Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Iridia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=194)
-   -   Iridia part 2 (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=97454)

Dili 03-05-2007 21:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Odyniecq (Post 1406078)
Dili czyli poje***y ripper to najwieksza ciot@ jaka kiedykolwiek widzialem

Wez idz sprawdz czy tata w wannie siedzi bo moze pora na wspólną kąpiel.

TY JESTES SZWED!! to spierda*** na szwedzkie forum ty mały lachocią**.

Na tibia.com tez postujesz swoim 2 lvlowym wspaniałym charem.

Nie no SZACUKEN dla ciebie.

taki niesamowity i wspanialy pro gammer. Mama pozwala mu obejrzec dobranocke jak dobrze wylize dupe szwedzkiemu tacie.

Ja nie wiem, wszyscy cie tyraja a ty dalej na tym forum piszesz.
To tak jakbys mial jakas chorobe genetyczna, moze nawet jakis zespol (downa, toureta).
Moi sąsiedzi mają uposledzonego syna ale, pomimo tego, ze nie potrafi on sie nawet sam załatwic to jest inteligentniejszy od ciebie.

Prawda w oczy kole, ale ty pewnie jestes tak tyrany w przedszkolu, czy gdzie tam chodzisz ze spływa to po tobie jak po kaczce, albo swiezo wylizanej szwedzkiej dupie.

BtW: Dalej onanizujesz sie podczas grania w tibie?

Niewiem jak Ty, ale ja nie przejmuje sie kto mi cos napisze na jakims zjebanym forum;) Sorry, ale nie umiem szwedzkiego <jeszcze> ;\\\ Ja przynajmniej nie musze sie pod kogos podszywac i moge cos zrobic, a Ty? Podaj swojego maina, to kiedys cie dojade, jak unjusty znikna, psie. Wogole, to ile masz lat, zeby mowic ze ja jestem malolatem? Bo widze, ze piszesz na poziomie 15latka ze srednia 2,1 ;]]]

@Polaczki

Doesnt matter how hard u try, you wont hack me now ! =)

Odyniecq 03-05-2007 21:30

Omg co za idiota

Obywatelstwo ci dali jak nie znales jezyka??

Looooool co za noob.

gowno mnie obchodzi ile masz lat. Tu nie chodzi o wiek tylko o poziom intelektu, ktory w twoim przypadku jest ZEROWY.

np: nie kazdy pieciolatek zachowuje sie jak idiota, lub tak jak ty.

I co myslisz ze Uf tylko czeka zeby cie zhakowac. LOL no normalnie chołota z ciebie i ciebie wychowała.

Tylko mnie nie zabij w tibi plxxxxx, kurde padne przez ciebie nie no co ja zrobie.....!! O juz wiem napisze do twojego taty to cie zamknie w szafie jak to zwykle robi gdy jestes niegrzeczny

Soferim 03-05-2007 21:51

Nie ma podstawy prawnej żeby głupi szczyl mieszkający w Białymstoku dostał obywatelstwo szwedzkie. Chyba, że w jego wybujałej wyobraźni. Tak masz rację hacknięcie Ciebie jest niemożliwe...dalej bujaj w obłokach mały szwedku...

@odyniecq
po kiego podszywasz się pod kogoś? Jakieś kompleksy masz?

Kisia 03-05-2007 22:28

żal.com.org.prv.net.pl

@Dili

Uwierz mi lizanie dupy tym szmatą nic nie daje sam sie o tym przekonalem bylem tak samo jak Ty, na*******alem na polakow itp. Teraz widze ze walczenie po jednej stronie razem z nimi jest 100% lepsze niz byc pomiotem tych kureFek

Pajerro 03-05-2007 22:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Miniek (Post 1405903)
omg chlopcze co ty soba reprezentujesz :| ? jestes zalosny :| ile mozna o tym pier******* ? niech ci bedzie mamy zerowe zgranie 0 kasy, jestesmy polaczkami, i nie wiem co jeszcze od 120 stron pier****** te glupoty starczy juz bo forum nie idzie czytac przeciez kazdy wie ze jestes wielki pvp bogaty master evul rozpier*** potwor akrobata i nie wiem co jescze te twoje oneoneoneone1111111111 wyglada jak bys byl uposledzonym debilem :|
kiedys moze to zrozumiesz jak dorosniesz :D ;(

japierdyle bonanza !

