![]() |
|
|
Cytuj:
hmm... wiesz co ci powiem, wydaje mi sie cos ze to ty masz tak w rodzinie a nie on, a jesli to mialo byc smieszne to nie bylo wrecz przeciwnie-bylo zalosne |
Cytuj:
Cytuj:
|
Do ciebie
Danu gz lvla :o |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Swieta prawda |
scorp niewiesz co sie na tym servie dzieje wiec sie niewypowiadaj a ze Ciebie to niesmieszy to juz Twoj problem inni ludzie z danubi wiedza jak tu jest i ze vete to zlodziej ktory zyje ta gra wiec stfu i idz na swoje no pvp
|
Cytuj:
btw. Harrus fajne to z ta kolacja :D |
0 wniku ;D
|
Harrus jeste¶ ostani± osob± która kuyrwa może kogo¶oskarżać o kradzieże i to komu¶ wypominać więc się najpierw do lustrapopatrz zanim to komu¶ wypominać będziesz.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
btw. gz ortografi NabkuX( |
Cytuj:
Żadko się wypowiadam w tym temacie ale jak widze takiego kretyna jak ty to żal dupe ¶ciska .. omg jaki z ciebie asslicker , idĽ umyj cycki .. |
@Logest
a kto zaczol ? vetebina mnie okradl z sca no ale ofc ja wszystko zawinilem moja wina on mi to zajebal a wy pluliscie sie o glupiego mmsa ktorego oddalem odrazu po hydra huncie no ale mi to zwisa i ja wam ufalem i jakbyscie mi powiedzieli ze oddaliscie mi szczegolnie Ty to bym uwierzyl no ale dla was tez widze kasa i PAowanie olecka wazniejsze od "qmpla" jak miales mniejszy lvl i ja to tak ich nielubiles ze pauja etc a teraz znimi trzymasz , zycze powodzenia wkoncu i Ciebie okradna jak im sie znudzi :) |
A logestowi patrze tez sie nudzi, nie dosc ze zdradzil UW to jeszcze zabija mojego bylego chara :<
|
Cytuj:
nowy Owner? |
Cytuj:
|
Trova jest "fe" to gm dali mu te disty :<
0 skillsa ! |
Ykhm,nawet mi sie czytac nie chce co piszecie,ale przypominam zebyscie ssy powrzucali,bo nie ma co ogladac ^^
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:00. |
|