![]() |
|
dzieje się coś tam w warze? jakieś nowe fragi czy cos?..;> bo wogóle nic nie słychac ostatnio..;/ kur*a pisac troche więcej :[ :)
|
Cytuj:
|
czy tylko mi sie neo sypie ostatnio jak pojebana czy to jakies nowe masowe zjawisko?
|
raczej tobie sie sypie bo mnie chodzi elegancko
|
a mnie sie net z tepsy zawsze sypal i sypie :o i pewnie bedzie sypal
|
@ Nedomanus
W naszej okolicy chyba coś się z neo jebie bo mi też :/ |
@Nedo
u mnie neo od 2 dni sie jebie, od 13 do 22 lagi, a wlasnie mam ferie -.- |
Cytuj:
|
no to kozienice beda w telexpresie... jak pierdolne bombe pod telepkt -.-'
anyway gl all :P bb |
Cytuj:
|
Cytuj:
A no ;d =] |
@Feld
nie liczy sie ilość ale jakość ^^ co do Shibora to jest w tym troche racji |
Cytuj:
|
No jasne ze Shibor to kozak omfg to ty nie wiedziales?Oo omfg on jest PRo na rl:D a w tibi to nie wiem bo nie znam go, wogule kto to jest ?Oo. Nie bylo mnie 3 dni to musialem cos poczytac :D a co do ilosci to zaraz zrobie 100 charow i dojde 1 lvl do gildii i to bedzie znaczylo ze wygramy?OO
jak tak to robie 1000 charow i BEDE ZADZIL TYM SERVEM:D |
Dlaczego nikt mi nie odpowie na pytanie "Wie ktos moze jak zablokowac swoje IP bo slyszalem ze przez to latwo haknac, jesli sie myle to sorry : P"
; ( |
Cytuj:
|
LoL
Moge wiedziec za co mam hunta, a jesli sie bedziecie wypierac ze niemam to ja wam udowodnie: 1. 18:05 Rotanimod Eht [160]: exiva "captain roman 2. 18:27 Luilli Skaizzo [100]: exiva "captain ~ 3. 18:12 Chore Senor [55]: hes not gonna move 18:12 Chore Senor [55]: he went in when i showed up there 18:: 18:12 Chore Senor [55]: scared as hell No slucham. |
Cytuj:
|
Romas : masz hunta za .... " lepsza obsidie " :D:D:D:D:D:cup::cup::cup::cup::baby::baby::baby:8o 8o8o8o
|
better obsidia
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:10. |
|