![]() |
|
Cytuj:
dobra ja już kończę ten dialog bo sie ze mnie troll robi :P |
Cytuj:
Jeszcze jakieś pytania? |
Cytuj:
Masqe padł o 8:00 Noilleth ( bzy spamu jak zle nick ) tak samo jak Masqe 3-4 rano ? Zakańczaj sobie ja jak to nazwałeś, mam jednak argumenty. Może i jest ich mało, ale są wystarczające @edit Sry Masqe padł o godzinie 2:41 :) Mea Culpa @down o czym pisze ?? O tym że ty pierdolisz że vision robi masslogi o 3-4 rano a ja podałem przykłady, że to nie prawda:) |
Cytuj:
|
Drizer , nawet sie nie chce pisac jak sie czyta twoje posty :D , tak btw
zauwaz ze nie wszyscy z VIsion maja po 13 lat jak 50% od was i nie siedzia od rana bo nie chodza do szkoly |
Cytuj:
|
Poooooooooociiiiiiiissssssssssskkkkkkkkkkkk
jazda może ktoś jeszcze kogoś wyzwie/pozdrowi zróbmy koncert życzeń! |
Co tibia zrobiła z waszą psychą... .
A tak btw. to przedchwila ukradli mi ponad 700 ciezko nalowionych ryb. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Ja pozdrawiam Mame Tate wujka ciocie kota Duskiness, Inshon , Curse, Vision, Vision Reaktywacja oraz oczywiśćie LARYKSA ! teraz ty laryks @down to była idiotyczna odpowiedź na post laryxa :) Jeżeli tego nie załapałeś nie przejmuj się "każdemu się zdarza" |
Cytuj:
|
ej a wogole czemu jest wojna bo mi na vt niechca powiedziec :/
|
bo by bylo nudno jakby nie bylo wojny
|
sayonara furoraaaaaaa
ch0000yowy server. |
Cytuj:
|
Podziekowanie dla Vision za "open battle" .
|
no wlasnie było nas 35 w tym duzo knightow i jakies noby ( nie chodzi tu ze o ludzi tylko niskie lvl ) z pandori ( pozdrawiamy ) a i odrazy przewiduje prosze nie mowic ze bylismy obstawieni nobami bo od boom to sie :roiło: ( nie wiem jak to sie pisze ) tam, vision chcialo open ... no ale zal nie wyszli? nic szkoda a fajnie jest tak mowic jak my nie chcemy wyjsc? bo z rana jest nas malo zwlaszcza po tym ja robimy nocne cos...? lubimy spac sny fajna rzecz... zacznijscie snic o dawanych czasach waszych na furorze.... wspomnienia fajna rzecz... jak i rowniez marzenia o karierze na furorze... fajna rzecz
Pozdrawiam! |
fajna rzecz
|
fajna rzecz
|
ta fajna rzecz, z resztą dobrze powiedziane :p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:23. |
|