![]() |
|
Cytuj:
|
ej dajcie jurz wironowi lus to muj kolega kiedys z nim bylem w gildi i byl spoko loko luz i spontan gosciu
|
sryyyyyyyyyyyyy za triple posta
|
ale koles, double to sie zdarzaja, ale triple! huntend
|
Metek nie poddaje sie powszechnym tredom :P
//Mlody! :) |
hehe no wienc siemka witam i pozdrawiam moich fanuf a szczegulnie tych kturzy maja u mnie friends na forum a takrze informuje rze moje dni som policzone wiem bo sam liczylem na kalkulatoże nawet:(
Wasz szczerze, Shane ~ |
|
Cytuj:
siema pozdro lofffciam calusssiam =*=*=* |
Cos cicho , tydzien bez bluzg na mnie czy co ??? X(
|
Cytuj:
|
Wsiśtkiego Najlepszego ;**
|
Krejzi jako prezent na dzień dziecka pozwolimy Ci spokojnie expić, a także dziś nie otrzymasz oficjalnego insulta na forum (jutro to nadrobimy) no i możesz się cieszyć spokojną grą xDD
|
Cytuj:
|
widze rze jakas seksafera sie rozpentala z riwen rejperem i czo :cup:
|
hehe dzien dziecka mi to nikt prezentuw nie kupowal jakby nie to rze jestem chlopczyk bym sie nie mial czym bawic:(
no i oczywiscie witam i pozdrawiam moich fanuf do zobaczenia:cup::cup::cup:B) :kon::kon::kon::kon::kon::kon::kon::kon::kon: <to som dzielni przetsawiciele gildii menstwo czyli wirtue Wasz szczerze, Shane ~ |
Cytuj:
|
pozdrawiam kumpluw hehehehe
|
~co to tej ivul pk guild, narazie z tego co widzialem to wasze 'pro' akcje opieraja sie glownie na spamowaniu na forum jacy to wy nei jestescie wielcy, pro, elo. ogladalem wasze filmy, swietne pod wzgledem muzyki etc aczkolwiek fragi pffff wiekszosc fragow to 50te-80te lvle i dwa 100, wiec prosze nie osmieszajcie sie mowiac ze jestescie 'lepsi' od ormo, my 50tych najtow nawet nei bijemy, pozatym biegamy po calej tibi, nie mowiac o tym ze nie ma combo tylko ofiara sie konczu suplajs, dzieki nam ilosc online graczy zmiejszyla sie do 400~(w czasach swietnosci), a obecnie stanowaimy 3cia sile w wojnie, nie umiejszam faktu ubicia krejzolka i za to gratuluje, bo to ze ktos jest debilem/nie mysli i sam wpada w trapa nie zmienia faktu ze padl.
endzoj prosze powiedzcie ze jestem nobem @down nie chodzi mi o to, tylko iz ktos kto bije 50tych najtow mowi mi ze ormo jest gorsze kiedy nasz best to 172 rp o,o |
Cytuj:
Jestes noobem! A dowodem jest to zdanie "fragi pffff wiekszosc fragow to 50te-80te lvle i dwa 100" - chyba mylisz gildie pk :D moze chodzilo ci o red army nerdzie! ;] Borze co on tu robi! |
Cytuj:
|
spodziewalem sie tym pdoobnych postow, juz sie nei moge doczekac vv
|
Cytuj:
|
/\ nie oni chyba popelnili samobojstwo;\
|
Fel'ixx chciałbym Ci powiedzieć że widziałeś tylko 2 wmv bongo z czasów gdy pkowaliśmy jakimiś 30~ lvlami a i tak nasz best to 199 ek (gdzie chyba od nas 2 osoby mogłby bić sd) a także mewtu 190ms krejzolek 150 ed kohan (coś koło 170ek) python (150ek ?) kod impfer (190rp ? czy coś koło tego) knion,knonthar,
eternal karolek chyba 2x owned , aynama (150ms) dardiuz (130ms), kamill knight (150 ek... 2x) viron mysta (120? nie pamiętam ile miał aa to się nie liczy bo hotkeye miał zablokowane) skylain tevax (132 rp) gran tso (120 ek ?) jar nove (120 ek) Mam nadzieje ze ta skromna lista uświadomi Ci iż jesteśmy dużą siłą a to że na wmv które widziałeś niema high lvli to oznacza iż nie zawsze przejmujemy się kręceniem filmów :) a pozatym jeszcze kilka części wyjdzie w najbliższym czasie... (może za miesiąc będzie dostępna publicznie). Czy jesteśmy lepsi od ormo sam nie wiem widziałem kilka akcji w waszym wykonaniu ale inaczej jest widzieć a być na niej pozdrawiam i wybaczam Ci twą nie wiedzę i nie znajomość "histori" |
HAhah :D to chyba byla jakas prowokacja?
Ehh nie ma co porownywac ormo do bongo 2 znakomite gildie :) i wy i my walczymy w slusznej sprawie jaka jest zabawa :) tak mysle. A i kiedys to byly pekowanska :) Sd od 15mlvl'u ehhh wtedy mozna bylo mowic o borutce :D teraz 45 lvl to mozna 10osobowa ekipa zrobic taki haos ze kino :) tylko komu chce sie robic te lvl'e ;] |
Cytuj:
|
weźźźźź danubia :PP iridia lepsza XD
|
Cytuj:
ale niezle prawie Ci sie udalo;/ zabilscie tez 199 ek? jeszcze macie scierwiarska komunistyczna nazwe;/ |
nie chce nic mowic ale se patrze na forum a tu nasi qmple padli ;//// rzaloba narodowa qurwa
laubua vergil bebel wiron mystek hehe:cup::cup::cup::cup: nie rzebym kogos insult hehe pozdro twuj wiking kielek pimol kiepa michaswojtas leo wazon murlat dama hehehehehehehe |
Cytuj:
ej w ogóle łał oni zabili 172 rp ;\ i nie biją 50 ryców, a kase na pking mają z noob charów ;\ co za szkoda, jak biją tak, że ludziom kończą się suplies to niech pobiją imperatorce w trapie i niech sie jej skończy suplies i niech 2 osoby tylko walą SD ale mieli by suplies ahueahueahuehua w ogóle to nie rozumiem jakiejś rywalizacji, po prostu Bongo w końcu uwolni Iridię od złych i niedobrych virtułeszyn. A wtedy płacz i zgrzytanie zębów będzie ;\ i nie mówicie mi tutaj żadne NIEDOCZEKANIE SRANIE, jeszcze się okaże przyszłości nie znacie ;\ |
yooooo co tam slychac ema ?!
|
2xUp ^ Racja kiepa jeszcze nadejdzie nasza Chwała:cup::cup::cup::cup:
pozdro dama pimol wiking dax kiepa nitz i reszta |
Cytuj:
http://img363.imageshack.us/img363/3353/vvbongowd5.jpg Wasz szczerze, Shane ~ |
Witam wszystkich :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
|
Eloszka Kamikadze :):):):cup::cup::cup::cup:
|
Cytuj:
Wasz szczerze, Shane ~ |