![]() |
Pewnie nie polak. : 0
@2down Dla Albertusa: "jaja se robil" |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ametystowec - na pierwszym zdjeciu z nożem to wygladasz jak RY23
A pożeracz ryb bardzo fajny |
@Albertus: zadajesz się z grającymi na gitarach hipisami, czy po prostu śpiewaliście sobie na zmianę "Biały Honor, Biała Duma" i "Narodowy Socjalizm"?
|
powiedziałem ze to moja była klasa , a w klasie nie wszyscy maja takie same poglądy. A ognisko bez gitary to jak piwo bez alkoholu. Ale śpiewaliśmy takie popularnie piosenki do ogniska.
|
Ooo Albi dzięki za nowe foty ;D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Poka cyce a nie głupoty pierdolish! |
Hakuje.. Ten loczek blooond..!
|
Cytuj:
#Piw~ np. szkoda tylko że jest nieostre ;p |
@up
Miałem chu**wy dzień i wystarczyło tylko twoje zdjęcie żeby mi sie humor poprawił :> danke :> |
O kuwa Ryba, ja bym się nie przyznawał, jaka SIARA!
|
Haha, jakieś 3-4 lata temu, w podstawówce, to ta smycz robiła by furorę : P
|
podstawówka to były czasy , nikt nie miał neta w domu a niedaleko szkoły była kafejka i tylko 8 kompów... pamiętam zawsze jak dzwonił dzwonek a tu banda 40 dzieciaków biegnie zając kompa żeby w tibie porypać , po drodze była taka walka... to były czasy ;D
gdyby taka smycz mi dać w podstawówce to chyba z 15 osób by się na mnie rzuciło i by była wielka bitwa o smycz , każdy na każdego. |
Prawdziwi pro nie uznawali tibia.pl.
@chesterka jesli pan kulik to ten w srodku, to juz chyba mial dobrze :PP |
To się nazywa tupet. Postnąć po dwóch latach tak słabą fotkę, czesterka!
|
Ale tu nie chodzi o to jak wyszlam i o jakosc tylko wiesz to z sentymentu ! A w ogole to sie nie znasz = /
@ down chyba nie czuje takiej potrzeby, ale jak poczuje to wrzuce !; o |
Trzeba było dorzucić jeszcze jakąś "ciekawą" : P
|
Czesterka's back! Pokash cycki! ; )
|
@Rybzor
Tez mam smyczke, ha, i kubek nawet.. <3 |
Wstydze sie : ((((((((
|
Cytuj:
@czesterka Cmon! Tits or gtfo : ( |
Poka poka Martynqo ;* albo ja wrzuce i gupio bedzie.
|
Cytuj:
|
Jesteśmy z Tobą, dasz radę.
|
Cytuj:
Ech wy tylko o jednym : < |
albert~
skad Ty bierzesz te rzeczy |
Heh albertus fajna żul czapa : )
A co do tych kieszeni to są super, nowa moda nadchodzi : P |
wstawię jeszcze jedno ;D mam podstawowa zasadę - jak pic to pic czyli bez miejsca i ubioru to nie ma uroku ;D ale tak jak mówiłem te zdjęcie akurat na trzeźwo robione.
3 fota to historia... pierwszy melanż na nowej melinie (rok temu) urzędowaliśmy tam cały listopad aż do 22 gdy to nas policja wyprowadziła. Ale ogólnie z takiego stanu jak widać na 3 zdjęciu powstało przyjemne pomieszczenie z dywanem , kanapa , szafkami , zasłonka na okno i na drzwi , ruskim odkurzaczem i wieloma zniczami które ładnie wszystko oświetlały ;D a te spodnie z 3 obrazka mi się podjaraly ;D bo stałem podpity wyglądałem za okno , czuje ciepło odwracam się do kolegów a oni gniją , patrze a tu pół nogi w ogniu ;D ale ugasiłem a spodnie chyba mam do dziś ;D bo jakbym znowu pil to bym je nosił ;p |
@ubrania: rozumiem, że kupione tanio (a przynajmniej tak wyglądają). Gwoli ścisłości: nie mam nic przeciwko ubraniom kupowanym w ciucholandach, sam zawsze jak przechodzę obok to zajrzę, czy czegoś fajnego nie ma - ale stary, gustu to Ty nie masz ; )
|
@Albertus
Na 3 zdjęciach masz dokładnie taki sam wyraz twarzy haha : D pozytywnie. |
Cytuj:
|
Albertus mogles sie zglosic na casting do filmu piraci z karaibow rola jacka sparrowa byla by twoja na 100%
|
Za czapeczke Bayernu masz pewnie propsy hooma.
|
Cytuj:
|
tak na zdjęciu to dynks , wtedy (gdy robiłem zdjęcie) to akurat nie piłem. Ale w swoim życiu 2 razy mi się zdarzyło;
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:35. |