Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Wydarzenia z Furory (new)! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=76936)

Pall_Mall 08-02-2007 17:16

@2up
Masz downa? a o czym to jest forum jak nie o furora

Jak Ci sie nie podoba wyjdz i co jestem trendy bo pisze pedalskim kolorkiem??

MagField 08-02-2007 17:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Silna-Monisia (Post 1254645)
Zrobcie forum dla furory... :P i oddzielne tematy ziwazane z wojnami dusk i vision i odzielne do plotkowania na kogos itp.... bo to bez sensu :Phihi

Pozdrawiam ;) ^*^ KiSs

Powiedz ile masz lat? 11,12? Widze że niezłe filmy łapiesz żeby robić odzielne tematy na temat dussków i vision.I bez sensu są twoje drune posty ;)

Silna-Monisia 08-02-2007 17:26

ehh chyba nie zrozumieliscie o co mi chodzi... ;) ehh moze lepiej jak poczekam na kogos starszego do was mzoe on zrozumie kotki o co chodzi ;)
nie chodiz o to by robic oddzielne tematy co do dusk czy vision tlyko o to aby nie skasowali forum przez wasze spame tego tu bedzie sie pisalo o istotnych sprawach a na forum wlasnym bedziecie sobie spamowac kto jest fajniejszy i kto wiecej przeklenst zna od rodzicow czy tez jak urazic 2 osobe ;)
Bo wy tu nei gadacie o zyciu furory a jak juz to zadko czesciej sie wyzywacie....
Jak myslicie czemu tak malo h lv to odwiedza? bo zal im wypowiadac sie tu wsrod "niektorych" z was nie mowie o wsyztskich bo jednak niektore osoby maja kulture ;) Pozdrawiam ;)

Aphydion 08-02-2007 17:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Silna-Monisia (Post 1254672)
ehh chyba nie zrozumieliscie o co mi chodzi... ;) ehh moze lepiej jak poczekam na kogos starszego do was mzoe on zrozumie kotki o co chodzi ;)
nie chodiz o to by robic oddzielne tematy co do dusk czy vision tlyko o to aby nie skasowali forum przez wasze spame tego tu bedzie sie pisalo o istotnych sprawach a na forum wlasnym bedziecie sobie spamowac kto jest fajniejszy i kto wiecej przeklenst zna od rodzicow czy tez jak urazic 2 osobe ;)
Bo wy tu nei gadacie o zyciu furory a jak juz to zadko czesciej sie wyzywacie....
Jak myslicie czemu tak malo h lv to odwiedza? bo zal im wypowiadac sie tu wsrod "niektorych" z was nie mowie o wsyztskich bo jednak niektore osoby maja kulture ;) Pozdrawiam ;)

Odezwała się dziewica i nie wiadomo skąd się urwała.. szczerze mówiąc j3bie mnie to czy jesteś dziewczyna, chłopakiem czy tranzwestytą .. jak sama napisałaś ze h lvl i ludzie z kultura się nie udzielają na tym forum bo szkoda im czasu to wytłumacz mi co ty tu jeszcze robisz ? i skończ pisanie tym swoim kolorkiem bo nie zbyt estetycznie to wygląda jeśli o to Ci chodzi i naprawdę proszę skończ się udzielać między tymi jak ty to określiłaś "niektórymi".

P0zdrawiam.

Pall_Mall 08-02-2007 17:41

@up
Nie rozumie Cie Dark~ dołacza do wojny przeciw na wspolnej czy Vison?

Aphydion 08-02-2007 17:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez NarroweQ (Post 1254711)
Dark Signs to nie jest słaba gildia, są zgrani i mogą mieć duży wpływ na to, co się będzie działo.

A co do Aphydiona - Kogoś tak pustego w życiu nie wiedziałem. I zamknij już jape z tymi kapciami bo ci go do niej wsadzę żebyś się w końcu zatkał buraku ze wsi. Propagandy urządzam? To jak nazwiesz to co Wy robicie?
Propaganda matołku to też jest część wojny i to dość istotna. Zajrzyj do podręcznika z historii i przypomnij sobie co to była "Polska Walcząca", taka kotwica na murach. I tak nie zrozumiesz. Dzieciaczku. O, mama przyszła, wyłączaj szybko Tibie! :o

HAHAHAHAH
Po pierwsze jacy "wy" ?
Po drugie nie jestem ze wsi ;)
Po trzecie to wiem co to jest propaganda ;)
Po czwarte PRIMO miałeś nie ODPISYWAć NA MOJE POSTY :(
Po Piąte to ty możesz być pusty, a nie ja ;)
I po Szóste nie rób beznadziejnych offtopów ;), bo zgrana na Furorze jest jedna gildia VISION :)

P0zdrawiam.

sallceson 08-02-2007 17:47

Profesor Miodek na podstawie tego tematu moglby stworzyc podrecznik "interesujace i oryginalne sposoby wyzywania sie" . Przyznam ze podziwiam wasza iwencje tworcza w wyzywaniu sie, ach te epitety, metafory...

