![]() |
|
Mam knighta 16 lvl 3 mlvl 55/55 na swordy
Eq: FS,Dragonka,Noble Arm,Dark Helmet,P-Legsy i Scarf Czy dam rade urzadzic sobie hunta na Bh (solo)? Ile hp będzie schodziło i i czy brać runy(ih,hmm,gfb?) |
Odp.
Cytuj:
|
Troszke ponawiam pytanie, na jakim expowisku knight wyrobi ponad 30k expa na godzine? Jakie skille beda potrzebne? Narazie znam elf fortec, ale nie mam bohow, a tam bez tego ciezko...
Aha... only facc. |
30k/h ??
Dragon lire pod venore ale raczej tam na +100lvl z uh/manasami/hmm Skile ok. 85/85 |
Jestes pewien? Ja aktualnie z arcy marnymi skillami bo 60/60 na 30 lvl'u wyrabiam 15k/h. Powinienem być z tego zadowolony? Bo ja czuje lekki niedosyt :D Skoro tak to nadal nie widze sensu skillowania...
|
Mam pytanko...! Na jakim lvl i jakie skille zeby zabic belho...? Z góry ThX ;)
|
Cytuj:
|
14lvl paladyn 5mlvl eq. noble arm plate legi dark helm łuk+strały skill 46 dista. Nie wiem gdzie expic cycle kolo thais zawsze zajete. Aha jestem na serwie non-pvp. Pls odpowiezcie szybko
|
odpowiadam i pomocy! :)
Najlepiej idz kolo carlin na minotaury,warrioru,guardy,mino archery,czasem zerki jak sie trafia ;)!!!
Mam pytanie gdzie expic ze skilami 44/40? |
No to ja sie spytam ;).Knight 31 lvl skille 72/71 eq: warior helm,knight arm,plate legsy,butki,tower shield i fs.Gdzie moge expic?. Do dyspozycji mam 2 bp uh.Duzo ciekawych rzeczy o EF slyszalem ze tam calkiem calkiem.Wiec prosze piszcie propozycje expowisk ;).Za pomoc bardzo dziekuje
Ps.Interesuje mnie bardziej exp i zeby kasy rowniez troche duzo lecialo ;D |
heh chcialem napisac tylko ze rozbawily mnie wypowiedzi mam najta skill 5../5.. na 20 lvl gdzie mam expic? Co robić expic z takimi skillami, opowiedz jest prosta skillowac nie expic ;p.
Ps. Pamiętajcie hunter na defencie i pelnom mana ;] |
skile 80/80, expie na zolwiach
|
Cytuj:
kilka ladnych chwil zastanawialem sie nad tym wypowiedzeniem bo nie moglem rozczytac xD chodzi ci o to, ze huntera najlepiej uwalic na def'ie i z max mana? o tym, ze wszystko najlepiej tluc z max mana to chyba kazdy wie a o tym, ze potworki typu hunter i inne atakujace z dystansu najlepiej na def'ie bic to za 'montre' nie jest..zanim dogonisz huntera, zuzyjesz juz uha (bądz uhy, zalezy z jakim lvl na niego leziesz) a zanim uwalisz na defie...zuzyjesz nastepnego i nastepnego... huntera powinno sie gonic na defie a jak juz sie leje na full atk i sysko.. |
Paladyn. Skille 34/27 9lvl 2 mlvl. Plate legi, brass arm legion helmet brass shield. Gdzie skillowac? Na trollach sie nie da bo padaja zajebiscie szybko. Prosze podac jakies miejsce, najlepiej blisko carlin.
|
Jak poradze sobie na elf fort~ 39 knightem ze skilami 78/77 i 6 mlvl? I czy używać broni 2 ręcznej czy 1 ręcznej.Z góry thx
|
Level 33, skille 60/58, eq: Crus helmet, crown arm, p legsy, medusa shield, bs
|
Witam, chciałbym dowiedzieć się gdzie mam expić, aby szybko zdobywać lvle i kaski też troche było.
Oto statystyki mojej postaci: Lvl: 28 Mlvl:13 Prof: Paladyn (niedlugo RP) Skille: 75/53 Eq: P-set + BoH Pozdrawiam i z góry dziękuję ;) |
Cytuj:
|
Potworki
Witam!! mam 29lev, skille:
62/61 I niewiem gdzie moge expic eq to mam slabe: knight armor dragon shield plate legs <lol> fire sword crusader helmet Dajcie szybko odpowiedz na co mam isc expic bo niewiem..:) |
33ed 38mlv all wand+boh
co myslicie o mint? nie mowcie o tombie bo wyciagam tam max 14k/h a to mnie nie satysfakcjonuje guardy dla druida chyba zle no bo tempest 1sqm zasieg :/ Halp me Plx |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:49. |
|