![]() |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
wywalili mnie z rotow, tzn probowali najpierw noob char, pozniej vladislavus napisal. ubilismy z miśkiem, pozniej jakis 24 ed probowal mnie pknac na larvach, ofc nie umial >.>
|
@Up
mówiłem Ci że aurea to ciężki świat :) |
Cytuj:
[CHAR]Aimar de'Vrie[/CHAR] [CHAR]Gamroth the Behemoth[/CHAR] Tak mi sie przynajmniej wydaje. No jeszcze Strong Noer , Lord Dolkaj. |
Cytuj:
|
sopel, wszystko fajnie, ale (przynajmniej mi) chodzilo o high levele :p znaczy z top ~~15 serva :p
|
Gamroth 95-6
Dorkiz 112 ... |
Cytuj:
Gamroth nie jest neutralny, sprzedal pizde szwedom osraniec jebany. |
@Up ta,jebany leszcz... Trzyma ze szwedami afff... n/c
|
Cytuj:
ZBESZTAM SZMATE Jak on qrwa mógl dojśc do Aliantów Expic qrwa chce To sie nazywa "Lojalnośc" Comment Gamrotha... "I SIGN MY LOYALTY TO THE PIRATES" Juz widze ta "Lojalnośc do piratów" Jak FAG by zaczął wygrywac to by sie wypłacil i napisal ze bedzie "Lojalny Fagowi" -.- ' Cytuj:
|
No i Aurea stała sie serverem na którym panują Alianci ,a reszta 50+ lvli liże im dupe żeby móc przyexpić sobie i nie mieć wpierdel za nic... Dlatego nie gram juz w Tibie a jak gram to na Nerana
btw. Piaty~ ;(;(;( @UP A Comment Gamrotha~ mnie rozjebał. |
W sumie on nigdy nie mowil ze jest za fagiem ani za romem ...
wiec nie mow nic o loyality |
Jak was rozjebuje comment Gamrotha, to g**** wiecie o piratach.
|
Cytuj:
Vesz albo masz wysokie mniemanie o sobie albo dzieje sie coś złego Cytuj:
|
Cytuj:
Co Ty o mnie wiesz? Lojalnosc wobec kogo ? Bylem kiedys w Fagu? Nie. Wiec nie pierdol mi tu glupot A co do tego drugiego , skad mozesz wiedziec co bym zrobil jakby FaG wygrywal ? Gwarantuje ci nie wyplacil bym sie FaGowi za to co zrobili... A moim nastepnym opisem bedzie " I SIGN MY LOYALTY TO VESZ" przeszkadza ci to ? |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
tak z ciekawości mnie na ile wyceniasz ? xP |
jak doszedl do swe to jest szmata , kurwa , zdracja , pizda ?
jego wybór co robi i gdzie dochodzi .. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:00. |
|