/Miniek

JA WIEM, JA WIEM, JA WIEM
ON MA TAKA ZRYTĄ BANIE OD WĄCHANIA KLEJU 8o 8o 8o

Dili 03-05-2007 22:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kisia (Post 1406282)
żal.com.org.prv.net.pl

@Dili

Uwierz mi lizanie dupy tym szmatą nic nie daje sam sie o tym przekonalem bylem tak samo jak Ty, na*******alem na polakow itp. Teraz widze ze walczenie po jednej stronie razem z nimi jest 100% lepsze niz byc pomiotem tych kureFek

Dobra, to powiedz mi, co mam robic? To ONI mnie shakowali i probuja jeszcze raz, to ONI mnie nienawidza, chyba o tym wiesz.. Moze to Ci odswiezy umysl :

http://img266.imageshack.us/img266/1582/ajsiajsgf3.png

Fenshi fenshi ajeja <333

@Pajerro

Jesli probujesz byc super extra pr0 zajebisty, to sorry, ale ci sie nie udaje ;\

Kisia 03-05-2007 23:08

niewazne to co bylo wazne to co jest teraz...
nie wiem co masz zrobic ale wyzywanie innych napewno Ci nie pomoze i nie wiem dokladnie jak bylo z Twoim hackiem wiec nie bede sie udzielal na ten temat.

Dili 03-05-2007 23:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kisia (Post 1406379)
niewazne to co bylo wazne to co jest teraz...
nie wiem co masz zrobic ale wyzywanie innych napewno Ci nie pomoze i nie wiem dokladnie jak bylo z Twoim hackiem wiec nie bede sie udzielal na ten temat.

TibiaOwn. Zreszta w ostatnim czasie dostalem film z pk z kyry '250mb' i zdjecia Bezoka cos tez kolo tego. Jeden od rla Radka, drugi od rla Menphiusa ;]

Ezop 03-05-2007 23:13

@UP
ale nowosc

jest cam z akcji na Murata i reszte? bylbym wdzieczny

@edit
Dili ban ;o

Kisia 03-05-2007 23:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pinqey (Post 1406461)
nie ma filmiku, nie bylo czasu go krecic

@Dili~

obys zdechl i utopil sie we wlasnych sikach

/Pinq~

ale jak? że najpierw ma zdechnąć a potem sie w sikach utopic? eJJJJ

Kisia 03-05-2007 23:49

Ahahahaha Phoenix Ty Pierdolony Zajebany Przeszczepie Jebany Lamusie Pierdolona Ciotooooooooooooooooo Niedojebiee Mauhahaa Co Za Kurwa Przeszczep Ja Pierdole Odpadam Ahahahahah Ale Leeeeeeeszcz

Miniek 03-05-2007 23:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dili (Post 1406340)
Dobra, to powiedz mi, co mam robic? To ONI mnie shakowali i probuja jeszcze raz, to ONI mnie nienawidza, chyba o tym wiesz.. Moze to Ci odswiezy umysl :

(CUT)

Fenshi fenshi ajeja <333

@Pajerro

Jesli probujesz byc super extra pr0 zajebisty, to sorry, ale ci sie nie udaje ;\

Stwierdzam chorobę zwana Schizofrenią :(

Postaci kliniczne schizofrenii
urojenia, czyli błędne przekonania, które nie mają podstaw w rzeczywistości. Osoby chore mogą myśleć, że ktoś je śledzi, podsłuchuje myśli lub "wkłada" im je do głowy,

(dodajmy jescze xD "To ONI mnie shakowali i probuja jeszcze raz, to ONI mnie nienawidza")

co do tego nie ma watpliwosci ...

