![]() |
|
@2up
Masz downa? a o czym to jest forum jak nie o furora Jak Ci sie nie podoba wyjdz i co jestem trendy bo pisze pedalskim kolorkiem?? |
Cytuj:
|
ehh chyba nie zrozumieliscie o co mi chodzi... ;) ehh moze lepiej jak poczekam na kogos starszego do was mzoe on zrozumie kotki o co chodzi ;) nie chodiz o to by robic oddzielne tematy co do dusk czy vision tlyko o to aby nie skasowali forum przez wasze spame tego tu bedzie sie pisalo o istotnych sprawach a na forum wlasnym bedziecie sobie spamowac kto jest fajniejszy i kto wiecej przeklenst zna od rodzicow czy tez jak urazic 2 osobe ;) Bo wy tu nei gadacie o zyciu furory a jak juz to zadko czesciej sie wyzywacie.... Jak myslicie czemu tak malo h lv to odwiedza? bo zal im wypowiadac sie tu wsrod "niektorych" z was nie mowie o wsyztskich bo jednak niektore osoby maja kulture ;) Pozdrawiam ;) |
Cytuj:
P0zdrawiam. |
@up
Nie rozumie Cie Dark~ dołacza do wojny przeciw na wspolnej czy Vison? |
Cytuj:
HAHAHAHAH Po pierwsze jacy "wy" ? Po drugie nie jestem ze wsi ;) Po trzecie to wiem co to jest propaganda ;) Po czwarte PRIMO miałeś nie ODPISYWAć NA MOJE POSTY :( Po Piąte to ty możesz być pusty, a nie ja ;) I po Szóste nie rób beznadziejnych offtopów ;), bo zgrana na Furorze jest jedna gildia VISION :) P0zdrawiam. |
Profesor Miodek na podstawie tego tematu moglby stworzyc podrecznik "interesujace i oryginalne sposoby wyzywania sie" . Przyznam ze podziwiam wasza iwencje tworcza w wyzywaniu sie, ach te epitety, metafory...
|
Na razie podejmowane są decyzje. W tym momencie Dark Signsi są w wojnie przeciwko Na Wspolnej, co do Vision nie wiadomo jeszcze, ale na tą chwilę nie.
|
Cytuj:
Zrób jeszcze temat o swoich noobowskich deadach w grze... |
Cytuj:
|
Chce ktoś kupić crown legs i royal helmet, które wypadły z Monisi i Botham I c w ankrahmun?
Jak coś to zgłaszać się na gg (zrobiłbym temat w dziale handel czy jakoś tak, ale tam raczej by nikt nie zauważył) |
Cytuj:
@Kumulus Rh za 25k c legsy za 15k wezme :> |
Siemka !
Jak widzicie pewnie niedlugo wybuchnie druga wojna na Furorze ! Jak myslicie kto wygra , Na wspolnej czy Dark Signs? Pozdro ! |
vote
ja mysle ze dark sings... jedi powel zniszczy wszystkich
|
Nudzi mi sie wiec wpadlem pogadac cieszycie sie ??
Btw Sivin chyba juz siadl ... ze 101 na 98 ("no bless ? no sianko ?") ;D |
co jak co ale ze jedi powel zniszczy wszystkich :p przedzej bym powiedzial ze Khazi 8o
edit:z postu Harcesha na forum tibia.com mam niezla beke XD tak poza tym co wy gadacie o tym kto wygra jak nie bylo oficjalnego wypowiedzenia jakiejkolwiek wojny?... |
Odpowiedź jest jedna:
Dark Signs rox |
@up
Narroweq ty z grunwaldzkiej ?
|
Nie, ale niedaleko mam. A czemu pytasz? :>
18:24 Narrow [46]: Poison 18:25 Narrow [46]: i heard that DS are in war 18:25 Narrow [46]: mine guild isn't official in war 18:25 Narrow [46]: but i can help 18:25 Narrow [46]: if needed 18:25 Poison panter [54]: You heard wrong 18:25 Poison panter [54]: We aren't in war 18:25 Narrow [46]: there was a meeting 18:25 Narrow [46]: in edron dp 18:25 Poison panter [54]: Yes 18:25 Narrow [46]: and dreamhaxor told that 18:25 Poison panter [54]: But our real leader 18:25 Poison panter [54]: wasnt ther 18:26 Narrow [46]: ye i know 18:26 Poison panter [54]: dreamhaxor jsut spoke to 18:26 Poison panter [54]: arius 18:26 Poison panter [54]: and they decided 18:26 Poison panter [54]: we won't participat 18:26 Poison panter [54]: but thanks for the offered help Czyli jednak nie ma wojny... Chłopaki z DS trochę namieszali dzisiaj. |
lognij na tibie bo juz mnie to zaczyna bawic d;
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:38. |
|