Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Elysia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=205)
-   -   Nowa "lepsza" Elysia?? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=147915)

Trol'Trol 01-06-2009 23:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kozaczeprzezneta (Post 2556455)
w wowie 90zeta za 60dni gdbym mial isc na 3d to bylby wow mozna najpierw pograc na prywatnym servie tak jak ots jak ktos mowi ze nie ma kasy ;p tez duzo razy chcialem zmienic gre troche w wow, mu, cabal itd. ale po paru dniach i tak wracalem do tibi po tym upie jak dla mnie niema sensu w to grac ale mam zawsze nadzieje ze np. przestanie grac duzo osob cipki zanotuja duze spadki na serverach pvp i zmienia cos zeby bylo mozna normalnie wyjsc na wojne

no pewnie tak bedzie moze nawet nie bedzie tych 20 fragow na 1 osobie tyle osob jest przeciwko

Pinki 02-06-2009 12:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Al'Bundy (Post 2556359)
z tego co sie orientuje to w wowie miesiac gry kosztuje 90 zl ale dotyczy to chyba specjalnych serwerow. paru moich kumpli w to lupalo

gram na globalu wiec musze kupic 1 gre za 40 zl ona jest an 30 dni potem kupuje 2 gre za 40 zl ona tez na 30 dni potem kupuje 3 gre ona kosztuje 100 zl i jest na 2 miesiace wsrod tych czasow sa tez ograniczenia lvl i potem juz co 60 dni kupuje sie prepaida za 90 zl troche kosztowne ale fajna gierka
co do tych ograniczen lvl to jest tak ze do 20 lvl gra sie na trialu darmowa warsie potem ta 1 gra mozna na niej grac do 60 lvl potem na 2 grze gra sie do 80 lvl a na 80 lvl kupuje sie 3 wersie max lvl w wowie to 80 noi potem juz kupuje sie tylko te prepaidy to jak pacc w tibi

Rafix17 02-06-2009 18:34

Organizuje ktos na tym serverze questy typu orc fortess, djiny itp?

kozaczeprzezneta 02-06-2009 21:09

mało ostanio dijna robił elaro i nie było chetnych

Gonzo 02-06-2009 21:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rafix17 (Post 2557218)
Organizuje ktos na tym serverze questy typu orc fortess, djiny itp?

Jeśli zbierzesz wystarczającą ekipę to ja mogę Wam wyczyścić praktycznie wszystko do Banshee włącznie, tylko powiedzcie co.

Tekkila 02-06-2009 22:15

a ty supporcie z tibii pe el masz jeszcze jakiegoś chara na elysii? : >

Rafix17 02-06-2009 22:59

Gonzo moglbym twoj nick na elysi dostac? Jak cos to zagadam bo bede potrzebowal zrobic orc fortess i djina ;]

Gonzo 03-06-2009 12:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tekkila (Post 2557535)
a ty supporcie z tibii pe el masz jeszcze jakiegoś chara na elysii? : >

passy miałem do kilku postaci w ciągu ostatnich 7 dni, teraz już mam tylko do dwóch.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rafix17 (Post 2557596)
Gonzo moglbym twoj nick na elysi dostac? Jak cos to zagadam bo bede potrzebowal zrobic orc fortess i djina ;]

Napisz mi na PW swój nick to się odezwę w grze w piątek albo jutro, bo dzisiaj jeszcze do ostatnich poprawek uczem siem.

Rafix17 03-06-2009 22:19

btw bylby ktos zainteresowany stworzeniem gildii dla 40+lvli Polakow? Tak zeby latiwej bylo robic questy itd.... ;]

Decade 03-06-2009 22:30

na no pvp idz jak chcesz miec gildie do questow ;pp

Gonzo 04-06-2009 00:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rafix17 (Post 2558417)
btw bylby ktos zainteresowany stworzeniem gildii dla 40+lvli Polakow? Tak zeby latiwej bylo robic questy itd.... ;]

zbierz ekipę, płaćcie, a ja wam to wyczyszczę.

Rafix17 04-06-2009 09:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Decade (Post 2558438)
na no pvp idz jak chcesz miec gildie do questow ;pp

Sam idz na NON pvp koleszko ... gildie polskie dla srednich lvl nie nadaja sie do niczego innego jak tylko do robienia questow.

Decade 04-06-2009 23:59

bo gildie robi sie z ludzmi z ktorymi sie zna a nie dołączasz do pierwszego lepszego gówna z fajną nazwą i dopiskiem "recruting +20 level pacc +30 level pacc" i na wstępie dostajesz polecenie ze powinienes wejsc na ventrilo ale serwer jest zmodyfikowany i musisz sciagnac specjalna zmodyfikowana wersje ventrilo oczywiscie tylko i wyłącznie z linka ktory podaje ci "leader"... ja majac med. level mialem taka marionetkowa guildie z 7 magami takimi po 45-55 level i mielismy zostac na takich levelach i pekowac tylko wiec nie rozumiem dlaczego te gildie mialyby sluzyc tylko do questów. Ale wieeelki wteeedy falllling leeegion wypowiedzial nam wojne i musielismy sie rozpierzchnąć :((( Tak to jest drogi "koleszko", a na banshee i tak pojdziesz jak zrobi ktos service questa.

