![]() |
|
2 DNI BANANA LEFT MASHUAHxjxzcnhbdg hdfbvhj gfbhgggggggggggggggggggggggggggggggggggggggsudndas hsdgsfghdsfgdsfhdsgfdvshcjvdsssghdsgfdshgfdscvdfsc dshcvsdgfdshfcdshfchjfcccccccccsjdfvggfvcdsfdsfdfd sfdsfdsfd
|
Bisto ty nie wiesz o co biega xd
Vade akurat na 2x exp zdążysz ;] |
@vivon666
A ty jestesś downem i jaki morał z tego ?:D Pozatym o tych Ludziach i kaloryferach nie mówił Vizawo tylko Hamol,niewiesz co i jak to zamknij |
Do usunięcia Żal
|
@Maamba
Czy ja powiedzialem ze ty jestes klamka ?-.- Powiedzialem ze Vizawo tak mysli A moral z tego taki ze zmienilem zdanie klamko je.bana Nowy outfit fune http://img217.imageshack.us/img217/8124/imagesmz6.jpg |
|
Cytuj:
Zreszta z Vizawa to sam taki kurwa dziwny przedmiot jest, coś jak przedłużacz, co nie Vade? |
@ude nom troche ;x szczególnie jak sie coś na g chacie napisze
|
Cytuj:
Poczekajmy teraz aż znowu wpadnie modek i wyczyści pare stron z adv Dzieki Vizawo,Gratulacje;) @Down Przeanalizowałem i wniosek jest tylko jeden mianowicie ,że jesteś infaltylny. Dziękuje Skończyłem. |
OMG Fune - klamka
Moze ty tepa strzalo przeanalizuj to co ja napisalem
|
oj nie znacie sie na żartach xd
GRatzz 60 mlvl ;D |
Na poczatku myslalem ze to zart
Ale to byla prawda Fune - Klamka |
Apropo klamek
Cytuj:
|
Cytuj:
Apropo <--co to za slowo? Kto tu ma neostrade -.- napewno nie ja |
Cytuj:
14-sto letnie dziecko dorwało sie do neta i szpanuje ;] Po każdym dedzie przestaje grać bo Jest DZIECKIEM NEO Buahsahshshashashashashas A i jeszcze jedno NEOSTRADA JEST COOL :) |
SCRY =/ sory za double post :/
|
Cytuj:
Ja gram w tibie dla zabawy a nie siedze tak jak ty na kompie zeby jak najwyzszy lvl wbic |
uhsauhashuasuhasuhashusaasuh :baby:
RELAX, take it easyyy... :cup: Hemol jak zwykle ma rację, nie znacie się na żartach. :P |
Cytuj:
I ja tak jak ty nie siedzę i nie podchodzę do każdego z pacc którego spotkam i FREE ITEMS PLIX ;) Uprzedzę twojego posta ze niby tak nie robisz i przypomne ci sytuację z Crusem :) |
Cytuj:
Dziwnych rzeczy sie tu dowiaduje A crusa sam powiedziales ze mi dasz po tym jak mialem haka A potem zaczoles mowic ze tylko pozyczyles -.- |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:45. |
|