![]() |
Cytuj:
@Polaczki Doesnt matter how hard u try, you wont hack me now ! =) |
Omg co za idiota
Obywatelstwo ci dali jak nie znales jezyka?? Looooool co za noob. gowno mnie obchodzi ile masz lat. Tu nie chodzi o wiek tylko o poziom intelektu, ktory w twoim przypadku jest ZEROWY. np: nie kazdy pieciolatek zachowuje sie jak idiota, lub tak jak ty. I co myslisz ze Uf tylko czeka zeby cie zhakowac. LOL no normalnie chołota z ciebie i ciebie wychowała. Tylko mnie nie zabij w tibi plxxxxx, kurde padne przez ciebie nie no co ja zrobie.....!! O juz wiem napisze do twojego taty to cie zamknie w szafie jak to zwykle robi gdy jestes niegrzeczny |
Nie ma podstawy prawnej żeby głupi szczyl mieszkający w Białymstoku dostał obywatelstwo szwedzkie. Chyba, że w jego wybujałej wyobraźni. Tak masz rację hacknięcie Ciebie jest niemożliwe...dalej bujaj w obłokach mały szwedku...
@odyniecq po kiego podszywasz się pod kogoś? Jakieś kompleksy masz? |
żal.com.org.prv.net.pl
@Dili Uwierz mi lizanie dupy tym szmatą nic nie daje sam sie o tym przekonalem bylem tak samo jak Ty, na*******alem na polakow itp. Teraz widze ze walczenie po jednej stronie razem z nimi jest 100% lepsze niz byc pomiotem tych kureFek |
Cytuj:
ON MA TAKA ZRYTĄ BANIE OD WĄCHANIA KLEJU 8o 8o 8o |
Cytuj:
http://img266.imageshack.us/img266/1582/ajsiajsgf3.png Fenshi fenshi ajeja <333 @Pajerro Jesli probujesz byc super extra pr0 zajebisty, to sorry, ale ci sie nie udaje ;\ |
niewazne to co bylo wazne to co jest teraz...
nie wiem co masz zrobic ale wyzywanie innych napewno Ci nie pomoze i nie wiem dokladnie jak bylo z Twoim hackiem wiec nie bede sie udzielal na ten temat. |
Cytuj:
|
@UP
ale nowosc jest cam z akcji na Murata i reszte? bylbym wdzieczny @edit Dili ban ;o |
Cytuj:
|
Ahahahaha Phoenix Ty Pierdolony Zajebany Przeszczepie Jebany Lamusie Pierdolona Ciotooooooooooooooooo Niedojebiee Mauhahaa Co Za Kurwa Przeszczep Ja Pierdole Odpadam Ahahahahah Ale Leeeeeeeszcz
|
Cytuj:
Stwierdzam chorobę zwana Schizofrenią :( Postaci kliniczne schizofrenii urojenia, czyli błędne przekonania, które nie mają podstaw w rzeczywistości. Osoby chore mogą myśleć, że ktoś je śledzi, podsłuchuje myśli lub "wkłada" im je do głowy, (dodajmy jescze xD "To ONI mnie shakowali i probuja jeszcze raz, to ONI mnie nienawidza") co do tego nie ma watpliwosci ... Diagnoza: przestan grac w tibie, zrokuj chara, zaczni sie leczyc na nogi (bo na glowe za późno), jak by nie pomagalo skocz z mostu :| |
Cytuj:
Ale przynajmniej nie kupuje charów ;* |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Moze zucicie ignora na tych zjebów i bedzie swiety spokuj. nie odp na oszczerstwa i gloooopie posty i bedzie loooz.
Panowie taki mały offtop: Jutro MATURA!!!! :( A teraz ide spac, bo itak mnie nie znacie i nie lubicie "dziady" jedne! |
cos dla maturzystow http://img261.imageshack.us/img261/7218/maturazp4.jpg
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:00. |