![]() |
|
hmm szczescie ze nie jestem i nigdy nie bylam taka poryta xD
ale trzeba przyznac, ze panowie maja talent wokalny i wogole =] pozdro dla panow ;P @goku znam ten bol <tuli!!> |
a co do setha to seth ma 138 May 21 2006, 21:27:13 CET Killed at Level 141 by Undead de'Vrie
|
btw :D
18:09 You advanced from Level 62 to Level 63. |
Chyba czas pożegnać sie z Tibia :( Niestety nie mam czasu na gre :( Myśle ze Master'kuncyf bedzie pamientany z dobrej strony a nie z tej złej ;) Jeśli komuś podpadlem to Big Sorry :) Chciałbym podziekowac jeszcze wszystkim (przyjaciołom) :) :
Nex (Za wszystko:p ) Xsiao (Zawsze mogłem na Ciebie Liczyc:) ) Rycek (Ty wiesz za co ) Bona Fidi (Dzieki za te wszystkie pomoce z twojej strony:) ) Limonkaa (Miałem z kim gadac) Gexa (Czasem podpadłem ale mi chyba wybaczysz;) ) Harrus K (Pamientam) Monia i Syl (Za pomoc i porady :) ) Pozdrawiem Wszystkich !! Może kiedys tu wruce !! Kuncyf :2handed: |
Cytuj:
--------- 10 znakow |
Cytuj:
Gorzej niz zalosne ;P To ludzie dla ktorych tibia znaczy wiecej niz normalne zycie, oni poprostu zyja ta gra :P Btw. Pamietacie jak zawsze mowia ze nigdy nie uzywali zadnego cheatu do Tibi ? Albo jak mowia ze u nich w cafe nigdy nie bylo i nie bedzie zadnego shitu? "tibia.photo.02.patrz.pl" w tle widac ladny kafejkowy komp z pieknym "lighthackem" ale co wy, przeciez to nie cheat no ta ? -.- ! Po co to klamac ?:P NeXa~ |
Cytuj:
żałosne ? żałosne to mało powiedziane heh |
khee??? khee? hee?
|
Co lafi nagrywales to moze ,albo lepiej masz jakas napweno swoja solowke jakies :"patrzcie to ja lafi wasz ed uleczyelm paladynke i walnolem z sd " :)
|
Cytuj:
btw.to jest naprawde zalosne;) |
o fak nie poznałęm tego miejsca... :P
gz mi bicz |
haha urosnij troche to pogadamy
|
o co wam chodzi po prostu chlopaki popili i se jaja robili a ze wy odrazu wnik ze tibia ich zycie to juz wasz problem
|
^^
heheh chlopaki maja kozacki talent a wy tu po nich jezdzicie jak dla mnie to calkiem ok XD
|
@Guzi
z tbi gg kazdy by bloknol ... :) |
Cytuj:
~~ a tak btw grasz jeszcze na danubi? |
Cytuj:
Jestem dosc dojrzaly zeby z toba gadac. |
tak tak zero wniku <lol2> zawsze zlewalem jak ten text slyszalem od kogos z olecka cfaniaki ;d
|
pewnej nocy
Vetebina : mamo co dzis na kolacje ? matka vetebiny : zero wniku , co se zrobisz to se zjesz Vetebina : ale mamo jestem glodny !! nic od tygodnia niejadlem niemam pieniedzy mama vetebiny : zero wniku , hunted , bye |
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:00. |
|