Diagnoza:
przestan grac w tibie, zrokuj chara, zaczni sie leczyc na nogi (bo na glowe za późno), jak by nie pomagalo skocz z mostu :|

Hatebreeder 04-05-2007 00:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Odyniecq (Post 1406078)
Dili czyli poje***y ripper to najwieksza ciot@ jaka kiedykolwiek widzialem

Wez idz sprawdz czy tata w wannie siedzi bo moze pora na wspólną kąpiel.

TY JESTES SZWED!! to spierda*** na szwedzkie forum ty mały lachocią**.

Na tibia.com tez postujesz swoim 2 lvlowym wspaniałym charem.

Nie no SZACUKEN dla ciebie.

taki niesamowity i wspanialy pro gammer. Mama pozwala mu obejrzec dobranocke jak dobrze wylize dupe szwedzkiemu tacie.

Ja nie wiem, wszyscy cie tyraja a ty dalej na tym forum piszesz.
To tak jakbys mial jakas chorobe genetyczna, moze nawet jakis zespol (downa, toureta).
Moi sąsiedzi mają uposledzonego syna ale, pomimo tego, ze nie potrafi on sie nawet sam załatwic to jest inteligentniejszy od ciebie.

Prawda w oczy kole, ale ty pewnie jestes tak tyrany w przedszkolu, czy gdzie tam chodzisz ze spływa to po tobie jak po kaczce, albo swiezo wylizanej szwedzkiej dupie.

BtW: Dalej onanizujesz sie podczas grania w tibie?

Ale przynajmniej nie kupuje charów ;*

Kiełek 04-05-2007 00:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kisia (Post 1406511)
Ahahahaha Phoenix Ty Pierdolony Zajebany Przeszczepie Jebany Lamusie Pierdolona Ciotooooooooooooooooo Niedojebiee Mauhahaa Co Za Kurwa Przeszczep Ja Pierdole Odpadam Ahahahahah Ale Leeeeeeeszcz

Ej to jest takie głupie że nie moge przestać się śmiac ahahahahahahahahahah

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hatebreeder (Post 1406567)

A gdzie niby kupić miał chara? Stadion 10-lecia zamknięty a na allegro poniżej 18 lat nie dają :'(

Kisia 04-05-2007 00:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hatebreeder (Post 1406567)

WY*******AJ STAD TY JEBANY PRZESZCZEPIE TY SIE KURWA WYPOWIADALAS NA MOJ TEMAT? KURWAAAAAAAAAA CO ZA JEBANY DLUGOWLOSY BURAK AAAAAAAAAAAAA TY HUJUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

Kisia 04-05-2007 00:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kiełek (Post 1406576)
Ej to jest takie głupie że nie moge przestać się śmiac ahahahahahahahahahah

A gdzie niby kupić miał chara? Stadion 10-lecia zamknięty a na allegro poniżej 18 lat nie dają :'(

JAKBYS ZOBACZYL ZDJECIE PHOENIXA TO BYS DOPIERO NIE MOGL PRZESTAC SIE SMIAC!

Bandzioch 04-05-2007 00:54

Moze zucicie ignora na tych zjebów i bedzie swiety spokuj. nie odp na oszczerstwa i gloooopie posty i bedzie loooz.

Panowie taki mały offtop:
Jutro MATURA!!!! :(
A teraz ide spac, bo itak mnie nie znacie i nie lubicie "dziady" jedne!

Pajerro 04-05-2007 02:39

cos dla maturzystow http://img261.imageshack.us/img261/7218/maturazp4.jpg

Hatebreeder 04-05-2007 09:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kisia (Post 1406511)

Przeszczep to twoj stary ;o

HGW 04-05-2007 11:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hatebreeder (Post 1406949)
Przeszczep to twoj stary ;o

jakby moj stary wygladal tak jak ty to chyba sam bym sie go wyrzekl ;o wiec jedynym przeszczepem tutaj jestes TY! uswiadom to sobie sobie mauhahaha

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:00.