![]() |
Szkoda 3 lvl Rhu -.-
|
nom szkoda;s
|
Cytuj:
|
jest jakis film?? z tego co sie wczoraj dzialo?
|
Moothonost:
May 14 2007, 18:19:40 CEST Killed at Level 191 by Pablofon and by Patteh Rhu: May 14 2007, 18:19:51 CEST Killed at Level 156 by Patteh and by Quel Metu Sairus'ek: May 14 2007, 18:21:41 CEST Killed at Level 140 by Pablofon Syranus: May 14 2007, 18:20:23 CEST Killed at Level 117 by Juffs and by Acribus HAHAHHAHAHAHAH! Dobra robota! :D |
Hahah troche zjebali temat ;p gz dla dark firuxa za to co zrobil ;p
|
co zrobil ?:>
|
Wg mnie to gra niewarta świeczki :> pl beda robic masslogi a nf i tak beda expic wiec jesli nikt nie dolaczy do navy seals to jest to ch*ja warte :]
|
Narazie NF nie ma przeciwnika, ale opozycja pewnie nie śpi :P
|
BYl wylogowany na zolwiach a ns blokowalo glownego zolwai ze nf nie moglo wejsc na laguna islands a ten odrzucil polowe parceli ktorymi ns bloczylo sie ;) zeby nie onNeavy seals by nie popadalo
|
Również możesz dodać że nie padl od nich, a było ich 6 w tym 5 msow... tylko ze on był również siokany przez abo i patteha. Odsunął parcela i bodajże Rhu i pozniej odsuneli mootha wbiegł pablo a za nim reszta i zaczeła sie żeź, lecz pierwszy z pola uciekł byle dalej heri i go później NF niedogoniło i dał loga. Pozostali padli...
|
Herineey jest praktycznie "Immortal" , tylko NF szukaja wymowek ze zawsze ucieka 1, bo go nie moga ubic.
no te "wymowki" nie sa prawdziwe , czyli w rzeczywistosci nie ucieka 1 , a jesli raz tak sie zdarzylo to malo istotne. |
Stary Herineey jest wg ciebie "immortal" bo ucieka z bola walki jako peirwszy co to za wyczyn?
Nie wiem ale wiem ze Pieknie sie spisal Dark Furix :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
Nie martw sie, wkońcu padnie. A tak wogóle to NF najpierw wzięło się za mootha a gdy go ubili wtedy Herineyy byl juz schowany i czekał na danie loga.B) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:37. |