Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Morgana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=188)
-   -   Hyde Park (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=204501)

Wiecznyodpoczynek 01-09-2009 17:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Serowel (Post 2639544)
Panie jawiemwszystkoibijewszystko, Varkess to był char Kasjusza, który nim grał do 84~, na tym lvlu zamienił się z Jackiem za Zirkova i dopłacił jakieś 150 zł.

Czy ja się stresuje czytając Twoje posty? Ciekawe, dobrze jest dowiadywać się rzeczy o sobie jako ostatni :D

Jeżeli odczuwasz, iż któryś z fragmentów mojej wypowiedzi był skierowany do ciebie, to pewnie coś w tym jest. Na pewno faktem jest, że masz problem z czytaniem ze zrozumieniem, a co za tym idzie z analizą czegoś tak prostego, jak post na forum.

Pozostaje ci dziękować losowi, że idziesz już do szkoły i będziesz mógł się tego pouczyć!

Grebol 01-09-2009 17:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kamba (Post 2639365)
Podam ci strone i zobaczysz jak bardzo sie mylisz jak ja gram w tibie 24/h http://www.pskonejott.com/ , Widzisz jakbys mnie znał wiedzialbys ze Piłke stawiam ponad wszystko bo gram poważniej , a tibia jest tylko dodatkiem do wolnego czasu z rana . A z reszta co ja ci sie bede tlumaczyl jestes Psem i tyle :]

widac twoje 217h w sierpniu. W piłke powaznie? Chyba w bierki pod mostem jebany patafianie ;(

Jaz 01-09-2009 17:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wiecznyodpoczynek (Post 2639524)
Szczerze, wali mnie to jaką miał pozycję, bo cytując stare powiedzenie "mężczyznę poznaje się po tym jak kończy, nie jak zaczyna", a on skończył jako totalne zero. Szczerze powiem, że drugi owner Arcy Volltia był dużo bardziej w porządku.

@ Jaz
Jak na moje zachowałeś się jak sprzedajna szmata, bo jak sam napisałeś 1.5 roku spędziłeś z ludźmi, których później wystawiłeś - czyli ergo jesteś psem.

@ Grebol
Jak tam, szczurze? Co jeszcze dopiszesz pod tym, co inna osoba napisała?:baby:

@ Serowel
Varkes to Jacka postać tak w gwoli ścisłości. A co do braku argumentów - hmm, sądzę, że gdyby moje argumenty były wzięte z sufitu nikt nie stresowałby się czytając, bądź też odpisując na moje posty. A to widać w ich formie, jak i treści. ;)

Ja pierdole to tylko gra i po moim odejściu w stosunku do każdego zachowywałem się wporządku a to, że dla niektóre osoby moją zmianę strony potraktowały jak zabicie im rodziców czy też backstab w rl to już nie moja wina. Ja do tej gry podchodziłem tak, że pobić się pixelami możemy i nie zmieni to mojego nastawienia do ludzi których lubię. Mam inne poglądy na niektóre sprawy - idę swoją drogą, lecz nie robię nic co mogłoby zaszkodzić ludzkiej stronie moich przeciwników w grze (nie obrażam ich, etc.) Trochę zagmatwałem, ale może ktoś to zrozumie. Jakoś nie mam czasu żeby lepiej to rozpisać ani nie widzę też powodu dla którego miałbym robić to na publicznym forum.

AxeVice 01-09-2009 18:00

To jest walka, ta wymiana uprzejmosci, zero szacunku !!!1111oneoneone

Lepsze to niz Averios ?

Taphan 01-09-2009 21:01

Rosi , nic nie znaczący ek na morganie , wielki napinacz na forum szkoda ze w wojnie nie udowodniłeś co potrafisz.... Juz nie wspominając o sytuacji na ostatnim POI gdzie cie prawie swoi zabili -.--- Tylko Akon nie pozwolił :(

Baus 01-09-2009 21:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Taphan (Post 2639887)
Rosi , nic nie znaczący ek na morganie , wielki napinacz na forum szkoda ze w wojnie nie udowodniłeś co potrafisz.... Juz nie wspominając o sytuacji na ostatnim POI gdzie cie prawie swoi zabili -.--- Tylko Akon nie pozwolił :(

Jak Akon mógłby pozwolić zabić swojego przydupasa ;s

Etun 01-09-2009 21:14

Krótki i na temat , uważam że Jacek i Robert są bardzo lubianymi osobami na morganie , a to że nagle zmienili stronę to nie znaczy że sie zmienili na gorsze.
Pomyślcie że poprostu może im sytuacja która panowała na serwerze nie pasowała?a może poszli ze swoimi kolegami?

Uważam że Robert i Jacek mają o wiele lepsze pvp i wogóle wiedzę na temat tibiii niż 90 % Flow, druga sprawa , są normalni , zawsze pomocni ,i zachowują sie jak ludzie i nie wjeżdzaja na matki innym.