NarroweQ 08-02-2007 17:48

Na razie podejmowane są decyzje. W tym momencie Dark Signsi są w wojnie przeciwko Na Wspolnej, co do Vision nie wiadomo jeszcze, ale na tą chwilę nie.

Kumulus 08-02-2007 18:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Silna-Monisia (Post 1254672)

ja jakoś zauważyłem całkiem sporo h-lvl w tym temacie -.-
Zrób jeszcze temat o swoich noobowskich deadach w grze...

$irithcam 08-02-2007 18:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez NarroweQ (Post 1254739)
Na razie podejmowane są decyzje. W tym momencie Dark Signsi są w wojnie przeciwko Na Wspolnej, co do Vision nie wiadomo jeszcze, ale na tą chwilę nie.

Raczej do wojny przeciwko Vision niedojda bo to by sensu niemialo... ^_^

Kumulus 08-02-2007 18:07

Chce ktoś kupić crown legs i royal helmet, które wypadły z Monisi i Botham I c w ankrahmun?
Jak coś to zgłaszać się na gg (zrobiłbym temat w dziale handel czy jakoś tak, ale tam raczej by nikt nie zauważył)

Khazul 08-02-2007 18:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez NarroweQ (Post 1254739)

Tak, tylko że nie zdecydowal o tym lider DS Arius, tylko kilku "pro elo evul" gejmerów którzy niepowinni tego robić.

@Kumulus

Rh za 25k c legsy za 15k wezme :>

Harc3sh 08-02-2007 19:03

Siemka !
Jak widzicie pewnie niedlugo wybuchnie druga wojna na Furorze !
Jak myslicie kto wygra , Na wspolnej czy Dark Signs?
Pozdro !

Bodzio88 08-02-2007 19:06

vote

ja mysle ze dark sings... jedi powel zniszczy wszystkich

Veltaxio 08-02-2007 19:17

Nudzi mi sie wiec wpadlem pogadac cieszycie sie ??

Btw Sivin chyba juz siadl ... ze 101 na 98 ("no bless ? no sianko ?") ;D

Bert 08-02-2007 19:17

co jak co ale ze jedi powel zniszczy wszystkich :p przedzej bym powiedzial ze Khazi 8o

edit:z postu Harcesha na forum tibia.com mam niezla beke XD tak poza tym co wy gadacie o tym kto wygra jak nie bylo oficjalnego wypowiedzenia jakiejkolwiek wojny?...

NarroweQ 08-02-2007 19:18

Odpowiedź jest jedna:

Dark Signs

rox

Veltaxio 08-02-2007 19:20

@up

Narroweq ty z grunwaldzkiej ?

NarroweQ 08-02-2007 19:29

Nie, ale niedaleko mam. A czemu pytasz? :>

18:24 Narrow [46]: Poison
18:25 Narrow [46]: i heard that DS are in war
18:25 Narrow [46]: mine guild isn't official in war
18:25 Narrow [46]: but i can help
18:25 Narrow [46]: if needed
18:25 Poison panter [54]: You heard wrong
18:25 Poison panter [54]: We aren't in war
18:25 Narrow [46]: there was a meeting
18:25 Narrow [46]: in edron dp
18:25 Poison panter [54]: Yes
18:25 Narrow [46]: and dreamhaxor told that
18:25 Poison panter [54]: But our real leader
18:25 Poison panter [54]: wasnt ther
18:26 Narrow [46]: ye i know
18:26 Poison panter [54]: dreamhaxor jsut spoke to
18:26 Poison panter [54]: arius
18:26 Poison panter [54]: and they decided
18:26 Poison panter [54]: we won't participat
18:26 Poison panter [54]: but thanks for the offered help

Czyli jednak nie ma wojny... Chłopaki z DS trochę namieszali dzisiaj.

Veltaxio 08-02-2007 19:32

lognij na tibie bo juz mnie to zaczyna bawic d;

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:38.