![]() |
|
Cytuj:
Pozostaje ci dziękować losowi, że idziesz już do szkoły i będziesz mógł się tego pouczyć! |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
To jest walka, ta wymiana uprzejmosci, zero szacunku !!!1111oneoneone
Lepsze to niz Averios ? |
Rosi , nic nie znaczący ek na morganie , wielki napinacz na forum szkoda ze w wojnie nie udowodniłeś co potrafisz.... Juz nie wspominając o sytuacji na ostatnim POI gdzie cie prawie swoi zabili -.--- Tylko Akon nie pozwolił :(
|
Cytuj:
Jak Akon mógłby pozwolić zabić swojego przydupasa ;s |
Krótki i na temat , uważam że Jacek i Robert są bardzo lubianymi osobami na morganie , a to że nagle zmienili stronę to nie znaczy że sie zmienili na gorsze.
Pomyślcie że poprostu może im sytuacja która panowała na serwerze nie pasowała?a może poszli ze swoimi kolegami? Uważam że Robert i Jacek mają o wiele lepsze pvp i wogóle wiedzę na temat tibiii niż 90 % Flow, druga sprawa , są normalni , zawsze pomocni ,i zachowują sie jak ludzie i nie wjeżdzaja na matki innym. /Konrad |
Cytuj:
Powiedz mi jebana kurwo szatana co ty sie tak mna interesujesz? Czlowieku wiem ze została ci tylko napinka na forum ale Ogarnij sie bo i tak pewnie robisz na rl za Kurwe Meska ;) pozdro syfie |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
A wy w kółko o tym samym, Robert czy tam Jacek zrobili co chcieli, wiadomo.. trochę to zabolało, że odeszli koledzy, ale została całe reszta. Z resztą to tylko gra, ale chyba dla niektórych aż... więc nie zawsze pixel jest odzwierciedleniem osoby grającej.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
jakbym nie zrozumiał to bym nie poprawiał ^^
|
syf cie stworzyl i zostawil na pastwe losu pojebie. No lajfie jebany nie no 217h to nie duzo a co do rosiego to zaaal.pl ahahahah
|
Cytuj:
|
gdybyscie byli wporzdku dla ludzi z ktorymi graliscie i siedzieliscie na vt w huj czasu, to byscie odeszli i grali sobie po swojemu a nie probowali "kumpli" wyjebac z servera.
duzo ludzi wjebalo w ta gre rl kase, wystepujac przeciwko pokazaliscie, ze macie to w dupie i moze to ludzie maja wam za zle. @robert; moje pasy miales bo ci zaufalem (nie musialem jakos zbytnio bo nie zalezy mi na tej grze) i potrzebowales odbotowac kase da kogos tam, nie wiem ilu kolegow daloby ci pasy ale ode mnie dostales a za chwile chciales wyjebac mnie z servera |
Cytuj:
|
Cytuj:
Nie ogarniam tego, ale cóż - Twoja piaskownica i Twoje foremki. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:05. |
|