Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Iridia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=194)
-   -   Plotki z Iridii (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=131839)

Kiełek 22-12-2007 04:06

Phixion sobie padł?:o
Dec 21 2007, 02:25:01 CET Killed at Level 82 by Saroth Talyn
and by Xenezis

@Olorion.
Gz: ]

Vincento_Vampire 22-12-2007 10:31

Wielkie gratulacje dla Olorion, który osiągnął poziom setny, aby wspomagać wszechpotężną gildię Deadly Delight w drodze do panowania nad serverem i oczyszczenia go z żałosnych śmieci, które ośmielają się sprzeciwiać nam!:cup:

A także, wielkie gratulacje dla Mewtu, który zdobył pierwszą na serverze nightmare shield, udowadniając swoją wyższość nad pozostałymi. Na forum gry jest piękny temat, w którym żałosnemu Everanorowi dostaje się po łapkach za jego wannabe rpg :) :cup::cup::cup:

TomieX, wciąż nie rozumiesz tego, co dzieje się na naszym serverze! Od teraz my mamy rację, my jesteśmy prawem i władzą, my jesteśmy wszystkim!8o Pozwól, że podam Ci przykład: jeżeli zrobisz coś, co nie jest zgodne z naszym zdaniem i z naszym stanowiskiem, ponieszesz zasłużoną karę! Zostaniesz zabity, albo będziesz musiał płacić okup. Nie próbuj się buntować, bo to my decydujemy co jest dobre, a co złe!

Z kukiełkami podobnymi Rosjaninnowi nie będę rozmawiał, oni nie zasługują by ludzie tacy jak my zniżali się do ich poziomu.X(

Wasz szczerze,
Shane

~

Hoster 22-12-2007 10:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vincento_Vampire (Post 1800105)
Wielkie gratulacje dla Olorion, który osiągnął poziom setny, aby wspomagać wszechpotężną gildię Deadly Delight w drodze do panowania nad serverem i oczyszczenia go z żałosnych śmieci, które ośmielają się sprzeciwiać nam!:cup:

A także, wielkie gratulacje dla Mewtu, który zdobył pierwszą na serverze nightmare shield, udowadniając swoją wyższość nad pozostałymi. Na forum gry jest piękny temat, w którym żałosnemu Everanorowi dostaje się po łapkach za jego wannabe rpg :) :cup::cup::cup:

TomieX, wciąż nie rozumiesz tego, co dzieje się na naszym serverze! Od teraz my mamy rację, my jesteśmy prawem i władzą, my jesteśmy wszystkim!8o Pozwól, że podam Ci przykład: jeżeli zrobisz coś, co nie jest zgodne z naszym zdaniem i z naszym stanowiskiem, ponieszesz zasłużoną karę! Zostaniesz zabity, albo będziesz musiał płacić okup. Nie próbuj się buntować, bo to my decydujemy co jest dobre, a co złe!

Z kukiełkami podobnymi Rosjaninnowi nie będę rozmawiał, oni nie zasługują by ludzie tacy jak my zniżali się do ich poziomu.X(

Wasz szczerze,
Shane

~

Vincento ty jesteś kurwa nie normalny. Skąd uciekłeś. ? Napewno to nie ty.

No co do Mewtu to może jest pierwszym osobą która to zdobyła na Iridii lecz jest także pierwszym Pokemonem na Iridii i wogóle w Tibii:cup:

Vincento_Vampire 22-12-2007 11:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hoster (Post 1800138)
Vincento ty jesteś kurwa nie normalny. Skąd uciekłeś. ? Napewno to nie ty.

No co do Mewtu to może jest pierwszym osobą która to zdobyła na Iridii lecz jest także pierwszym Pokemonem na Iridii i wogóle w Tibii:cup:

Młody człowieku, odznaczasz się elementarnymi brakami w wychowaniu! Winneś okazać szacunek przywódcy servera, który wraz z wiernymi mu przyjaciółmi postanowił uwolnić go od tyrani i ciemnoty polaczków!X(

Nie rozumiem także, dlaczego na tym forum nie ma licznika postów, mógłbym wówczas także i tutaj cieszyć się swoim dorobkiem :D

Wasz szczerze,
Shane

~

.Viffarn 22-12-2007 11:46

cicha noc , swieta noc wszyscy spia : DDDDDDDDDD

Hoster 22-12-2007 12:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vincento_Vampire (Post 1800170)
Młody człowieku, odznaczasz się elementarnymi brakami w wychowaniu! Winneś okazać szacunek przywódcy servera, który wraz z wiernymi mu przyjaciółmi postanowił uwolnić go od tyrani i ciemnoty polaczków!X(

