![]() |
|
Widzę, że w FM-ie dobrze Ci idzie ;D
|
13:30 Manchester U. ? - ? Liverpool
16:00 Chelsea ? - ? Arsenal Mmmm <3 |
Robert jedzie aż miło. Po raz kolejny opłacało się wcześniej wstać xd Może wreszcie Sauber zauważy to, że Kubica wcale nie jest słabszy od Heidfelda (ewentualnie prezentują równy poziom) i Robertowi również należą się konkretne strategie.
@edit: Kubica drugi! Weee ;d |
OOO TAK brawo Robert swietna jazda! Moze ten wynik przetrze oczy tym wszystkim co gadaja ze BMW faworyzuje Nicka;)
|
Grand Slam Sunday. Już dziś. Teraz tylko wytrzymać do 16:55.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
1:0 dla MU! Brown!
|
Po 1 polowie ManU chyba moze byc juz pewne zwyciestwa, a kibice Liverpoolu niech podziekuja Mascherano
|
3:0! Brown! Ronaldo! Nani! teraz tylko wygrana Chelsea i jesteśmy w domu ;)
|
Cytuj:
|
Aż sam się nie spodziewałem takiego meczu Manchesteru. Liverpool na kolanach! Teraz jeśli w Londynie będzie remis to będzie pięknie. 8 kolejek- tak to wszystko może się zdarzyć, ale wydaje mi się że ManU zdobędzie Premiership:cup: i mam nadzieje, że i Ligę Mistrzów:cup:
|
Ehhh szkoda Arsenalu:(
W lidze Hiszpanskiej Barca pokonuje Valladolid 4:1 czarna passa przerwana, teraz pozostaje trzymac kciuki za Valencie ;) Racing Santander pokonuje Recreativo Huelva 2:0 (Ebi zdobywa druga bramke) |
Nie chcę się czepiać, ale tam było dwóch graczy na spalonym. Anglii gratulujemy sędziów.
|
@up: Zapomniałeś wspomnieć o krzywej murawie i kontuzji Eduardo!
Manchester ślicznie zbliża się do zwycięstwa w tabeli. Myślę, że zgodnie z moimi przewidywaniami z początku sezonu mecz 13. kwietnia na Old Trafford z Arsenalem przesądzi o losach korony. (Mecz z Chelsea Manchester gra dopiero 26. kwietnia kiedy w sumie może być już po wszystkim i tak jak sezon temu będzie to gra rezerw). Miły prezent sprawili The Blues- liczyłem na remis, ale zwycięstwo Chelsea też nie jest złe. Lepsza pięciopunktowa przewaga niż trzypunktowa. Mam nadzieje, że Everton wykorzysta potknięcie L'poolu i wygryzie miejscowego rywala z czwartego miejsca. No, ale to tylko takie tam marzenia ;p @edit: 90' Real Madrid 2 - 3 Valencia Hrhrhr xd |
Real 2:3 Valencia
Barcelona 4:1 Valladolid I już tylko 4 punkty straty :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:31. |
|