawno miałem reinstalkę systemu i ściagnąłem sobie tego nowego klienta Tibii.
Ale jak włączam ikonkę Tibii to wyskakuje mi jakiś błąd!! WTF!!?? Co mam zrobić żeby wejść do Tibi i w ogóle ją włączyć!!?? |
mialem ten sam blad ale po przeczytaniu na tibia.pl rozwiazalem go bez problemu
"siema ziomki"-to jest jakie wiesniackie:P |
siema ziomki...
a co dopiero SIEMANKO ziomki ^^ hrhrhr czytajcie dokladnie panowie :P |
@Joxabet
tez lecz na innych swiatach bedziesz mial troche zabawy z tej gry ;d a tutaj ? bedziesz tracil nerwy ;d;d |
Czemu k**** Danubia Off ??X( Jak Moge kurde grać to jest off serv :/
|
Moze save jest?
|
hrhrh
raczej watpliwe, ze save... nigdy nei bylo przeciez o 9 save'a danubii :P LOL! |
aha xD dopiero wstałem i zapomniałem ze save xDD no to sory......
|
Cytuj:
lol?:confused: |
siemka all ludzie :P mam prosbe , ma ktos moze zdjecie albo filmik jak pada seth master ?< May 20 2006, 14:14:09 CET Killed at Level 142 by Moreaulf and by Xsiao > ??B)
|
Przykro mi ale ja niestety nie robilem ssow anie Filmiku bo to byla szybka akcja wymyslona na spontanie:)
Seth Sobie nagrabil juz na danubi mysli ze wybil sie lvlem i ze moze wszystko tak samo jak jego kolega Ence pence myslal ze Seth mu zawsze pomoze ale niestety tak nie bylo:) Zlodziejstwo trzeba tepic!!! i wlasnie takim przykladem Zginol Seth^^ teraz na Allegor bedzie musial przemienic "Sprzedam 141 royal paladina" a nie 142:) |
Ta Xsiao zlodziejstwo trzeba tepic . Niestety jak vete mi zaje*** sca to sie nic niedalo zrobic ;] teoretycznie ^^ w praktyce to sie na tym wzbogacilem :D
|
Cytuj:
|
Ehh, moze nawet lepiej ze sa te lagi :p, troche odpoczniecie od tej Tibii.. ;)
Ja to nie pamietam kiedy ostatni raz expilem ;) I jak narazie mi to nie przeszkadza :p, ladna pogoda sie robi to trzeba korzystac :D |
Cytuj:
hehhe Nom troszke sie wzbogaciles nie powiem hehhe:)) Harus odezwij sie domnie na tibi ^^ POzdro:) |
Cytuj:
A to czemu ja naprzyklad nie uzywam zadnych Wandow torchy a ni nic w tym stylu caly czas jade na manie i w ten sposob robie sobie M lvl i mam teraz np 24% do o m lvlu to jest porzyteczne calkiem^^ |
heh a jednak sie zdecydowałeś?? i jak skille nie za małe ?? gładko szło??
|
a czemuzto tak zaniedbujesz swojego genialnego sorca goku a grasz jakimstam knightem :P
|
Czyz to tzw. Dosia
tibia.photo.02.patrz.pl ? tibia.olecko.kawaleria.patrz.pl tibia.olecko.dosia.01.patrz.pl tibia.olecko.witajcie.patrz.pl tibia.olecko.dosia.02.patrz.pl tibia.olecko.dosia.03.patrz.pl Look! uehhehe ... co to jest :| ? to jest żałosne =/ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:40. |
|