Nie rozumiem także, dlaczego na tym forum nie ma licznika postów, mógłbym wówczas także i tutaj cieszyć się swoim dorobkiem :D

Wasz szczerze,
Shane

~

Ale Psychol. Bez obrazy dla jednego z użytkowników forum;)

Rosjaninn 22-12-2007 12:24

vincento jestes kretynem ;/ nie baw sie w 2 hitlera smieciu ;/ niby ze mna nie gadasz o po pajment do mnie pryzbieglbys jak pies i zagonska kurwa a zarazem dziwka ktora sie sprzedaje no ale coz ty jestes wladca !!

Vincento_Vampire 22-12-2007 12:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rosjaninn (Post 1800293)
vincento jestes kretynem ;/ nie baw sie w 2 hitlera smieciu ;/ niby ze mna nie gadasz o po pajment do mnie pryzbieglbys jak pies i zagonska kurwa a zarazem dziwka ktora sie sprzedaje no ale coz ty jestes wladca !!

Żałosna kukiełko, brak ci nawet argumentów! Tak, my jesteśmy władzą i prawem, a wy musicie nas słuchać, albo rozprawimy się z wami raz na zawsze!:cup: Zwyciężyliśmy w wojnie, mamy więc święte prawo robić to, co się nam podoba :)

Witaj w nowej Iridii, przyjacielu. Wkrótce zobaczysz, jakie prezenty mamy dla tych, którzy ośmielają się nam przeciwstawiać :)

Wasz szczerze,
Shane

~

Lisuu-aleniewrl 22-12-2007 12:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vincento_Vampire (Post 1799603)
Jest mi was żal, cieszę się jednak, że ludzie wam podobni wkrótce zrozumieją swoje błędy i uznają naszą wyższość:cup:

Wasz szczerze,
Shane

~

Jeszcze sie nie zorientowales ze Cie tu nie lubia?:|
Omg!

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vincento_Vampire (Post 1799603)
Żałosna kukiełko, brak ci nawet argumentów! Tak, my jesteśmy władzą i prawem, a wy musicie nas słuchać, albo rozprawimy się z wami raz na zawsze! Zwyciężyliśmy w wojnie, mamy więc święte prawo robić to, co się nam podoba

Witaj w nowej Iridii, przyjacielu. Wkrótce zobaczysz, jakie prezenty mamy dla tych, którzy ośmielają się nam przeciwstawiać

Wasz szczerze,
Shane

JA SIE PODDDAJE NIEEEE BLAGAM NIE BIJ .. JUZ MI SIE SNIL TWOJ 8 sorc KTÓRY ROZ*******A IRIDJE!1111 NIEEE!!!1111
EJ NIE DENERWUJMY GO!!!

Rosjaninn 22-12-2007 12:48

pyskiem w dol i wyjdz stad pedale ;/

Kiełek 22-12-2007 12:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vincento_Vampire (Post 1800312)
Żałosna kukiełko, brak ci nawet argumentów! Tak, my jesteśmy władzą i prawem, a wy musicie nas słuchać, albo rozprawimy się z wami raz na zawsze!:cup: Zwyciężyliśmy w wojnie, mamy więc święte prawo robić to, co się nam podoba :)

Witaj w nowej Iridii, przyjacielu. Wkrótce zobaczysz, jakie prezenty mamy dla tych, którzy ośmielają się nam przeciwstawiać :)

Wasz szczerze,
Shane

~

Więc "Shane" jesteś pierwszą osobą, która w jakimś stopniu zdenerwowała mnie twoimi postami - uwierz mi, tych którzy tego dokonali mógłbym policzyć na palcu jednej ręki :)

Wasz znudzony,
Kielek

~

k4mk0s 22-12-2007 12:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pawel1992 (Post 1799787)
dobra powiem tyle od siebie

WESOŁYCH ŚWIĄT

Idźcie już stąd i spędźcie te święta z dala od komputera z rodziną <.<

Zgadzam się z tobą w 100%!!!

