![]() |
|
Punishermen
Sep 20 2006, 14:30:30 CEST Killed at Level 57 by Urbexx and by Dragoholikus |
Cytuj:
A tamten gosc co to gada ze go wyjebalem to on chcial wyjeba bac mnie zreszta monza zobaczyc na www zabilem go za oszustwa Zbieram na dopieszczenie lvla |
Cytuj:
|
W wojnie narazie remis wd. mnie choc zaraz ktos powie ze nie
-My Wygrywamy !! -Nie My !! A tak naprawde po mocnym poczatku dofu poszla kontrofensywa wanted. Zobaczymy co pokaze jutro... Yours Neutral Player :) |
@Cors: Wątpie, żebyś przeczytał cos takiego od Amena.
@Topic: Jedni opuszczają szkołę, żeby poklikać na czaterii z Basią19, inni wstają o 5 rano, bo wtedy mogą w spokoju poexpić. Każdy ma swój sposób na życie... To co my negujemy niektórzy uważają za świętość... Różni ludzie, różne problemy, różne cele... Ja czasu ani ochoty na granie nie mam, bo na nude w RL narzekac nie moge, co nie zmienia faktu, ze zwisa mi, czy ktos opuszcza szkołę zeby grać w głupią gierkę, czy w pierwszej klasie gimnazjum zaczyna przygotowania do matury... "Rób swoje, rób swoje, ryzyko bedzie Twoje..." <śpiewa> /Offtop: Jak niektórzy mieli, albo i nie mieli okazję przeczytać na forum.com mamy zamiar zorganizowac w naszym mieście mały meeting ( Bełchatów 29.września) Wszystkich zainteresowanych prosze o prywatny kontakt. ~Qba |
Cytuj:
|
Falzer i Sir Artea wlasnie dolaczyli do wanted ! mowilem kurde ze tak bedzie.. . Anyway Hail DOF ! Loyal to the end.
@mysliciel Pisze sie więc a nie wiedz...zmien nick ten ci nie pasuje ;] |
Cytuj:
trudno tu oczykiwac zeby umierali za sprawe |
Cytuj:
|
To czego nie wstaplili do DoFu ?? Skoro im tak draz napisal ??8o ;(
|
Sir kiksie nie zadawaj niewygodnych pytan, dofowi zaczyna sie "taktyka" pruc wiec... zreszta "jestes noobem" ^^
|
Cytuj:
|
I tak do DoFu nie zostaliby przyjeci, poza tym w Wanted jest ich funfel Minavand. A taki Falzer nie robil pz locka na bitwach nawet, kiedy w SF/Wanted byl z wlasnej nieprzymuszonej woli, wiec co dopiero teraz : d
@up O, i nawet sie odezwal jedyny frag Falzera w historii wojen Azury : dd @down Trudno zebys sobie cokolwiek przypominal, era SF to byl dla ciebie pewnie wiek "plx, free items!11". Niestety, zadnego fraga na kolesiu z wlasnej gildii, nie udalo mi sie zaliczyc, nawet kiedy gram w Tibie staram sie choc troche myslec, czego najwidoczniej brakowalo mighty Falzerowi. |
A ty sie pochwal swoimi fragami :) jezeli jakies byly ? Bo jak sobie przypominam to ty nigdy nie brales w niczym udzialu...
taka dygresja ;p |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Gimli Tez wtedy gralem ale nie bralem udzialu w wojnie, bylem wtedy z Horrim w gildi... |
Cytuj:
Falzer (Dreadnouth) Sep 21 2006 Sir Artea Sep 21 2006 Wazne ze sa w wanted nie wazne jak nie wazne kiedy teraz uczestnicza w wojnie:) _________________ Xaigan Sep 17 2006, 15:05:55 CEST Killed at Level 84 by Shanoz and by Cors Ent wow za co :P |
Dawno mnie nie było. Mógłby ktoś przedstawić wywnik wojny? Ile fragów . Kto na kim? Bede wdzieczny :).
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:54. |
|