![]() |
|
krejzi nie mialby teraz hunta for ever :)
I hakowanie i stawianie botow tez zajmuje sporo czasu mogliby wymyslec cos z pvp bez tracenia czasu na zarabianie kasy. Jednak zeby wklejac te hack linki na fora to tez czasu sporo zajmuje jesli dolozymy do tego robienie nowych kont na forach i wbijanie 10 postow czy ile tam juz forum wymaga. Gonzo nie porownuj sie z nupovem ogarnia 10 razy lepiej od ciebie moze lepiej przypomnij sobie jak ty biles z jakims tam magiem jakiegos 90 rp czy tam ek i goniliscie go przez cale bog raidery zanim go ujebaliscie i tez go nie mogles z exori trafic jakos to mowisz o jakis nieudanych trapach.. |
murzyn płeć zmieniona ma xd
|
Cytuj:
|
Cytuj:
a co do updatea,elysi itd to na mysl przychodza mi dwa slowa J*B*C TIBIE!! @decade-ogranij sie ;p a nup to nub btw sa jakies zdjecia z meetingu? i kto ze szwedow byl? |
biorąc pod uwage updejta to juz freecell wydaje sie byc ciekawszą grą.
juz lepiej jakby zmienili wszystkie servy na non-pvp zapewne efekt końcowy byłby podobny jak i w przypadku wprowadzenia tych super zasad blackskula i fragow na 20 osob ELo jo fens byli tam: kittel, elyris, timmie, mado ripi, marc, aissy zdjecia sa na niki facebooku eJOjod i z tego co słyszalem bylo OKEJ |
Cytuj:
Rookowanie hara jest pojebane, rozumiem okosić z gp i itemków ale rookować to nie... Edit: Okosić z gp czyli po prostu ukraść komuś gp. |
a niby czemu rozumiesz okosic kogos z gp ? ja tam cisne zydow ostanio jakigos 130ek haknelem na silvera? to wchodze na statek i 10 typa na mnie masslognelo to jak zagdalem to mi jescze 100k zaplacili za zrookowanie :D
jak ktos jst na tyle inteligentny zeby dac sie haknac to juz jego problem a tym bardziej dawanie komus pasow zby se poexpil czy cos z tego najwiecej problemow jest... |
ej ja zartowalem z tym ze mialme po epxic ariocowi ;d
|
w sumie nie wiem ale moim zdaniem arioca musial haknąć ktoś kto miał passy od niego bo wątpie żeby on sam sciągną keylogera...
|
@ all kocham was ;) moje zdanie to moje zdanie, mnie te fragi odpowiadaja & fuck your opinion :)
|
Cytuj:
|
20 osób na Inquisition, 400 k payment od każdej, + magiczny loot z bossów na Inqui (między innymi Lavos Armor, chyba jedyny na Elysii) + combosy na normalnych potworach = Recepta na trzymanie serwera za jaja... -.-
http://img188.imageshack.us/img188/7...lootelysia.jpg |
coooooooool
|
Powiem wam tak mnie na przyklad przestal bawic ten swiat i ta gra bylo dobrze dopoki nie zaczeli wnikac w postacie a teraz to juz wymyslalja i zmieniaja na gorsze dlatego przenieslem sie na wowa i nie wiem czy warto wracac do tibi pogral bym se cos ale za duzo ludzi ktorych lubialem i szanowalem odeszlo z tego serwera teraz zostala zaledwie mala garstka wiec jedno wiem na pewno lepiej juz nie bedzie.
-kGv- |
ja pierdole kazdy na tym forum piedoli o wowie taka fajna ta gra ?
|
z tego co sie orientuje to w wowie miesiac gry kosztuje 90 zl ale dotyczy to chyba specjalnych serwerow. paru moich kumpli w to lupalo
|
uuuu za droga giera dla mnie :p
|
w wowie 90zeta za 60dni gdbym mial isc na 3d to bylby wow mozna najpierw pograc na prywatnym servie tak jak ots jak ktos mowi ze nie ma kasy ;p tez duzo razy chcialem zmienic gre troche w wow, mu, cabal itd. ale po paru dniach i tak wracalem do tibi po tym upie jak dla mnie niema sensu w to grac ale mam zawsze nadzieje ze np. przestanie grac duzo osob cipki zanotuja duze spadki na serverach pvp i zmienia cos zeby bylo mozna normalnie wyjsc na wojne
|
Cytuj:
OTSy (szczególnie te RL map) są już nawet i wierną kopią (a czasami i lepszą kopią) real Tibii. W WoWie tak nie ma, na prywatnych serwerach jest strasznie dużo bugów. Aby WoWa polubić, trzeba zagrać na serwerze Blizzarda. Prywatne mogą tylko zrazić ludzi do WoWa. |
@up
egzakli. WoW to nie tibia robiona w paintcie i właściwie niemożliwością jest jakieś realne i ładne oddanie oryginału na prywatnym servie. wychodzi z tego lipton w chuj. proponuje zassać triala i samemu sie przekonać. flame me biczys! ;p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:25. |
|