Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Tajemnice Rookgaardu (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=13)
-   -   Odpowiedź na zagadki: Mino Mage / Spike Sword / Domki (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=73450)

Diamond'Stalker 29-07-2008 22:09

Hiho!

Wygląda mi to na zrookowanie chara z zakupionym na mainie domkiem (innej opcji nie ma). Ciekawe jak długo Twój rookstayer będzie ownerem tego domku. Co do reszty odpowiedzi... Próbowałeś zaliczyć ostatniego deda z AoLem?

Pozdrawiam

SInGApOOre 29-07-2008 22:16

odpowiedz jest prosta wszystko znajduje sie na tibia.com lecz nikt nie wpadl na to aby to sprawdzic.. troche logiki wszystko macie dotyczace tej zagadki podane jak na dloni. jak uda mi sie doonczyc poison daggera i tego nieznanego questa dam znac

Dindsuk 29-07-2008 22:43

Idz i nie wracaj!!!! I powodzenia w poszukiwaniu posion daggera. Moge Cie dotknac?

Befsztyk 29-07-2008 22:54

AHhahaha ale mi filozofia kupic domek a potem zostac zrookowanym...

SInGApOOre 29-07-2008 22:55

@2up i @up

to czemu nikt wczesniej na to nie wpadl? nikt nie byl na to taki madry?

@edit
wedlug tabliczek to jest quest na poison daggera ale stoje juz od tygodnia w miejscu.. z rozwiazaniem a po za tym nie jestem shadow rex.. widac kazdy przejaw 'wiem wiecej od ciebie' jest odbierany negatywnie.. czemu w podpisie nie dacie swojego wieku?

Befsztyk 29-07-2008 23:02

@up
Bo każdy dąży żeby mieć domek NA rooku, nie poza nim.

SInGApOOre 29-07-2008 23:04

kto Cię upoważnił do mówienia za wszystkich?

Dindsuk 29-07-2008 23:05

Teraz to juz calkiem nie wiem co powiedziec. Przeciez to bylo walkowane setki/tysiace razy z tym domkiem Sunrise'a.

Powiem tyle: gowno wiesz a juz napewno nie wiecej ode mnie (nie to ze wiem duzo xd).

Twojego wieku tez nie widze chociaz napewno bym sie nie zdziwil.

Do Shadow Rex'a tez Ci duzo brakuje.

Magiczne tabliczki pomoga Ci w odkryciu posion dagger'a!!!! Niech moc bedzie z Tobom!!!!

P.S. 15 ;)

<hmm> 29-07-2008 23:05

@SInGApOOre

Proszę:
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fidinio (Post 827567)
Wyszedl na Maina i kupil domek, potem sie zrookowal. A kase za domek NA Mainie wysylaja mu koledzy parcelem. Proste :]

"Wpadnij" czasen na przycisk "sukaj". Twoja *rewelacja* była znana w temacie w któm piszesz od 2lat~

Puki co nikt nie ma podstaw sądzić, że wiesz cokolwiek więcej - więc będziesz odbierany tylko jak shadow rex.

Cytuj:

..jak uda mi sie doonczyc poison daggera i tego nieznanego questa dam znac
Dotrzymaj słowa i daj znać DOPIERO jak dokończysz quest. ok?

adrix95 30-07-2008 09:53

temat istnieje od 2006 roku a SS od poczatku tibii ;) wiec karzdy moze napisac swoje zdanie bo to zreszta forum a wogule moze ma ktos scenera ze jedna z pierwszych tibii z wygladem spike sworda ??

http://wiki.hunted.pl/wiki/O_Spike_Sword zobaczcie sobie to to moze byc ciekawe a szczegulnie na 1 scenie BoW i SS !!!

lamp999 30-07-2008 11:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dindsuk (Post 2203623)
A ja Ci dalej powtarzam ze to na 102% nie byl zaden komunikat zwiazany z Shengiem, Mino Magiem, ogolnie napewno nie dotyczacy Rooka. Ale jezeli jestes swiecie przekonany to powiedz, dlaczego tylko Ty to widziales? ;) Z ta sonda glupi pomysl bo moze masz duzo kolegow, ktorzy specjalnie powiedza ze widzieli. Ja chce dowodow!!! Nie chodzi o screen, tylko potwierdzenie. Wystarczy mi 5 bardziej znanych/lubianych ludzi.