TomX 22-12-2007 13:46

Vincento jeśli nie podporządkuje się do waszych zasad zostane ukarany ??
Coś tego nie zauważyłem bije sobie kogo chce wyganiam z expa kogo chce i NIKT z twojej gildi jeszcze mnie nie zabił a ja ubiłem około 100 osób powyżej 60lvla (oczywiście z gildią) jakoś wiele razy walczyłem z twoją gildią na d lair gdy występowaliście pod nazwą "invicible" i jakoś średnio wam to wychodziło mając 15 osób z 100+ lvlami nie umieliście ubić rycka na 65 lvlu który nas blokował a i zostawiliście swojego

Sensation Knight'Shade

Dec 02 2007, 20:12:44 CET Killed at Level 100 by Awindis
and by Gloried Druid

którego biliśmy tam z 5 minut i spokojnie mogliście przejść może dlatego nie jest już z wami w gildi

Choć były 2 walki w których odnieśliście zwycięstwo za co wam gratuluje gdyż byliście stroną przeważającą ale i tak zbyt dużo osób nam nie ubiliście maxymalnie 5 osób między 15 a 40 lvlem :)

Szanuje waszą gildie ale cóż sadzę że nijak mnie pokarasz :)
Może i uważacie się już za zwycięzców a po twoich postach widzę że jesteście baaaaardzo pewni siebie co może się na was zemścić.

@BONGO nie umiemy bez sd nawet 80 rp skończyć ZAL.PL Z TYMI SD co mam 80 pala z wanda położyć ?? Pojechało ich do reszty

Lisuu-aleniewrl 22-12-2007 13:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez TomX (Post 1800474)
Vincento jeśli nie podporządkuje się do waszych zasad zostane ukarany ??
Coś tego nie zauważyłem bije sobie kogo chce wyganiam z expa kogo chce i NIKT z twojej gildi jeszcze mnie nie zabił a ja ubiłem około 100 osób powyżej 60lvla (oczywiście z gildią) jakoś wiele razy walczyłem z twoją gildią na d lair gdy występowaliście pod nazwą "invicible" i jakoś średnio wam to wychodziło mając 15 osób z 100+ lvlami nie umieliście ubić rycka na 65 lvlu który nas blokował a i zostawiliście swojego

Sensation Knight'Shade

Dec 02 2007, 20:12:44 CET Killed at Level 100 by Awindis
and by Gloried Druid

którego biliśmy tam z 5 minut i spokojnie mogliście przejść może dlatego nie jest już z wami w gildi

Choć były 2 walki w których odnieśliście zwycięstwo za co wam gratuluje gdyż byliście stroną przeważającą ale i tak zbyt dużo osób nam nie ubiliście maxymalnie 5 osób między 15 a 40 lvlem :)

Szanuje waszą gildie ale cóż sadzę że nijak mnie pokarasz :)
Może i uważacie się już za zwycięzców a po twoich postach widzę że jesteście baaaaardzo pewni siebie co może się na was zemścić.

@BONGO nie umiemy bez sd nawet 80 rp skończyć ZAL.PL Z TYMI SD co mam 80 pala z wanda położyć ?? Pojechało ich do reszty

nic dodac nic ująć

adnincv 22-12-2007 14:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez TomX (Post 1800474)

Ta ale bylo blisko jak huuuj;d 4 osoby, ladny trap, jakby te gavvy sumony postawili to by spal;d

Vincento_Vampire 22-12-2007 15:44

Żałosna bando kukiełek którymi sterują panowie z Arcanium, wyjdźcie z tego forum, które podobnie jak nowa Iridia, ma być od teraz piękne i czyste, tak jak chce tego Deadly Delight!:)

Gildia Arcanium przegrywa już wojnę, Firenze i jego poplecznicy już uznali nasze zwycięstwo i teraz obmyślają plan jak wyjść z tego z twarzą:) My szanujemy naszych starych przyjaciół i gdy poproszą nas o przebaczenie, łaskawie podamy im pomocną dłoń :) Oczywiście na nowej, czystej i pięknej Iridii nie będzie miejsca dla takich kukiełek i polaczków, jak wyX(

To forum od dziś ma być inne! Od teraz Neztas, Crealeth, Olorion, Troto i Viffarn są tu niewzruszonymi autorytetami, czy wam się podoba, czy nie! Ich mądre wypowiedzi mają budzić szacunek i zrozumienie, nawet jeśli wasze chłopskie umysły nie są w stanie ich pojąć! Wkrótce Neztas podzieli się z nami łaskawie swoimi uwagami dotyczącymi PvP paladynem, opowie nam także sekretne szczegóły wojny oraz przyczyny, dla jakich musiał uciekać na Fibulę, udając tylko kogoś, kto nie ma pojęcia o walce między graczami. Olorion poprowadzi kącik nowoczesnej polszczyzny, Viffarn zdradzi szczegóły organizowania seks party, Troto, jako przykład człowieka ze stali który się nigdy nie poddaje, opowie nam jak powinno się przezywać śmierć swojego tibijskiego ludzika, a Crealeth zaprosi na kolejny odcinek swojego bloga! Będzie pięknie i cudownie!:cup:

