![]() |
|
Cytuj:
Willy twierdzi że padł za poprzedni war, i mimo że Ivory krzyczał na Vent ze zevs ma go zostawić to ten i tak ubił co do fagu, zauważyłem że ostatnio zaczynają robić masslogi, ale zdecydowanie lepsza ekipą niż zgraja noobow hunted od alliance, biorą sprawdzonych ludzi. |
Cytuj:
;/ Ja nigdy nie zapłace. |
Tak już niestety jest. Vesz mówił, że pilnuje żeby nie było PA, ale RoMu i "fifki" nie da się tak łatwo wytresować ^^
|
Wojownik mi dal kawalek rozmowy z Rikserem min to:14:54
Rikser[123]: I wanted to betray u like u did on hte former war [Rikser = Adde = Isaris] |
Cytuj:
|
Och sorry, sorry. Na Zevsie teraz Gonzo gra. Ale obaj z fifką to raptusy troszkę, więc im nie miejcie tego za złe. Wszak przebaczać trzeba ^^
|
Cytuj:
Ale deda szkoda... |
Powiedziałem że próbuje, cudotwórca nie jestem, prędzej czy później padnie mój znajomy jakiś a wtedy podejme inne środki, czas pokaże.
|
Nicco of Aurea
Apr 01 2007, 14:43:28 CEST Killed at Level 104 by Zevs Mighty Thunder Ktoś wie "co się stało się"? |
Cytuj:
A moze boisz sie romu?:baby: |
...
Vesz
Cytat ze znanego polskiego film Pierdolisz synu ze glowa boli... ROM znowu na aurea i teraz wam lepiej? |
Cytuj:
|
ja sobie zaczalem tu grac i co 2 cave to cavebotter albo powerabuser >.< ale dam rade ;D
|
Cytuj:
Nie rozumiem allinatów, i chyba nigdy ich nie zrozumiem... Chcieli zarobić, nie udało im się.. A narazie przenosze się z kumplami na inny świat na sorca. Piąty, nice film z stone tombów, dziś się na nim wzorowałem :D |
Cytuj:
|
razem z miśkiem niedawno tutaj zaczelismy, juz nas strasza ludzie, ktorzy wyemigrowali z aurei i kupili chary na obsidii ze sobie nie pogramy dlugo. misiek ma hunta na obsidii, ale ja nie, wiec jak my nie pogramy tutaj to oni na obsidii ;) serwer wyglada na...jest lepiej niz na isarze ;) mamy tylko nadzieje ze znajdzie sie miejsce dla neutralnych dwoch najlepszych magow :D
|
Cytuj:
|
no juz nie neutralny, pierwszego dnia na mainie juz mi sie daje fag we znaki :^)
|
Cytuj:
|
Vesz, podaj mi powód dla którego chcecie mnie zabić ? :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:13. |
|