![]() |
Chuj z bluzą i spodniami. Dwie różne skarpetki - to jest moc!
Albertus, sorry, ale wyglądasz jak młodociany degenerat. |
Cytuj:
|
Jezu on to ma życie kolorowe.
|
Wszyscy chcieli być fajni i pogratulowali mu, zamiast napisać oczywistą oczywistość, że jest to zdemoralizowane dziecko szlajające się z denaturatem w łapie? (czy jak to się tam teraz nazywa).
Damn, zawsze mnie przypada odwalanie brudnej roboty. |
Cytuj:
|
Ryba , ty masz kompleksy jakieś? Ja natomiast lubię swoje zdjęcia a tym bardziej jak są z alkoholem , uważam ze są wtedy takie ciekawe/śmieszne/fajne. Pewnie ty do każdego zdjęcia ustawiasz się tak jak w dowodzie ubrany w garnitur ;D buahahaha
|
Wyprowadzę Cię z błędy: Nie są ciekawe/śmieszne/fajne.
A Ryba w garniturze?! Chyba jak zarzygany lerzy po weselu czy komunij: d |
Cytuj:
To wiadome, że lubisz swoje zdjęcia. Gdzieś ci już pisałem, że jesteś egocentrykiem (chyba nawet do notki skopiowałem). A co do tego alkoholu, to muszę cię rozczarować. Z czym byś ich nie miał, czy to z alkoholem, czy z czymś innym, nie będą ani fajne, ani śmieszne, za to żenujące jak najbardziej. |
Cytuj:
Twoje zdjęcia już są be. Nie mogę się na nie gapić. Nie chce mi się. Popraw je albo się obrażę. |
Dla mnie każde zdjęcie to wspomnienie , a ze z alkoholem mam mile wspomnienia to i zdjęcia mi się podobają.
Z reszta tak jak ktoś tu mówił to jesteście żałośni w stosunku czepiania się do mene. jak zobaczycie od początku to 1/2 zdjęć jest z alkoholem ;D ale dopiero po tym jak ja wstawiłem to posypał się deszcz komentow od was ;D czy to śmieszne czy żałosne to nie wiem... a później jeszcze mnie chcą za to zbanować ;D buahahh |
Cytuj:
@down |
Cytuj:
|
Z tym, że są to zdjęcia sporadyczne. A nie 90% jak w Twoim wypadku. Fajnie, że masz dobre wspomnienia z alkoholem i tymi zdjęciami.. Ale to nie TWÓJ BLOG.
|
ale to jest temat do wstawiania zdjęć , wiec je wstawiam.
|
Cytuj:
Chociaż on jest w takim wieku w którym dzieci myślą, że alkohol i seks czynią cię dorosłym. |
W jego przypadku raczej alkohol. : P
|
Cytuj:
Mam tez inne fotki bez alkoholu i tez tu parę wstawiłem , ale na pewno nie będę wstawiał fotek z nad morza (2 lata temu) gdzie jestem bez koszulki.... nie po tym co mówiłeś ;D |
Grunt to zrobić sobie zdjęcie z nierozcieńczonym denaturatem i udawać elo-pro-pijaka-któremu-niestraszny-benzoesan-denatonium.
|
Fakt, twoje każde zdjęcie wygląda identycznie. Co do denaturatu... n/c. Na prawdę w tym wieku wolisz ryzykowac zatrucie, żeby miec fazę? Aż dziwne, że cię na kompa stac jak ty denaturaty obalasz. Takie rzeczy sobie zostaw jak już będziesz musiał mieszkac w tej waszej melinie xP
|
Co się Mamba stauo w nóżkę : <
|
Cytuj:
Szkoda że ja mam kompleksy, też bym coś wstawił i postraszył. |
Maaambaaa co to to czerwone : [[
|
Pewnie mamba która pochłaniała w ogromnych ilościach:>
Dżery, co ta duza rzecz Ci robi?oO |
Cytuj:
Gelt, chyba nutellę. : D |
Cytuj:
|
A może to kroplówka, a w środku rozpuszczono Fasolki wszystkich smaków Bertiego Botta o samku Diesla?:cup:
|
A może Mamba to Owen Hargreaves i dlatego ma problemy z kolanami? : o
|
Ej czemu wy ciągle na Albertusie siedzicie, wg mnie jego focie są przesłodkie ; p
|
Cytuj:
|
Nie, on jest facetem. Z każdą fotką i postem jakie tutaj dodajesz, rośnie prawdopodobieństwo, że kiedyś ktoś Cie dorwie i namówi do tego złego, gejowskiego seksu. A fe, lepiej uciekaj z tego forum i już nigdy tutaj nie loguj.
Mamba: Szybkiego powrotu do zdrowia. Popatrz na to z pozytywnej strony - mimo wszystko będziesz mogła się ubiegać o kartę inwalidzką, o! A wtedy będziesz miała dobre miejsca parkingowe. ;) |
Cytuj:
Cytuj:
Ale Albertus, nie obrażaj się słodziaku kk? ;* |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
nie wiem czego się czepiacie, dla mnie fotki Albertusa są zajebiste
http://i7.photobucket.com/albums/y26...sil/MOAR-1.jpg |
Chociaż polska młodzież potrafi się bawić bez alkoholu, to jednak Albertus pije z taką klasą i stylem, że po prostu widać jak cieszy go własne życie. Pozdrawiam Cię ziomek i nie przejmuj się internetowymi napinaczami z forum o grze internetowej, łoj!
Btw. Hi, buy bread, yes. Robią ci takie żarciki koledzy tibijczycy? Bo gdybym ja piekł chleb to jestem pewien, że na każdej imprezie ten dowcipas musiałby się powtarzać :D |
Cytuj:
Cytuj:
Ja osobiście zaczelem grac w tipke w 4 klasie podstawówki , w 5 grała już prawie cala moja klasa , jak mieszkałem w Belgii i przyjeżdżałem na wakacje grało juz 9/10 młodzieży z osiedla jak kogoś nowego poznawałeś to nie pytałeś czy gra w tibie , tylko pytałeś jaki ma level. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Hmm, krótka przerwa w aktywności na forum, a nie ma nawet strony nowych zdjęć. Ileż można patrzeć na Rybę?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:48. |