Wasz szczerze,
Shane

~

-Phoenix- 22-12-2007 15:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vincento_Vampire (Post 1800703)
Żałosna bando kukiełek którymi sterują panowie z Arcanium, wyjdźcie z tego forum, które podobnie jak nowa Iridia, ma być od teraz piękne i czyste, tak jak chce tego Deadly Delight!:)

Gildia Arcanium przegrywa już wojnę, Firenze i jego poplecznicy już uznali nasze zwycięstwo i teraz obmyślają plan jak wyjść z tego z twarzą:) My szanujemy naszych starych przyjaciół i gdy poproszą nas o przebaczenie, łaskawie podamy im pomocną dłoń :) Oczywiście na nowej, czystej i pięknej Iridii nie będzie miejsca dla takich kukiełek i polaczków, jak wyX(

To forum od dziś ma być inne! Od teraz Neztas, Crealeth, Olorion, Troto i Viffarn są tu niewzruszonymi autorytetami, czy wam się podoba, czy nie! Ich mądre wypowiedzi mają budzić szacunek i zrozumienie, nawet jeśli wasze chłopskie umysły nie są w stanie ich pojąć! Wkrótce Neztas podzieli się z nami łaskawie swoimi uwagami dotyczącymi PvP paladynem, opowie nam także sekretne szczegóły wojny oraz przyczyny, dla jakich musiał uciekać na Fibulę, udając tylko kogoś, kto nie ma pojęcia o walce między graczami. Olorion poprowadzi kącik nowoczesnej polszczyzny, Viffarn zdradzi szczegóły organizowania seks party, Troto, jako przykład człowieka ze stali który się nigdy nie poddaje, opowie nam jak powinno się przezywać śmierć swojego tibijskiego ludzika, a Crealeth zaprosi na kolejny odcinek swojego bloga! Będzie pięknie i cudownie!:cup:

Wasz szczerze,
Shane

~

gadasz jak Hitler

Massior 22-12-2007 16:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kiełek (Post 1800357)
Więc "Shane" jesteś pierwszą osobą, która w jakimś stopniu zdenerwowała mnie twoimi postami - uwierz mi, tych którzy tego dokonali mógłbym policzyc na palću jednej ręki :)

Wasz znudzony,
Kielek

~

Witaj w klubie Kiełku :)
"Wasz szczerze" (ŁAJAHHAHAHAHAHHAJAHAHJA)
Massiorekkk

Gratz Olorion :)

Kiełek 22-12-2007 16:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez -Phoenix- (Post 1800721)
gadasz jak Hitler

Word:D

@Massior
<3

@edit
Oczywiście Vincento_Vampire będzie pokazywał jak zostac nielubianym w 3 godziny!:cup:
@edit2
Gratuluję śmierci, "Shane", zapewne zginąłeś z uśmiechem na twarzy gdy stawałeś oko w oko z nikczemnym smoczym lordem!

Wasz znudzony,
Kielek

~

Vincento_Vampire 22-12-2007 16:58

Staram się tylko uświadomić was, naiwne kukiełki, na jakich zasadach od teraz będzie funkcjonował nasz świat. Jesteście tylko zbieraniną polaczków, którzy nie potrafią nawet zwyciężać w grach komputerowych, jak trafnie zauważył nasz wzór do naśladowania Neztas:cup: Bierzcie z nas przykład, może kiedyś łaskawie pozwolimy wam grać na Iridii, na naszych zasadach i pod naszą czują obserwacją oczywiście :)

Wszystko, co się dzieje, dzieje się dla waszego dobra! Niczym surowi rodzice, musimy wymierzyć wam parę klapsów, byście uznali nasz autorytet i wrócili na jedyną, słuszną drogę, prowadzeni przez naszych oświeconych przyjaciół, o których nadmieniłem w swoim poprzednim poście.

Żywię głęboką nadzieję, że poddacie się temu dobrowolnie, co zaoszczędzi nam problemów :)

Wasz szczerze,
Shane

~

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:19.