~A ja ci udowodnie ,że taki komunikat istnieje!!!:D
~Chcesz dowodów...będziesz miał!!!

Valderor 30-07-2008 12:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez lamp999 (Post 2205635)
~A ja ci udowodnie ,że taki komunikat istnieje!!!:D
~Chcesz dowodów...będziesz miał!!!

Bardzo dobre podejście, tylko pamiętaj, że słowa wysokolevelowych graczy nie są żadnym dowodem, ponieważ większość z nich to boty które o Rooku niewiele wiedzą. Znacznie prędzej uwierzymy, jeśli pokażesz filmik z tym komunikatem.

Morderff 30-07-2008 12:32

@Singapoore
Ja już chyba nie raz słyszałem o tym domku więc nie mów, że nikt na to wcześniej nie wpadł bo wpadł... A wieku w podpisie nie muszę dać, ale dla Twojej wiedzy mam 15 lat...

Befsztyk 30-07-2008 13:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SInGApOOre (Post 2205026)
kto Cię upoważnił do mówienia za wszystkich?

sam sie upoważniłem bo wiem jak jest.

Ziommek 30-07-2008 14:31

Nie Klikac Na Zdjecie Up To Jest Keyloger !!!

Diamond'Stalker 30-07-2008 18:12

Hiho!

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Valderor (Post 2205710)
słowa wysokolevelowych graczy nie są żadnym dowodem, ponieważ większość z nich to boty które o Rooku niewiele wiedzą.

Dobrze powiedziane - większość z nich.
Natomiast druga sprawa: Nie mów na hlvl, który nie chce się bawić w spajka i inne pierdoły, że jest botterem i się nie zna. Nie wypada nawet ;)
Co do botterów - sami widzicie jak kończą ostatnio. Moc z wami!

Pozdrawiam

Gospo 30-07-2008 18:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Stonoga (Post 770251)
...Było ze magia je stworzyła i magia moze otworzyc (ciekawie to sobie ten MinoMag wymyslil bo na rooko nie ma magii - nieliczac runek i lifefluidow jesli to tak nazwac... albo manadrain szkieletow)...

Jeśli te dzwi da się otworzyć tylko magią to znaczy że np:morzna polac life fluidem na dzwi itp.

lamp999 30-07-2008 18:44

Cytuj:

A ja Ci dalej powtarzam ze to na 102% nie byl zaden komunikat zwiazany z Shengiem, Mino Magiem, ogolnie napewno nie dotyczacy Rooka. Ale jezeli jestes swiecie przekonany to powiedz, dlaczego tylko Ty to widziales? Z ta sonda glupi pomysl bo moze masz duzo kolegow, ktorzy specjalnie powiedza ze widzieli. Ja chce dowodow!!! Nie chodzi o screen, tylko potwierdzenie. Wystarczy mi 5 bardziej znanych/lubianych ludzi.
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Valderor (Post 2205710)
Bardzo dobre podejście, tylko pamiętaj, że słowa wysokolevelowych graczy nie są żadnym dowodem, ponieważ większość z nich to boty które o Rooku niewiele wiedzą. Znacznie prędzej uwierzymy, jeśli pokażesz filmik z tym komunikatem.

~A poparcie mnie przez m.in [CHAR]Lesiu Obwiesiu[/CHAR] i kolegów z gildii [GUILD]School of Rock[/GUILD] wystarczy? Powtarzam między innymi!:)
~Postaram się zamieścić konkretne zdjęcie przedstawiające ten komunikat!
~Ale filmu niestety nie zamieszcze ,ponieważ gdy próbuje nagrywać wszystko się strasznie tnie jak i oczywiście puźniej odtwarzany film!

<hmm> 30-07-2008 19:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez lamp999 (Post 2206464)
~A poparcie mnie przez m.in Lesiu ObwiesiuLesiu Obwiesiu i kolegów z gildii School of RockSchool of Rock wystarczy? Powtarzam między innymi!

Aj... no zajrzałem tu tuż przed wyjadem... przykro mi ale "FAILED"
Nie masz mojego poparcia :)

Dindsuk 30-07-2008 19:50

Owned xdddd a juz w malym stopniu zaczynalem wierzyc. ;)
Zdjecie nie przejdzie, mozesz dac filmik. ;)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:38.