![]() |
|
Cytuj:
|
Haha, latające wielbłądy. Ile dałeś, Drom? : P
|
Drom, co ty z tym kolesiem... tak w powietrzu ; l.
Cytuj:
I weź tu powiedz, że geje są źli ; /. |
Rotfl, ja przy takim skoku bym sie zesral ze strachu ;)
|
Drom od czego masz imageshacka? Szpanujesz emo linkami?
|
Cytuj:
Twoja notka dla mnie@ W postach jakoś tak sie przyzwyczaiłem, a w podpisie juz nie ma ; ) Emcess. |
pierwsza fota droma jak w kreskowce xDD
|
Cytuj:
BTW fajny avatar, wyglądam na nim jakieś 5 lat młodziej, śmiech odmładza :P OnlyShadow: Robię powerabusing łącza tibia.pl ;) Co do kosztów, to tania ta zabawa nie jest. Skok w tandemie kosztuje w Polsce 500-600zł(ja zapłaciłem 500zł) do tego filmowanie 200zł(film na DVD + masa fotek, z których potem mogą się śmiać ludzie na forum i IRCu :)) Tandem o tyle jest fajny, że nie trzeba robić żadnych badań lekarskich, przechodzić jakiś kursów ni nic. Po prostu skaczesz :) No i ten wacek w tyłku ^^ Co do samego skoku... Skakałem z 4000 metrów, spadałem w dół 53 sekundy z prędkością 210km/h i na wysokości około 1500 metrów pilot otwiera spadochron, po czym możesz sobie w locie przez około 5-10 minut posterować :) Skakałem z firmą www.skydive.pl tam też jest filmik z czyjegoś skoku, to możecie obczaić :P Chesterkaa: Nie wiem co ma dzielność do tego, dla mnie ważniejsze jest korzystanie z życia pełną gębą. Wy sobie robicie "emo" zdjęcia i dajecie na forum, ja skacze z spadochronem. Każdy woli inną zabawę :) Skok jest niesamowitym przeżyciem i polecam każdemu kto lubi adrenalinę :p Najlepszy moment dla mnie był gdy drzwi samolotu się otworzyły, mnie wystawili na zewnątrz, nogi mi wisiały, a pode mną gdzieś tam w dole ziemia :) I ten moment wyskoczenia z samolotu, gdy się kręci w powietrzu i spada w dół :) Potem można też się fajnie pobawić spadochronem, np. robienie bączków gdy Ty jesteś poziomo do ziemi, a spadochron pionowo i lecisz sobie w dół, kręcąc się tak, też jest fantastyczne :P |
Zamiast dać biednym to ty za kase z naszych pacców skaczesz sobie z wackiem w tylku.
Ten facet to mial dopiero. Tym garbem w brzuch mu sie wpijaleś. |
Cytuj:
Mina na zdjęciu 6 też roksi. A na pierwszym, co ci się stało z lewym okiem? @edit No, z czego wyczytałem, to 50 sekund spadania w dół kosztowało Droma 750zł... Widać, że po tym całym boom z 100.000 PACC nieźle zarobił :> |
Cytuj:
Dawaj filmik. :D |
@drom
Dawaj filmki z twojej wyprawy w przestworza ;) |
1.Co do fotek....Nic nie wyrazi podziwu związanego z LOTem Brak mi słów a komenta;-]
2.Ten skasowany post xD...musiałem tu uwiecznić :) 3.Fajnie Było z tym gościem? |
Tutaj widać, na co idą pieniądze z Waszych pacców ^_^
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Moje zdjecia z bieszczadów sa lepsze :(
|
@up
Twoja impreza nie byla taka droga i nie pachniala gejowskim seksem w przestworzach ;-) @EDIT pamieta ktos koszulki u wojewodzkiego z typu "Jak wielki jest twoj..... dystans do siebie?" ? Jak dla mnie drom wygrywa na tym forum w cuglach. |
|
@up
Haushaushaushaus bez obrazy :D Dobre :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:39. |
|