![]() |
|
Cytuj:
|
15:10 Lord Riptur [149]: 15:02 Warning! The murder of Slait was not justified.
Powiedziałem że hunted to hunted 8o [EDIT] mam 6 knighta, ale już nikogo nie bije :( |
Milo :P
Kto jest w stanie mi napisać które to sa gildia fagowskie a ktore nsowskie ;) |
Nikt.fag+fag to fag a ns + la onda + rom + jakies huje to ns~
|
wow russel a kiedy na mnie wyrok bedzie?
|
@Russel
Masz swoja postac czy cwaniaczysz :) ? Apropo deda to exita dalem :D |
Cytuj:
Henkie to Sergei Petronov z askary, 162 ek chyba. Tak się składa, że jest tam hunted od Rexis. :) Więc gra tutaj |
Cytuj:
|
Name: Saori Mia, will be deleted at Jul 03 2008, 19:03:39 CEST
zegnam auree pozdro dla wszystkich ziomkow i hu...... w du..... wrogom mazique |
@up
BiBi ;( |
Cytuj:
|
Cytuj:
. . . . . . |
Jako że za kilka godzin się zacznie, chciałem życzyć wszystkim tegorocznym maturzystą grającym na aurea szczęścia na rozpoczynających się jutro maturach.
Niech moc przezwycięży strach |
Podpisuje sie pod życzeniami, życzę wam połamania długopisu i 100% na maturze z każdego przedmiotu :)
|
i jak i jak i jak ?!?!
kto idzie PA robic bo mu zle poszla matura?:D:D ;*** |
Cytuj:
Nie była taka tragiczna :baby: |
Cytuj:
|
Ja za rok chce Janko muzykanta xD
|
Ja mialem dziady i elo ;d
|
Cytuj:
Chodzilo mi o to, ze jest napisane, ze ma Level 0 ;D @Topic [CHAR]Xarcus[/CHAR] May 04 2008, 13:56:45 CEST Killed at Level 125 by [CHAR]Dorkiz[/CHAR] and by [CHAR]Croth Cader[/CHAR] |
[CHAR]Ivoire[/CHAR]
May 05 2008, 16:01:56 CEST Killed at Level 102 by Goozu a tu kolejna odpowiedz |
Cytuj:
|
chyba ci kiedys akcja nie wyszla .... ktos cie po glowie bil i taki poje jestes ?
|
[CHAR]Vana Kodius[/CHAR]
May 06 2008, 07:59:25 CEST Killed at Level 95 by Croth Cader |
FAGasy chcieli ubić Morixara i się przestraszyli Crotha ;D hah xD
...: kodek afka udawal ...: wszyscy nagle na kanal przyszli jak tibie ...: wylaczylio ...: i to ...: "co robimy jakas akcje?" ...: hahaha @edit Ziruks May 06 2008, 09:08:59 CEST Killed at Level 154 by Xentanian Melioveryan and by Matik'Sorcek ojj matek będzie zły! xDDDDD hah |
Cytuj:
|
Dupska osrali i tyle.
ZAL ZAL ZAL ZAL :) |
@Larus duparus
ale ty jestes jebany kozak kurwa na tym forum jak byles z samym fagiem za dawnych czasow to nic nie robiles, nie byles active , pozniej jak byles z inmates +fag to samo i wszyscy uwazali cie za jebanego nuba ktorym nadal jestes, pozniej jak nie odszedles od inmates i byla wojna inmates+la onda+rom vs ns to tez nic sie nie biles i nigdy nic specjalnego na tym serwie nie pokazales wiec czemu tak jebany pedale teraz kozaczysz? zamknij papke bo zawsze byles tutaj niczym i zaufaj mi ze bedziesz a tym kozaczeniem pokazujesz ze jestes jeszcze wiekszym debilem ktory lubi cos robic na pokaz a gowno potrafi i pozalujesz tego wczesniej czy pozniej |
Ojjj z początku się robiło wiele, słowa Vesza: 'żeby więcej takich najtów i mogli byśmy w końcu coś zdziałac'. Teraz wiem że to była zupełna strata czasu.
