![]() |
|
Cytuj:
|
Co wy na mój podpis?
Strike witches 4 ep. done, tyle że spodziewałem się klimatu szkolnego a nie wojennego ; d |
@Up
Mogles sie bardziej postarac, a nie wyciac kadr xD @Clannad ~AS~ 6 Ukryty tekst:
Teraz pora na Ef :) |
@Zagaldis
Moim zdaniem nie za specjalny(to tylko moje zdanie). Pamiętaj że sam sie pytałeś o opinie ;P |
Cytuj:
Spox, byłem przygotowany na krytykę xD Mi się podoba :P |
Nooo, 5ty ep ef tez baardzo ciekawy. Jesli ktos nie ogladal pierwszej serii: ef - a tale of memories to goraaaco polecam ;)
Teraz troche Jigoku Shoujo Futakomori. |
Cytuj:
A potem 6 ep. Clannad. ''Kto tu tego nie oglądał? Pewnie, że się opłaca- zarówno anime jak i mangę. Właśnie wydają drugi sezon anime.'' Ano, ja nie oglądałem ^^ Zniechęciłem się kiedyś do tego, nawet nie pamiętam czemu.Oczywiście zamierzam to nadrobić, mangę też. |
Cytuj:
10 ep Utawarerumono za mną, dosyć ciekawa pozycja, chyba obejrzę pozostałe 16 ep odrazu :P |
A ja jestem w mniej wiecej 1/3 Jigoku Shoujo Futakomori i... piekne jest to anime :P Szczegolnie olbrzymie wrazenie robi w polaczeniu z openingiem i endingiem.
I z tejze okazji... nowa tapeta! http://i441.photobucket.com/albums/q...am/desktop.jpg |
Po pogrzebaniu po recenzjach biorę sie za FLCL. Recenzja nawet mi sie spodabala. Opinie wydam jutro, jako ze seria ma az 6 odcinkow ;)
|
W końcu udało mi się skończyc LSa i dojechac do połowy Higurashi- zwolnił się TV, miła odmiana po 17 calowym monitorze.
@Gro Masz viste, czy tylko skórkę? Jeśli viste to czy do odpalenia AO potrzebowałeś czegoś? Bo mi nie chce się włączyc/zainstalowac chamstwo wredne. |
Gro co do clannada
Ukryty tekst:
|
@Nari
Niee, skorke tylko :P Byla taka domyslnie. @Kolbas Ukryty tekst:
|
Cytuj:
Ukryty tekst:
|
Cytuj:
Nie opowiada całej historii, lecz jeden jej episod. Więcej nie trzeba. I jest to jedno z moich ulubionych anime. Mimo upływu lat Edit: Tak BTW - czy ktoś poza mną czytał mangę I"S? Ostatnio do niej wróciłem (znalazłem na kompie :P) I muszę przyznać, że to jest naprawdę kawał dobrego czytadełka. I mimo, że już tą mangę przerobiłem dwa ray, to z chęcią wracam po raz trzeci. |
Mam takie małe pytanko. Czy będzie kontynuacja Elfen Lied? Podobno jak robili to mialabyć, ale sie rozmyslili. Czy to jest przesądzone ze nie bedzie kontynuacji?
|
Cytuj:
Dzisiaj obejrzałem ostatnie 6 ep. Utawarerumono, <chlip> kurde ostatni odcinek doprowadził mnie na skraj, podobnie jak przy Chrno Crusade - łezka. No to teraz zaczynam oglądać: Tenpou Ibun Ayakashi Ayashi |
Dzisiaj chyba mój rekord...W 10 minut przeczytałem 4tom Chobits^^.Szybko przeczytałem, bo leciałem samolotem i trochę się bałem =D
Teraz jestem w Londynie i mam mało czasu na anime, czyli jak mówiłem zostaje manga.Tak się zastanawiam...w Polsce będę dopiero na wakacje, nie chce mi się czekać tak długo, bo tylko w Polsce mogę kupić mangę.Może zacznę czytać z internetu? =/// |
Cytuj:
Ja każdą mangę czytałem w internecie :) |
@ Sam
Ja bym w 10 min nawet nie zdążył przejrzeć a co dopiero przezczytać. Też czytam w necie ale ostatnio zacząłem kupować i jak na razie nie żałuje wydanych pieniędzy :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:46. |
|