![]() |
|
Widzisz Zizka, wbijasz tu raz na ruski rok i za parę kulturalnych słów masz pojechane na 2 strony. :D
Pocieszę Cię, nie mieszkam już w Bydgoszczy, miszkam poza nią. Ciesz się lub nie ale co jak co na WZGW mam bliżej niż z fordonu :D:D:D no i w piątek mam egzamin na prawko, czy zdam czy obleję idę z kumplami zalewać więc może się przyłączysz? :P pijemy w fordonie. pozdrawiam |
Cytuj:
Nie wiesz anonimowy pierdolniku jak bym ci za to przypierdolil na rl w leb za to ze wjezdzasz mi na starych chodz mnie nie znasz ani troche , a co do moich dedow to chuj cie to obchodzi ;)). Powiem ci tyle ze nawet jak padam ( nie do konca z mojej winy) to i tak jestem lepszy od ciebie bo ja moge sobie to odrobic kiedy mi tylko sie zachce a ty *****szczu z pierwszej lapanki musisz wstawac o 3 w nocy zeby wbic kilka nedznych % w pixelach , jedyne co mozesz mnie cmoknac w pompe jebany lamusie Siema elo ide spac ;] |
Cytuj:
pozdrow stara ;) |
Cytuj:
|
@robert wiesz, ze cie lubilem... a ty wystapiles przeciwko mnie, s*****les mnie niezmiernie, ale jebac to pyskaty byles zawsze ale nie myslalem, zew sprzedasz...
@gremb.. po co piszesz pierdoly o ludziach ktorzy graja 24h na dobe przeciez twoj kolega troche wczesniej napisal, ze wlasnie to chcialby robic... wiec defakto cisniesz na niego, ale niewazne... @reszta pedalow bez nikow: mozecie mnie bluzgac i tak jestescie gownem i nic nie znaczycie... tylko troche odmiennosci bo to juz jest troche nudne aaa powodzenia z nowymi kredkami i zeszytem |
Cytuj:
|
@up
on akurat juz zakonczył edukacje B) |
Cytuj:
Rosi wiesz co mi się w Tobie najbardziej podoba? Nigdy się nie poddajesz, nawet jak nie masz argumentów to i tak starasz się kogoś pocisnąć. Akurat do Jacka nie powinieneś mieć wyrzutów, po prostu przeszedł na drugą, "czarną ( :D ) stronę mocy", tak jak ja, varkess, Templar Ranger, Arass i kilka innych osób które mogły być z Wami. Już prędzej my powinniśmy wrzucać na takiego Kure, który nie może się nigdy ogarnąć po jakiej stronie jest, wystawia swoich kumpli i tym podobne, lub spya ulipa, Keriuxa... |
Cytuj:
Jestem przyzywczajony, ze rozmowa o tym co boli wywoluje jeszcze wiecej negatywnych uczuc, to calkiem normalne. Nie jestem jednak psychoterapeutom i jak juz powiedzialem modle sie aby te dzieci nie ruszy sie od monitora, tudziez z kibla w czasie server save'a. Propozycja jest kuszaca, nie wiem tylko czy nie bedzie mnei w gdansku bo jutro i pojutrze pisze poprawke :PP i mam identyczne plany xD |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
A ja się na Jacusia nie gniewam bo to mój ziomeczek z tibii forever i co by w tej grze nie zrobił to i tak to się nie zmieni (tak samo jak z Robertem). Tylko mi się troche smutno zrobiło jak mnie pocisnał mimo tego że nic złego nie zrobiłem. Więc Wiszu, mylisz się co do Jacka :P Jacek grał tu dłuuugo i miał dużo wyższą pozycję niż Ty czy ja, przynajmniej w moim odczuciu. A co do sharowania, sam chętnie bym z nim posharował XD
|
juz nikola sharowala z rudym charakterem i tez byl wporzadku
zdradzil i przyexpil jej 20 lvli w dol... kolejna marta sharowala z zydem i jej remanent w domku zrobil, jedynie iza zakochana w zydzie zmienila strone ale odeszla jak czlowiek, jej to bym nawet chetnie w warrocka dopierdolil jak sie cos komus nie podobalo we flow mogl odejsc a nie wystepowac przeciwko wszystkim... |
Cytuj:
|
Cytuj:
zdradz mnie to Ci pocisne, narazie niech bedzie tak jak mowisz:) |
Cytuj:
@ Jaz Jak na moje zachowałeś się jak sprzedajna szmata, bo jak sam napisałeś 1.5 roku spędziłeś z ludźmi, których później wystawiłeś - czyli ergo jesteś psem. @ Grebol Jak tam, szczurze? Co jeszcze dopiszesz pod tym, co inna osoba napisała?:baby: @ Serowel Varkes to Jacka postać tak w gwoli ścisłości. A co do braku argumentów - hmm, sądzę, że gdyby moje argumenty były wzięte z sufitu nikt nie stresowałby się czytając, bądź też odpisując na moje posty. A to widać w ich formie, jak i treści. ;) |
Panie jawiemwszystkoibijewszystko, Varkess to był char Kasjusza, który nim grał do 84~, na tym lvlu zamienił się z Jackiem za Zirkova i dopłacił jakieś 150 zł.
Czy ja się stresuje czytając Twoje posty? Ciekawe, dobrze jest dowiadywać się rzeczy o sobie jako ostatni :D |
To, że odszedl z Flow to wylącznie tylko jego sprawa więc chuj cie to powinno obchodzic
|
nie ma co sie przejmowac wiszem i andrzejem... to siostry
to za to, ze dla mnie nie znalazles "@" |
Cytuj:
@Wiszu: nie wiem czy wystawil skoro poszedl ze mna do gildii :). Szkoda ,ze nie czytales tego posta co zrobil na guildboardzie. Ahh sry wtedy byles w jakies malo znaczacej sie gildii. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:40. |
|