A czym kozacze? Wypisując tutaj prawdę? ;) wcześniejszy post to słowa FAGowców. ;) @Ty Issydissy byś wyjawił swój name kozaku anonimowy... ;) oj tak zaraz napiszesz, że wiedza Ci co mają wiedzie. ojj nigdy nic na pokaz... a się tak nie unoś, pewno jak to pisałeś to Ci z mordy piana leciała, a oczy to na orbite wyjebać chciały. @zuk jej sie odbije i co? poza tym co sie ma odbić, prawda?;) tylko gra... ;D A, i tam uważajcie, żeby matek znowu na was nie krzyczał jak zrobicie akcje bo przecież macie czekać, aż się pokłócą teamy. ;D Who let the dogs out!?!?!?!??? ;*** @jabol91* Ty i te Twoje paranoje... a do psychiatry kiedy? ;D |
@Up
Nic do Ciebie nie mam, ale nie spamuj, no bo po jaki chuj ;? Komu to potrzebne, jakies komentarze, styka ze wypisales fragi.. ... |
Sialalalala, zróbcie mi dobrze w rytmie SKA
|
Cytuj:
Jedynym kozakiem co tu jest to ty jestes nie mowisz prawdy i probojesz pokazac jakis to ty fajny bo slyszales co u nas na vt gadali i ze matek krzyczy lol na nikogo nie krzyczal tylko cos tam bąkal a matek od dawna tak na prawde nie jest liderem i nie sluchaja go ludzie wiec nie wiem po co wogle to pisales? Jestes madry tylkon w gadce a przez 1.5 roku pokazales tylko to ze jestes nabsem ktory woli grzac pzta i nie pomagac dla swoich tylko expic i sie madrzyc i to sa fakty- nie zmienisz tego nigdy i kazdy bedzie cie tak widzial a wiec powodzenia i pamietaj co napisalem |
Cytuj:
|
Nie jestem ani z fagiem ani z ns/la onda/inmates. Gram juz troche na aurea i jedyne co larus zrobiles na tym swiecie to NIC. Tylko mi nie mow ze odezwal sie przydupas fagow...
|
Cytuj:
|
Hajdi nie tlumacz sie im co zrobiles itp. bo to nie ma sensu.
Ja wiem swoje ty wiesz swoje a reszta sie moze palowac :D Idziemy jutro na hustawke rozpierdolic sobie cos i bedzie smiesznie 8o8o8o |
Cytuj:
|
@issycfaniak
Spoko loko, tyle 1,5 byłem więcej akctive niż ty do teraz... kompletna strata czasu, a brak neta i kasy tibijskiej to też jakiś powód żeby zaprzestać walczyć. ;D Po 2 gościu, tłumaczys zmi to jakby ta gra to było Twoje życie: 'tylko pomysl jak przez ten caly czas trzeba bylo sie bic' A jak tam twoje tibijskie name? ujawnij się plxplxplxpxlplx... ;* Komentować mnie dalej, przynajmniej jest ciekawie na forum ;) Przeszłość... ahhh ;D |
Cytuj:
|
No co ty oni by walczyli po kafejkach.
A kase to wiesz z portfela matce i na allegro cristale bo pewnie paru zdolnych by sie do tego znalazlo. Skonczcie pierdolic kto tu ile sie udziela. Widac dzisiaj bylo jak kurwa mnie zajebali znaczy mojego 2 ownera i co kurwa,afk sie zrobilo towarzystwo a potem wielce jeszcze raz na akcje chca leciec jak macie tak byc active to lepiej wogole nie badzcie. Musze jeszce dodac cos. Boat masslog i pingowanie to bycie active jest?? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:41. |
|