![]() |
|
Idiotów Ci u nas dostatek akurat..
|
Hahaha właśnie prawie padłem ;p
przyleciał sobie Parkaz z Slajanem na dragi i zaczęli klepać ale po chwili przestali mnie gonić, wydaje mi się że kasy nie mają na wojnę. |
Bywa:o 10 znaków
|
;)
Witam. Chciałbym zacząć grę na Obsildi. I mam kilka pytań do was na temat tego serva, jakie są ceny, czy jest duże PA i czy za to że jestem PL dostane hunta.
pzdr |
Cytuj:
|
Cytuj:
PA: srednie ... do wysokie hunt: nie dostaniesz |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Hunted by Casspari ;d
Za 'rzekome' sthiefowanie wh z hydr. Potrzebuje najwyrazniej chyba kasy? |
@Et
Miała być zmiana taktyki... a tu takie gówno , nie wiem jak to na początku wyglądało ale wybór tej wieży na Lb był wd. mnie błędem powinniscie wybrać miejsce w którym jest jakaś droga ewakuacyjna... |
Cytuj:
Pephy Ty od urodzenia taki głupi jesteś czy brałeś lekcje od kogoś ?? Ja nie jestem Toba żeby okradac znajomych !! Znam vixiego kupe czasu pilismy razem nie raz, odwiedzamy sie co jakis czas, wiec pomysl czasem zanim napsizesz coś głupiego . Let's the flame bigin :* |
czy ten rec. na tibicam to nie jestes zaden vir ??
|
tylko mowie to co slyszalem . tyle
|
Cytuj:
Mar 03 2007, 13:15:37 CET Killed at Level 50 by Moose Darkshade and by Parkaz Parkaz / slajpan / moose darkshade / master imam KIJ WAM W OKO ale mieli zdziwko jak loota zobaczyli ^^ 2 sd 3 uhy dark helmet Cytuj:
|
Odbiegając od tematu :
Kto by pomyślał, że pierwszym 300 lvl będzie Druid ? :p |
Cytuj:
juz se wyobrazam forum ,jak MDW wbije 300 lvl... |
Cytuj:
|
BTW skoro NG pkuje małymi grupami po 2-3 osoby, to można by było urządzić akcje, takie jest moje zdanie ;p
teraz zanim na expa pójdę to popatrzę na ventrilo, bo sobie kanały specjalne zrobili na każdego teama ;p |
Cytuj:
Feb 24 2007, 10:45:16 CET Killed at Level 36 by Grajo'Shah |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:02. |
|