/Konrad

kamba 01-09-2009 21:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grebol (Post 2639703)
widac twoje 217h w sierpniu. W piłke powaznie? Chyba w bierki pod mostem jebany patafianie ;(

Powiedz mi jebana kurwo szatana co ty sie tak mna interesujesz? Czlowieku wiem ze została ci tylko napinka na forum ale Ogarnij sie bo i tak pewnie robisz na rl za Kurwe Meska ;) pozdro syfie

Delarev 01-09-2009 21:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Etun (Post 2639902)
Krótki i na temat , uważam że Jacek i Robert są bardzo lubianymi osobami na morganie , a to że nagle zmienili stronę to nie znaczy że sie zmienili na gorsze.
Pomyślcie że poprostu może im sytuacja która panowała na serwerze nie pasowała?a może poszli ze swoimi kolegami?

Uważam że Robert i Jacek mają o wiele lepsze pvp i wogóle wiedzę na temat tibiii niż 90 % Flow, druga sprawa , są normalni , zawsze pomocni ,i zachowują sie jak ludzie i nie wjeżdzaja na matki innym.

/Konrad

wcale nie ma tu <lick> <lick> xD

Jaz 01-09-2009 21:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Delarev (Post 2639931)
wcale nie ma tu <lick> <lick> xD

Po ch*j ma lick lick skoro ja ani robert nawet nie gramy w tibie? Co by z tego mial i po co mialby to robic? Pomysl zanim napiszesz.

Lavi0 01-09-2009 22:07

A wy w kółko o tym samym, Robert czy tam Jacek zrobili co chcieli, wiadomo.. trochę to zabolało, że odeszli koledzy, ale została całe reszta. Z resztą to tylko gra, ale chyba dla niektórych aż... więc nie zawsze pixel jest odzwierciedleniem osoby grającej.

Endrju88 01-09-2009 22:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lavi0 (Post 2639955)
A wy w kółko o tym samym, Robert czy tam Jacek zrobili co chcieli, wiadomo.. trochę to zabolało, że odeszli koledzy, ale została całe reszta. Z resztą to tylko gra, ale chyba dla niektórych aż... więc nie zawsze pixel jest odzwierciedleniem osoby grającej.

No w Tibii masz taki ładny outfit a w rl taki brzyyyyydal. <3

Abor 01-09-2009 22:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez xBardolekx (Post 2639363)
psychoterapeutą; ruszyły^

w rzeczyt samej ale mam nadzieje ze mimo wszystko ludzie rozumieja co pisze i mam na mysli :)

xBardolekx 01-09-2009 23:20

jakbym nie zrozumiał to bym nie poprawiał ^^

Grebol 01-09-2009 23:25

syf cie stworzyl i zostawil na pastwe losu pojebie. No lajfie jebany nie no 217h to nie duzo a co do rosiego to zaaal.pl ahahahah

Delarev 02-09-2009 07:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Endrju88 (Post 2639972)
No w Tibii masz taki ładny outfit a w rl taki brzyyyyydal. <3

Fakt. Przykra prawda piksela zwanego Laviem. :(

meravi 02-09-2009 09:21

gdybyscie byli wporzdku dla ludzi z ktorymi graliscie i siedzieliscie na vt w huj czasu, to byscie odeszli i grali sobie po swojemu a nie probowali "kumpli" wyjebac z servera.
duzo ludzi wjebalo w ta gre rl kase, wystepujac przeciwko pokazaliscie, ze macie to w dupie i moze to ludzie maja wam za zle.
@robert; moje pasy miales bo ci zaufalem (nie musialem jakos zbytnio bo nie zalezy mi na tej grze) i potrzebowales odbotowac kase da kogos tam,
nie wiem ilu kolegow daloby ci pasy ale ode mnie dostales a za chwile chciales wyjebac mnie z servera

Etun 02-09-2009 15:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez meravi (Post 2640128)
gdybyscie byli wporzdku dla ludzi z ktorymi graliscie i siedzieliscie na vt w huj czasu, to byscie odeszli i grali sobie po swojemu a nie probowali "kumpli" wyjebac z servera.
duzo ludzi wjebalo w ta gre rl kase, wystepujac przeciwko pokazaliscie, ze macie to w dupie i moze to ludzie maja wam za zle.
@robert; moje pasy miales bo ci zaufalem (nie musialem jakos zbytnio bo nie zalezy mi na tej grze) i potrzebowales odbotowac kase da kogos tam,
nie wiem ilu kolegow daloby ci pasy ale ode mnie dostales a za chwile chciales wyjebac mnie z servera

i git ;];]

Wiecznyodpoczynek 02-09-2009 16:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Etun (Post 2640226)
i git ;];]

Etun bez urazy, ale po takich tekstach nadal będziesz prosił naszych o wolność?

Nie ogarniam tego, ale cóż - Twoja piaskownica i Twoje foremki.

Baus 02-09-2009 16:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez meravi (Post 2640128)

Czy ktoś kogoś zmuszał do wydawania kasy w tą gre, chyba nie wiec wydanie pieniędzy to byla wyłącznie ich własna wola. Kto chcial ten odszedl kto nie ten został więc nie wiem po co wogule pisac na ten temat

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:05.