Tekkila 05-06-2009 16:09

'koleszko' - no mistrzostwo świata kurwa xD

joł dla werladyna (drugiego ownera) jeśli chodzi o rozkmine z ventem ;p

Rafix17 05-06-2009 20:05

Hmm a ja wstepuje do gildi, kiedy nie znam ludzi, kiedy zaczynam gre na danym serverze, bo wtedy latiwej zrobic questy itp i jakos sie "odnalezc", a tez kiedys zakladalem z kumplami gildie, mozna poweidzec takie pk teamy, ale to bylo dawno i wiem, ze nie ma wiekszej glupoty zakladac gildie i pkowac, bo wtedy wrog ma wszystkich czlonkow "podanych jak na talerzu" nie musi szukac nikogo wystarczy, ze wejdzie na tibie.com i looknie kogo ma przesladowac, czy tez unikac ;; a pkowalem duzo i wiem ze dobrze jest miec choc troche dluzej niewidocznym niz odrazu sie wydac... btw nie ma sensu rozprawiac do czego jest gildia, ten temat nie ejst od tego ;] wiec niech dla ciebie bedzie potrzebna do pkowania z kumplami a dla mnie do czego innego.

a na banszi nigdy nie chodzilem z service questow ani tez nie zammierzam isc bo nie mam czasu czekac az 20 osob po koleji bedzie ubijalo swoje wrl ; zawsze sam zalatiwam sobie team 4-5 osob

Decade 06-06-2009 00:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tekkila (Post 2559560)
'koleszko' - no mistrzostwo świata kurwa xD

joł dla werladyna (drugiego ownera) jeśli chodzi o rozkmine z ventem ;p

a co odpierdolil ten drugi werladyn?

bo ten stary werladyn ktorego znam to w tej dziedzinie raczej nie ma sobie nic do zarzucenia - elektronike w 100 % rozkminia, najwiekszy ekspert do elfa wsrod polakow, ogarnial go jeszcze lepiej niz ja wiec nie popsul by zadnego venta ;pp a tak w ogole to pozdro dla niego jesli to jeszcze czyta;p

ps przypomnialo mi sie ze drugi werladyn to noob bo old werladyn lajtowo sobie odzyskal chara po jakims czasie, tylko dostal bana za bota po miesiacu gry :PP

haha
16:40 Xindi Shenron [104]: mnie to pie.. moge poleciec z valentines mam pro od rezy i baxa

Tekkila 07-06-2009 10:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Decade (Post 2559917)
a co odpierdolil ten drugi werladyn?

bo ten stary werladyn ktorego znam to w tej dziedzinie raczej nie ma sobie nic do zarzucenia - elektronike w 100 % rozkminia, najwiekszy ekspert do elfa wsrod polakow, ogarnial go jeszcze lepiej niz ja wiec nie popsul by zadnego venta ;pp a tak w ogole to pozdro dla niego jesli to jeszcze czyta;p

ps przypomnialo mi sie ze drugi werladyn to noob bo old werladyn lajtowo sobie odzyskal chara po jakims czasie, tylko dostal bana za bota po miesiacu gry :PP

haha
16:40 Xindi Shenron [104]: mnie to pie.. moge poleciec z valentines mam pro od rezy i baxa

real ownera znam od 3 lat jakos? z moimi realami skumplowalismy sie z nim jakos na poczatku zaczecia gry i tak jakos poszlo ;p pewnego pieknego dnia powiedzial ze pierdoli tibie i dal chara mojemu realowi, natomiast ten real oddał je temu od 'venta' co nie mial za bardzo zadnego chara w pzeciwienstwie do mnie i reszty moich znajomych z rl. No i kupił pacc na niego i w sumie na tym sie skonczylo bo przez 3 miechy wbił 2 lvl? ;d Z tego wszystkiego jakos tak sie złożylo ze stary owner odzyskał chara ale nie jakoś wrednie tylko poprostu tamten go oddał ;P

the end.

ps. aha i ten mój znajomy co miał werladyna właśnie przez ten jakis czas to był prze-chujem na maxa xD dał sie ojebac wlasnie przez takiego linka do ZAJEBISCIE NOWEJ ver. venta itd. xD a tak poza tym kreciło go też dawanie follow na GSach jak był najebany ;D enyłej dobry przechuj ale w jak najbardziej pozytywnym znaczeniu ;p

ps.2 ale ze spammiłem tipje pl : o

Gonzo 08-06-2009 22:22

nowa wojna na elysiii hahahahaha lmfao :D

Jortan
Jun 08 2009, 21:48:48 CEST Killed at Level 131 by Miikkap and by Hirre

Tudiluie
Jun 08 2009, 21:46:49 CEST Killed at Level 179 by Muffzor and by Bultkastar Elof

Hugo Zolgard
Jun 08 2009, 21:37:53 CEST Killed at Level 181 by Hirre

Von'Mayor
Jun 08 2009, 21:39:26 CEST Killed at Level 130 by Hirre and by Bultkastar Elof

Tarzanos
Jun 08 2009, 21:46:59 CEST Killed at Level 143 by Timmiie and by Dalitas Drayner

Jak ktoś chce to cam:

http://www.speedy share.com/295731331.html (wywalcie spację)

Trol'Trol 09-06-2009 09:26

wow thx gonzo 3 posty na forum tibi de z tym sa

gdyby normlane wary wlasnie takie byly swe/pl vs swe/pl calkiem innaczej elysia by wygladala ciekawe wary by byly

Gonzo 09-06-2009 12:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Trol'Trol (Post 2562698)
wow thx gonzo 3 posty na forum tibi de z tym sa

Ta... dwa moje, jeden Kittela.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Trol'Trol (Post 2562698)
gdyby normlane wary wlasnie takie byly swe/pl vs swe/pl calkiem innaczej elysia by wygladala ciekawe wary by byly

Teraz to będzie coraz więcej takich akcji, bo wszyscy chcą się dostosować do nowego update. Poza tym, to zupełnie inny "feeling", jak 50 osób siedzi na tym samym Ventrilo i się leją. ;)

Kolejna propozycja:

http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=2643213

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:57.