![]() |
|
@up
jaka role co ty pierdolisz?;d sugerujesz ze kilka minut wczesniej wiedziales ze wejde na ten resp i podlurowales frosty ? hahaua smieszne bardzo, tylko ze troche chodzilismy obok siebie i ty nawet tam nie wstapiles ... nie masz sie juz jak tlumaczyc .. chciales zrobic z siebie ala recon niestety zrobiles debila ... bywa a i teraz juz chyba jest oczywsite ze o to co tam wczesniej klociles sie z nervem teraz z goratelem... wiadomo ze lzesz jak pies w kazdej sprawie hihih pozdro 257 master sorku z Nerany !!!! |
@up
jaka role co ty pierdolisz?;d sugerujesz ze kilka minut wczesniej wiedziales ze wejde na ten resp i podlurowales frosty ? hahaua smieszne bardzo, tylko ze troche chodzilismy obok siebie i ty nawet tam nie wstapiles ... nie masz sie juz jak tlumaczyc .. chciales zrobic z siebie ala recon niestety zrobiles debila ... bywa a i teraz juz chyba jest oczywsite ze o to co tam wczesniej klociles sie z nervem teraz z goratelem... wiadomo ze lzesz jak pies w kazdej sprawie hihih pozdro 257 master sorku z Nerany !!!! edit. usunales posta hasuahsua wiec moj nie ma za duzego sensu ale dla tych ktorzy go nie przeczytali eth napisal "jakas role w twoim dedzie odegralem bo tam nie respi sie 12 frostow." |
sry double
|
te frosty raczej same sie nie ustawily
|
No, ale to nie on raczej XD
EDIT: Ktoś mógł wcześniej to zrobić, nie masz dowodów, że to Ethanamoz ;) |
Cytuj:
z goratelem każdy ma jakąś tam swoją rację, ale wydaje mi się że ja jestem wobec niego bardziej fair niż on wobec mnie. A w sprawie z tobą też ~"niestety"~ mam racje. Co oczywiście nie znaczy że nigdy się nie mylę lub że nie kłamię. Ale akurat w tych 3 sprawach nie kłamałem xD ... pozdro :* |
Cytuj:
|
Cytuj:
po 2. Naucz kolega obslugi blackd bo tak ustawil, ze nie mogl bic z frigo bo tak mu bot spamowal xd po 3. M wallować tez go naucz bo sam siebie trapnal kretyn, ja tylko podszedlem i stalem ; d Edit: no chyba ze ci chodzi o efektywnosc w stosunku 3:1 to sie zgodze ; d |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Thorianku dlaczego Go obrażasz?
btw dlaczego jak się kłócę to mam rację? dlatego że jak nie mam racji to się nie kłócę xD |
Cytuj:
Bo na 1000 jego postów, jeden jest bez błędu A na milion wypowiedzi, może dwie xddd Edit: np. 21:58 Goratel [206]: jebnij sie w Łep |
thorian wejdz na gadu ._.
|
Cytuj:
@eth jednak w sprawie ze mna zaliczyles faila ;< pro traperze <3333 |
Cytuj:
Cytuj:
|
Jesli wedlug ciebie sukcesem jest zobaczyc deada stanac obok niego i pisac teksciki sugerujace ze to twoj frag a tak nie oszukujmy sie nie jest to, gratuluje sukcesu :)))))
|
@up
Moze i boce , kradne , ale nie wyzywam ludzi bezsensownie , mnie zmienilo to co przezylem przez ten czas (strata dwoch charow) a ty po prostu taki jestes :) btw. skoncz spamowac 50% postow na jednej stronie jest twoje ;s |
@up
hmm wyzywam ? taki jestem ? jaki ? btw ja tu sie odzywam sporadycznie , raczej ty spamujesz forum od dawna, nie ja skonczylem z toba, pisz tam co chcesz |
@Vaderick
Specjalnie zrobilem konto, bo mnie w*****asz do reszty. Nie dosc ze o*******asz wszystkich na pacc, to jestes w dodatku noobem. To ze koles zrobil ss przy dedzie Klemensa nie znaczy, ze on go ubil. @do reszty Temacik zajebisty, 0 zdjec, same klotnie ;] Pozdr Vaderick noobie. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:24. |
|